British - maniacs

Ραίσα μου καλημέρα!!
Τι μωρά είν' αυτά??? :inlove::inlove::inlove:
Βρήκαν όλα οικογένειες? Θα κρατήσεις κανένα εσύ?
Καλημέρα Γιούλη μου!!!:)
Είδες τα μωράκια μας πώς μεγάλωσαν....σκέτη γλύκα είναι:rolleyes:
Από τα 7 τα τρία βρήκαν σίγουρα οικογένεια....άλλα 2 ίσως, δεν είναι ακόμα σίγουρο:hmm: αλλά έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας ώσπου να βρεθούν οι κατάλληλοι γονείς;) Εγώ δεν θα κρατήσω κανένα....αν και θα το ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω ένα ....αλλά έχω ήδη 2 και αν σκεφτείς ότι θέλω να πάρω αργότερα και άλλα 2 silver tabby θα γίνουμε πάρα πολλοί:/:
Εσείς τι κάνετε??? Εχουμε κανένα ευχάριστο νέο??:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Γιούλη μου!!!:)
Είδες τα μωράκια μας πώς μεγάλωσαν....σκέτη γλύκα είναι:rolleyes:
Από τα 7 τα τρία βρήκαν σίγουρα οικογένεια....άλλα 2 ίσως, δεν είναι ακόμα σίγουρο:hmm: αλλά έχουμε ακόμα χρόνο μπροστά μας ώσπου να βρεθούν οι κατάλληλοι γονείς;) Εγώ δεν θα κρατήσω κανένα....αν και θα το ήθελα πάρα πολύ να κρατήσω ένα ....αλλά έχω ήδη 2 και αν σκεφτείς ότι θέλω να πάρω αργότερα και άλλα 2 silver tabby θα γίνουμε πάρα πολλοί:/:
Εσείς τι κάνετε??? Εχουμε κανένα ευχάριστο νέο??:D

Ακόμα τίποτα ανακοινώσιμο... απλά βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει μόλις πήγα σπίτι τη Κυριακή μετά το Σ/Κ ευτυχώς θα έρθει σήμερα η βάσια να τη δει... δεν μπόρεσα να βρω το χτυπημένο σημείο... ίσως να τη χτύπησε κατά λάθος ο Μορφέας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα τίποτα ανακοινώσιμο... απλά βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει μόλις πήγα σπίτι τη Κυριακή μετά το Σ/Κ ευτυχώς θα έρθει σήμερα η βάσια να τη δει... δεν μπόρεσα να βρω το χτυπημένο σημείο... ίσως να τη χτύπησε κατά λάθος ο Μορφέας....
Ωωχχχ μωρέ η καημενούλα :/:....σίγουρα όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και γρήγορα θα γίνει καλά!!!:up: Φιλάκια πολλά και στη Βάσια:)...έχει καιρό να τα πούμε:(

Ωωχχχ μωρέ η καημενούλα :/:....σίγουρα όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και γρήγορα θα γίνει καλά!!!:up: Φιλάκια πολλά και στη Βάσια:)...έχει καιρό να τα πούμε:(
είναι Αθήνα αυτές τις μέρες... και τώρα νομίζω είναι μέσα...
Βάσιαααααα!

Χαθήκαμε λίγο αλλά τρέχω με την δουλειά και το μεταπτυχιακό , δύσκολο καλοκαίρι . Ραίσα πως είναι η οικογένεια , σίγουρα ζείτε ανεπανάληπτες στιγμές. Η Σιλβή δείχνει να φουσκώνει φαντάζομαι οτι αφού είναι και πρώτη γέννα δεν θα κάνει πολλά γι αυτο δεν είναι έντονο . Μέσα στην βδομάδα θέλω να την πάω για υπέρυχο γιατι εχω σκάσει απο την αγωνία μου . Περιμένω νεα σας και συμβουλές για την εγκυμοσύνη . Μου ζητάει συνέχεια κονσέρβα τόνου αλλά δεν θέλω να τις δίνω συχνά, ελπίζω να μην κάνω λάθος ... :hmm:

Χαθήκαμε λίγο αλλά τρέχω με την δουλειά και το μεταπτυχιακό , δύσκολο καλοκαίρι . Ραίσα πως είναι η οικογένεια , σίγουρα ζείτε ανεπανάληπτες στιγμές. Η Σιλβή δείχνει να φουσκώνει φαντάζομαι οτι αφού είναι και πρώτη γέννα δεν θα κάνει πολλά γι αυτο δεν είναι έντονο . Μέσα στην βδομάδα θέλω να την πάω για υπέρυχο γιατι εχω σκάσει απο την αγωνία μου . Περιμένω νεα σας και συμβουλές για την εγκυμοσύνη . Μου ζητάει συνέχεια κονσέρβα τόνου αλλά δεν θέλω να τις δίνω συχνά, ελπίζω να μην κάνω λάθος ... :hmm:
Kαλημέρα! Πολύ πιθανόν να είναι η Σιλβή έγκυος...θυμάμαι και την επίμαχη φωτό... :lol:
Σε ποια εβδομάδα είσαι μετά το τέλος του ζευγαρώματος?
Συμπάσχουσα κι εγώ... ζευγάρωσαν τη προηγούμενη εβδομάδα... αλλά έχω ακόμα 2-3 εβδομάδες για να φανεί...
Στον υπέρηχο που θα κάνεις θα δείξει σίγουρα γιατί νομίζω ότι έχει περάσει καιρός εσένα που ζευγάρωσαν.... κάτσε να σου στείλω κάτι ωραία sites... ελπίζω μόνο να μιλάς Αγγλικά...

Kαλημέρα! Πολύ πιθανόν να είναι η Σιλβή έγκυος...θυμάμαι και την επίμαχη φωτό... :lol:
Σε ποια εβδομάδα είσαι μετά το τέλος του ζευγαρώματος?
Συμπάσχουσα κι εγώ... ζευγάρωσαν τη προηγούμενη εβδομάδα... αλλά έχω ακόμα 2-3 εβδομάδες για να φανεί...
Στον υπέρηχο που θα κάνεις θα δείξει σίγουρα γιατί νομίζω ότι έχει περάσει καιρός εσένα που ζευγάρωσαν.... κάτσε να σου στείλω κάτι ωραία sites... ελπίζω μόνο να μιλάς Αγγλικά...
Να τα sites... επίσης να σου πω να δεις τις θηλές της αν έχουν σκουρήνει... είναι η πρώτη ένδειξη και στις πρωτάρες φαίνεται γρήγορα... Αντε... καλή μας επιτυχία;)

https://www.petcaretips.net/pregnant_cat.html
https://www.cat-pregnancy-report.com/

Καλημέρα στην πανέμορφη Κρήτη και στην πανέμορφη Σίλβι :rolleyes:....οι οικογένεια είναι μια χαρά. Τα μωρά μας είναι πλέον 6 βδομάδων και είναι μέσα στην τρελή χαρά...όλο νάζι και παιχνίδια!!!
Η νυφούλα μας πώς είναι;;; Σίγουρα είναι έγκυος, γι΄αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία....όσο για το φαΐ ...καλό είναι να αρχίσεις να της δίνεις κροκέτες για μωρά από τώρα και για όσο καιρό θα θηλάζει. ;) Ρώτα όμως και το γιατρό σας να δεις τι θα σου πει.
Άντε, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!:up::up::up:

Υ.Γ. Γίουλη μου, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που διαβάζω!!!! Μακάρι και σε σας να πάνε όλα καλά και να γεμίσουμε με όμορφα μωρά!:up::up::up:

Καλημέρα στην πανέμορφη Κρήτη και στην πανέμορφη Σίλβι :rolleyes:....οι οικογένεια είναι μια χαρά. Τα μωρά μας είναι πλέον 6 βδομάδων και είναι μέσα στην τρελή χαρά...όλο νάζι και παιχνίδια!!!
Η νυφούλα μας πώς είναι;;; Σίγουρα είναι έγκυος, γι΄αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία....όσο για το φαΐ ...καλό είναι να αρχίσεις να της δίνεις κροκέτες για μωρά από τώρα και για όσο καιρό θα θηλάζει. ;) Ρώτα όμως και το γιατρό σας να δεις τι θα σου πει.
Άντε, είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!!!:up::up::up:

Υ.Γ. Γίουλη μου, τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που διαβάζω!!!! Μακάρι και σε σας να πάνε όλα καλά και να γεμίσουμε με όμορφα μωρά!:up::up::up:
Πω.. πω θα έχεις τρελαθεί με τα χνουδομπαλάκια σου ε??
Αντε και στα δικά μας...:)

Να΄τα τα δικά μου... μωρέ την άλλη φορά δεν είχε η Καλυψώ οίστρο απλά έκανε δοκιμές ο Μορφέας.. τώρα είχε σίγουρα οίστρο κι ο μικρός ανέλαβε...θα δείξει... :up:

Ραισα που ειναι οι φωτο που περιμενουμε με λαχταρα?

Χιχιχιχι....τις έβαλα στο άλλο μας θέμα:redface::D
Δες εδώ ;)
α πονηρουλα!!!!!

καλα ε?ειναι κουκλια!!!!μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα να εχω στο σπιτι...

Χιχιχιχι....τις έβαλα στο άλλο μας θέμα:redface::D
Δες εδώ ;)
Ραίσα μου!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
Να σου ζήσουν!:)

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!!
Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα...:D

Καλημέρα Νικολέτα!! :)
Πες μου σε παρακαλώ... γιατί έχω κι εγώ τα άγχη μου.. και με μαλώνει η Βάσια... σε ποια εβδομάδα ψιλιάστηκες την εγκυμοσύνη της Ραίσας?
Εμείς κλείσαμε τη πρώτη εβδομάδα... ξέρω είναι ακόμα πολύ νωρίς... Απλά ρωτώ...

Καλημέρα Νικολέτα!! :)
Πες μου σε παρακαλώ... γιατί έχω κι εγώ τα άγχη μου.. και με μαλώνει η Βάσια... σε ποια εβδομάδα ψιλιάστηκες την εγκυμοσύνη της Ραίσας?
Εμείς κλείσαμε τη πρώτη εβδομάδα... ξέρω είναι ακόμα πολύ νωρίς... Απλά ρωτώ...
Καλέ είναι πολύ νωρίς ακόμα:blink:....εγώ την κατάλαβα στον μήνα επάνω...
σε καταλαβαίνω πάντως την αγωνία που έχεις:D...υπομονή :/:

α πονηρουλα!!!!!

καλα ε?ειναι κουκλια!!!!μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα να εχω στο σπιτι...
Και εγώ θέλω ένα (τουλάχιστον) παχουλό μωράκι από κάθε ράτσα. Ραίσα είναι τέλεια κ όσο πάνε ομορφαίνουν περισσότερο θα είναι πολύ δύσκολο να τα δώσεις τελικά:( Αλήθεια πόσα είναι κλεισμένα;

Καλέ είναι πολύ νωρίς ακόμα:blink:....εγώ την κατάλαβα στον μήνα επάνω...
σε καταλαβαίνω πάντως την αγωνία που έχεις:D...υπομονή :/:
Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... :)

Το ξέρω ότι είναι νωρίς... απλά με το που θα κλείσει το μήνα θα φεύγουμε για διακοπές (2 εβδομάδες) αλλά έχω κλείσει rdv για υπέρηχο μια μέρα πριν...

Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... :)

Το ξέρω ότι είναι νωρίς... απλά με το που θα κλείσει το μήνα θα φεύγουμε για διακοπές (2 εβδομάδες) αλλά έχω κλείσει rdv για υπέρηχο μια μέρα πριν...
Εντάξει βρε συ...στον υπέρηχο σίγουρα θα το δεις...αν και πιστεύω ότι θα το καταλάβεις και μόνη σου από πριν;)
Σας εύχομαι από τώρα καλούς απογόνους:)....ανυπομονώ και εγώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back