British - maniacs

Ναι βρετανακι ειναι:D Απο τη σελιδα που εδωσε η aalyah https://www.flickr.com/photos/poshpet...7607557518147/ μαζι με τα αδερφακια του! Φανταστικα ομορφο!!
Νικολετα τα τελευταια ειναι ο τζοτζο απο το tigers deluxe το δευτερο βρετανακι που επαθα πλακα!!:happy:Το πρωτο ηταν η μαμα μας!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αυτά!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

01.jpg

33.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ είμαι κρυωμένη κι έχω που έχω πυρετό σήμερα... :(θέλεις να πάθω κι έμφραγμα??? :P:lol::lol::lol::inlove::inlove::inlove:

Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! :up:
Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? :lol:
Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? :D

Κάπως έτσι...

Θα πάμεεεεεε:up::up:...θα έρθετε και σεις?:D...το είπα του Κώστα και μου είπε 'γιατί όχι, πάμε"....γιουπιιιιιι:up::up:........οπότε μάλλον θα πάμε μια βόλτα...;)
Υ.Γ. άραγε θέλει διαβατήριο για Βουλγαρία ή κάνει και η ταυτότητα?:hmm:

Αφου ειναι Ευρωπη ρε! Μονο με ταυτοτητα!:D Μηπως να ερθω και εγω με την κορη???:hmm:

Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα?
NAΙ ναι κορίτσια πάρτε από ένα... αφού το θέλετε τοσο πολύ. ... Θα μαθαίνουμε κ νέα του και θα κάνουμε κ οφθαλμόλουτρα:up::up::up:

Αφου ειναι Ευρωπη ρε! Μονο με ταυτοτητα!:D Μηπως να ερθω και εγω με την κορη???:hmm:

Λες να θέλει μόνο ταυτότητα εεε???:hmm:
Οσο για την κόρη....ΕΛΑ!!!!!:up:

Ναι σε ολες τις χωρες τις ευρωπαικης ενωσης ταξιδευεις μονο με ταυτοτητα! Μπα δεν αφηνω μονο το Χαρουλη.. Φοβαμαι μην παθει μελαγχολια χωρις το κοριτσι του..;)

Κάπως έτσι...

Θα πάμεεεεεε:up::up:...θα έρθετε και σεις?:D...το είπα του Κώστα και μου είπε 'γιατί όχι, πάμε"....γιουπιιιιιι:up::up:........οπότε μάλλον θα πάμε μια βόλτα...;)
Υ.Γ. άραγε θέλει διαβατήριο για Βουλγαρία ή κάνει και η ταυτότητα?:hmm:
Ταυτότητα αλλά η δίγλωσση η καινούργια!
Θα τα πάρεις και τα 2 στην έκθεση Νικολέτα?? :)
Avtwnia κι εσύ ΝΑΙ!! :up:

Ταυτότητα αλλά η δίγλωσση η καινούργια!
Θα τα πάρεις και τα 2 στην έκθεση Νικολέτα?? :)
Avtwnia κι εσύ ΝΑΙ!! :up:

Εχω την νέα ταυτότητα οπότε ΟΚ!:up:
Οχι θα πάρω μόνο τη Ραίσα. Μόνο αυτή είναι εκθεσιακή ;)
Θα έρθετε τελικά και σεις?:hmm::D

Εχω την νέα ταυτότητα οπότε ΟΚ!:up:
Οχι θα πάρω μόνο τη Ραίσα. Μόνο αυτή είναι εκθεσιακή ;)
Θα έρθετε τελικά και σεις?:hmm::D
Του το είπα χθες αφού του είπα και για τη Σεμέλη... και μου είπε...και τι μου το λες καλέ? Αφού τελικά κάνεις πάντα αυτό που θέλεις...για να έρθει μαζί μου το αποκλείω... μόνο για σκι το Χειμώνα θα ήθελε να πάμε...

Απλά με δυσκολεύει το γεγονός ότι δεν ξέρω πως θα είναι η μικρή με τα άλλα γιατί θα είναι το πρώτο Σ/Κ από την άφιξή της... αλλιώς δεν το συζητούσα... κοίτα κανονίστε εσείς κι εγώ θα δω τι θα κάνω...:)

Eγω ειμαι πολυ μακρυα αν ημουν Δραμα δεν θα το συζητουσα αλλα ειναι και η κουραση και τα χρηματα που δεν μου περισσευουν..:(

Χαίρετε και απο μένα!

Νικολέτα μου καταρχήν να πω οτι για την τιμή το γνωρίζω οτι είναι καλή. Αυτό που εννοούσα με το κ%*οπιάσιμο ήταν για την οικονομική μου κατάσταση την παρούσα στιγμή. Δεν με παίρνει οικονομικά άρα δεν θα μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα άρα είναι κ%*οπιάσιμο. Όχι γενικώς σαν τιμή. Γιατί όπως λες και εσύ έχω δει πολύ πολύ πιο ακριβά μωράκια.

Επίσης να πω οτι αυτό που λες στην διαφορά στις ρίγες για τα tabby έδω στην αγγλία τα ξεχωρίζουν αλλιώς. Τα έχουν δηλαδή άλλη ονομασία. Τα tabby (με τις μαυρες σκούρες χοντρές ρίγες) τα λένε tabby ενω τα άλλα που οι ρίγες είναι πιο αχνες τα λένε spotted. Με λίγα λόγια εδώ όταν ζητάς tabby παίρνεις tabby οχι tabby ιμιτασιον. Τώρα πόσο το πληρώνεις αυτό είναι άλο θέμα.:P

Νικολέτα θα αγοράσεις silver tabby?

Εχουν διαφορετικη ονομασια,γιατι δεν εχουν ολα ριγες.Υπαρχουν με ριγες,με κηλιδες και με μικροτερες καλιδες.

Εχουν διαφορετικη ονομασια,γιατι δεν εχουν ολα ριγες.Υπαρχουν με ριγες,με κηλιδες και με μικροτερες καλιδες.

Ισως Δώρα. Δεν ξέρω. Πάντως εγώ όσα έχω ψάξει tabby χαρακτηρίζουν αυτά με τις τεράστιες κηλίδες. Καλά οι ρίγες είναι τα spotted. Δεν έχω δει κάποιο με τόσο μικρότερες κηλίδες να πουλιέται ως tabby αλλά ίσως να μην έτυχε κιόλας να δω. Αυτήν την στιγμή πάντως στην αγγλία έχω βρει μόνο έναν breeder που του έχουν μείνει tabby και αυτά είναι όλα αγόρια και δεν έχω ιδέα πόσο τα δίνει. Ολοι οι άλλοι τα tabby τους τα πουλήσαν. Τώρα θα δούμε στις επόμενες γέννες. Εγω πάντως έφαγα κόλημα με το ασπρο-λιλα. Έρωτας τρελός. Σκέφτομαι να τους πάρω σήμερα τηλεφωνο να ρωτήσω....:hmm:

παιδι μου τι εγινε με τα βρετανακια το αποφασισες?αντε παρε τηλ και να μας πεις ..ειδα τις φωτο απο χθες και επαθα τι μωρα ειναι αυτα?για φαγωμα..ασε και γω αν και μπουμπουκικια (ειναι δυσκολο μεχρι το φλεβαρη για δευτερο γατσουλι)..απο χθες το βραδυ τεινω αλλου...:D:lol:

Θα κοιταξω να βρω τους συνδυασμους να σου πω οταν γυρισω.Εγω παντως θα επαιρνα ενα ασημενιο,ειναι απλα απιστευτα...

παιδι μου τι εγινε με τα βρετανακια το αποφασισες?αντε παρε τηλ και να μας πεις ..ειδα τις φωτο απο χθες και επαθα τι μωρα ειναι αυτα?για φαγωμα..ασε και γω αν και μπουμπουκικια..απο χθες το βραδυ τεινω αλλου...:D:lol:
Εσυ τι γυροφερνεις τους βρετανους;Αντε μου φαινεται πρεπει κι εγω να αρχισω να βαζω μωρα για να σας μαζεψω...:whistle::whistle::whistle:

ωχ!με επιασες ...ειπαμε καλε τα κλεισαμε τα συμφωνισαμε χθες...ουπς...μου ξεφυγε..μια ματια να μην ριξω..να δω τι κανει η φιλη μου aalyah? αντε..αμεσως να μας παρεξηγησεις...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εσυ τι γυροφερνεις τους βρετανους;Αντε μου φαινεται πρεπει κι εγω να αρχισω να βαζω μωρα για να σας μαζεψω...:whistle::whistle::whistle:

Δώρα θ'ασκήσω ΒΕΤΟ!!! Αν αρχίσεις και βάζεις και εσύ μοιράκια.....την κάτσαμε την βάρκα.

Δώρα μου εδώ δεν έχω λεφτά να πάρω λιλα με ασπρο θα πάρω σιλβερ? Και τάμπυ κιόλας? Με τι λεφτα? Γιατί αν το πάρουμε ταμπυ να ειναι ταμπυ. Οχι ιμιτασιόν. Αρα ένα μηνιάτικο αγγλικό θα πρέπει να το δώσουμε. Την τύχη μου πια κ%*οχρέη!

Αλλά θα πάρω τώρα ένα τηλ έτσι απο περιέργεια....να δω τι θα μου πουν. Το ερωτευτικα το μικρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back