British - maniacs

Εντάξει βρε συ...στον υπέρηχο σίγουρα θα το δεις...αν και πιστεύω ότι θα το καταλάβεις και μόνη σου από πριν;)
Σας εύχομαι από τώρα καλούς απογόνους:)....ανυπομονώ και εγώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!!:up::up:
Μείνε συντονισμένη! :up:
Ακόμα Χαλκιδική είσαι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μείνε συντονισμένη! :up:
Ακόμα Χαλκιδική είσαι?
Ναι....ήρθα για κάτι δουλειές Θεσ/νίκη....σε λίγο φεύγουμε πάλι Χαλκιδική:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tα λόγια σου παρηγοριά κι ελπίδα... :)
.
αρε Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol:θα ερθουν πολλα
μην φοβασαι!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια κορίτσια!!!
Είναι αλήθεια πανέμορφα τα άτιμα...:D
ειδικα αυτο που εχεις τωρα στην υπογραφη ειναι φατσα!!!!!!!!!!!

Απ΄ό,τι βλέπω η μόνη βρετανομανιακή είμαι εγώ τελικά:lol::lol:....καλά καλέ τι πάθατε όλοι; Δεν γράφω εγώ και δεν γράφει κανείς σας πια;;;;;
Γεια σε όλους....τι κάνετε εσείς και τα γατόνια σας; Σας πεθύμησα πάρα πολύ ....υπομονή μέχρι αρχές Σεπτέμβρη και μετά θα σας ξαναζαλίζω κάθε μέρα:D
Για τη στιγμή λίγα νέα μας....είμαστε όλοι καλά...τα μωρά μεγάλωσαν (μην φωνάζετε:P, φωτό το Σάββατο)....οι γατογονείς είναι επίσης μια χαρά.....ο Φιντέλ άρχισε μάκιστα να παίζει με τα παιδιά του:D

Περισσότερα το Σαββατο...
Φιλάκια:)

Ραισακι γυρνα επιτελους ,μας ελειψες!:D
Ανυπομονουμε να δουμε τις φωτο των μικρων,για να μην πω ποτε θα τα δουμε επιτελους λαιφ:up:
Αν εισαι εδω το Σαββατο και εχεις χρονο να τα πουμε:D:D:D

Καλημέρα σε όλους, τι κάνετε?
Λούνα, Σίλβη και ΣΙΑ που είστε καλέ όλοι σας? Γράψτε μας και ας μην μας αγαπάτε:P
Αν και έβαλα φωτό των μωρών σε άλλο θέμα θα βάλω και δω...μην έχετε παράπονα!:D
Ελπίζω να σας αρέσουν τα φατσουλίνια μας:rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Γκριζουλα.jpg
    Γκριζουλα.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Γκριζουλης.jpg
    Γκριζουλης.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Μπουμπου.jpg
    Μπουμπου.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Γκρα.jpg
    Γκρα.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Μπε.jpg
    Μπε.jpg
    48 KB · Εμφανίσεις: 24
Και τέλος τα δυο μας λιλά αγόρια....Μπούλης και Χουρχούρης:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Μπούλης (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Χουρχούρης

Κορίναααα, πού είσαι να δεις το καμάρι σου!!!!:up:

Συνημμένα

• Νερ.jpg
    Νερ.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Χ.jpg
    Χ.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 28
Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σας:up::up:Αυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό;

Μας έχουν τρελάνει τα φατσουλίνια σας:up::up:Αυτη η Κορίνα που λες αν κατάλαβα πήρε κάποιο από τα μωρά; Ποιό;

Ναι ...η Κορίνα έκλεισε πρώτη πρώτη.....ήρθε είδε και ...ερωτεύτηκε!!!:D
Ο Μπούλης είναι ο τυχερός....:up:
Σλιθ....εσένα πότε θα σε δούμε κατα δω??? Δεν είσαι και τόσο μακριά....άντε κάνε ένα ντου για έναν καφέ!!!:up:

Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει...

Πεθαίνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Τι είναι αυτά καλέ;Είναι τα πιο τέλεια μωρά που έχω δει...

:D:D:D:D:D:D
Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω.....:inlove::inlove::inlove:

Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό:mad: ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί:lol::lol::lol:

:D:D:D:D:D:D
Είδες κουκλάκια που έγιναν???? Ασε, και γω που τα βλέπω όλη μέρα δεν τα χορταίνω.....:inlove::inlove::inlove:

Ο Σείριος το καρντάση μας τι κάνει....έβαλε καθόλου μυαλό:mad: ή ακόμα σας χορεύει στο ταψί:lol::lol::lol:
Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.:('Ησυχος ειναι μου λενε.
Κλειστηκαν όλα τα μωρα;

Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys?

Νικολετα ειναι ολα κουκλια....μακαρι να μπορουσα να παρω ενα απο καθε ρατσα και ενα απο καθε χρωμα...θα σκεφτεις στο μελλον και για red & silver tabbys?

Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!:/:...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό!

Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω!:happy:

Δεν το έχω μαζί μου το παιδάκι μου καλε...έχει μείνει στο Βόλο.:('Ησυχος ειναι μου λενε.
Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο;):P

Και γω το ίδιο όνειρο έχω...να μπορούσα να έχω όλες τις ράτσες σε όλα τα χρώματα!:/:...αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό!

Στο μέλλον σκέφτομαι κάτι σε silver tabby....ελπίζω να τα καταφέρω!:happy:
Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver;

Ναι ήσυχος είναι μόνο που για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η πόρτα από το δωμάτιο;):P

:lol::lol::lol::lol:

Με την άλλη γατούλα από την Κρήτη τι έγινε; Αυτή δεν ήταν silver;
Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά:hmm:...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω:/:

Όχι, η Σιλβη είναι μπλε σαν τον Φιντέλ....δυστυχώς όμως απ ό,τι έμαθα δεν έμεινε τελικά έγκυος ....παράξενο ενώ ζευγάρωσαν κανονικά:hmm:...αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω:/:
Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας:lol: Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο;

Ναι ζευγάρωσαν αυτό το είδαμε όλοι μας:lol: Μήπως όμως η Σιλβή δεν είχε οίστρο;

Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου:D:lol:
Είχε οίστρο κανονικά.:/:...ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε:blink::mad::lol::lol::lol:

Είδες....έχω και μάρτυρες, να μη λένε πικρόλογα για το αγόρι μου:D:lol:
Είχε οίστρο κανονικά.:/:...ρώτησε την γιατρό τους και αυτή είπε ότι συμβαίνει καμιά φορά να μη μένει έγκυος και ας ζευγαρώσει.....και λέω εγώ, αυτό το "καμιά φορά" σε μας έτυχε:blink::mad::lol::lol::lol:
Μου δημιουργήθηκε μία απορία με όλα αυτά, αλήθεια υπάρχει στειρότητα κ στα ζώα; -Για να μη παρεξηγηθώ δεν το λέω για τη Σιλβη- απλά το έχω ακούσει κ από άλλους γιατρους, που λένε με μεγάλη σιγουριά ότι αν ζευγαρώσει η θηλυκή θα μείνει σίγουρα έγκυος κ μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back