ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.581 04-08-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει βρε συ...στον υπέρηχο σίγουρα θα το δεις...αν και πιστεύω ότι θα το καταλάβεις και μόνη σου από πριν Σας εύχομαι από τώρα καλούς απογόνους....ανυπομονώ και εγώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!! Click για ανάπτυξη... Μείνε συντονισμένη! Ακόμα Χαλκιδική είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Raisa έγραψε: #1.582 04-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μείνε συντονισμένη! Ακόμα Χαλκιδική είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι....ήρθα για κάτι δουλειές Θεσ/νίκη....σε λίγο φεύγουμε πάλι Χαλκιδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:56 Ο πυρροθριξ: #1.583 04-08-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... . Click για ανάπτυξη... αρε Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ερθουν πολλα μην φοβασαι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:57 Ο πυρροθριξ: #1.584 04-08-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!! Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα... Click για ανάπτυξη... ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Raisa έγραψε: #1.585 21-08-08 21:25 Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εντάξει βρε συ...στον υπέρηχο σίγουρα θα το δεις...αν και πιστεύω ότι θα το καταλάβεις και μόνη σου από πριν Σας εύχομαι από τώρα καλούς απογόνους....ανυπομονώ και εγώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!! Click για ανάπτυξη... Μείνε συντονισμένη! Ακόμα Χαλκιδική είσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 10:59 Η Raisa έγραψε: #1.582 04-08-08 10:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μείνε συντονισμένη! Ακόμα Χαλκιδική είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι....ήρθα για κάτι δουλειές Θεσ/νίκη....σε λίγο φεύγουμε πάλι Χαλκιδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:56 Ο πυρροθριξ: #1.583 04-08-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... . Click για ανάπτυξη... αρε Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ερθουν πολλα μην φοβασαι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:57 Ο πυρροθριξ: #1.584 04-08-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!! Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα... Click για ανάπτυξη... ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Raisa έγραψε: #1.585 21-08-08 21:25 Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μείνε συντονισμένη! Ακόμα Χαλκιδική είσαι? Click για ανάπτυξη... Ναι....ήρθα για κάτι δουλειές Θεσ/νίκη....σε λίγο φεύγουμε πάλι Χαλκιδική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:56 Ο πυρροθριξ: #1.583 04-08-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... . Click για ανάπτυξη... αρε Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ερθουν πολλα μην φοβασαι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:57 Ο πυρροθριξ: #1.584 04-08-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!! Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα... Click για ανάπτυξη... ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Raisa έγραψε: #1.585 21-08-08 21:25 Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... . Click για ανάπτυξη... αρε Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ερθουν πολλα μην φοβασαι!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 19:57 Ο πυρροθριξ: #1.584 04-08-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!! Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα... Click για ανάπτυξη... ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Raisa έγραψε: #1.585 21-08-08 21:25 Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!! Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα... Click για ανάπτυξη... ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:25 Η Raisa έγραψε: #1.585 21-08-08 21:25 Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;; Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του Περισσότερα το Σαββατο... Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η Μυρτω4038: #1.586 21-08-08 21:32 Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες! Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #1.587 23-08-08 10:06 Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Γκριζουλα.jpg 41,9 KB · Εμφανίσεις: 28 Γκριζουλης.jpg 48,5 KB · Εμφανίσεις: 35 Μπουμπου.jpg 48,2 KB · Εμφανίσεις: 27 Γκρα.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 32 Μπε.jpg 48 KB · Εμφανίσεις: 24 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε? Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα! Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #1.588 23-08-08 10:09 Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Νερ.jpg 55,3 KB · Εμφανίσεις: 29 Χ.jpg 49,5 KB · Εμφανίσεις: 28 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 10:51 Η elvenstar: #1.589 23-08-08 10:51 Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #1.590 23-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σαςΑυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό; Click για ανάπτυξη... Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!! Ο Μπούλης είναι ο τυχερός.... Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η moukelis έγραψε: #1.591 23-08-08 13:47 Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #1.592 23-08-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει... Click για ανάπτυξη... Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 16:37 Η moukelis έγραψε: #1.593 23-08-08 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω..... Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Κλειστηκαν όλα τα μωρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 17:25 Ο πυρροθριξ: #1.594 23-08-08 17:25 Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 19:10 Η Raisa έγραψε: #1.595 23-08-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys? Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:01 Η elvenstar: #1.596 23-08-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.'Ησυχος ειναι μου λενε. Click για ανάπτυξη... Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό! Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω! Click για ανάπτυξη... Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Η Raisa έγραψε: #1.597 23-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver; Click για ανάπτυξη... Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 20:58 Η elvenstar: #1.598 23-08-08 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω Click για ανάπτυξη... Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:11 Η Raisa έγραψε: #1.599 23-08-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 78 79 80 81 82 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 80 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο; Click για ανάπτυξη... Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 21:36 Η elvenstar: #1.600 23-08-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου Είχε οίστρο κανονικά....ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε Click για ανάπτυξη... Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.