British - maniacs

Λοιπόν. Η πολυκατοικία θα είναι το άλμπουμ μας... μόλις τη συμπληρώσουμε μετά θα πάρουμε την επόμενη...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν. Η πολυκατοικία θα είναι το άλμπουμ μας... μόλις τη συμπληρώσουμε μετά θα πάρουμε την επόμενη...:lol::lol:
ΟΚ...Ποιο θα ειναι το επομενο χαρτακι σου;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω συνεχιζω να προτιμω το λιλα,το μπλε,ή το ασημι...Οχι οτι δεν ειναι ομορφος,αλλα ειναι χρωμα και σχεδιο που βρισκεις και σε ημιαιμο γατακι νομιζω...:/:

Θα συμφωνήσω με την φίλη μας :), και εγώ προτιμώ τα μονόχρωμα ,κρέμ, άσπρα, λιλά, μπλε....και φυσικά τα tabby....:up:
αλλά αυτά είναι γούστα....:D:happy:

Υ.Γ. Δώρα, ευχαριστώ για την υποστήριξη:D....καταλαβαίνω ΤΙ θυσία κάνεις!;):rolleyes::lol::lol:

καλε στα καλυτερα χερια θα παει το ''εγγονακι ''της δωρας...μαζι με την ηρω για απιστευτα χουρχουριτα....νικολετα ο μπουμπουκος δωθηκε.?..τοση διαφημιση καναμε....:lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι Νικολεττα,τα γαλαζια ματια και η σοκολατενια φατσουλα θα κανουν τα μαγια τους και θα ξεχασει μια και καλη τον γλυκο μπουμπουκο.Τι εγινε αληθεια,τον πηραν;Χτες δυο ειχαν πει οτι θα επικοινωνησουν μαζι σου.

Κορίτσια, ευχαριστώ για την διαφήμιση:D....ο Μπουμπούκος δεν δόθηκε ακόμα....πήρε κάποιος τηλέφωνο χθες αλλά από τότε τίποτε:hmm:...δεν ανησυχώ όμως καθόλου....σύντομα θα βρει το σπιτάκι του ο μικρός...;):up:

καλε τετοιος κουκλος σιγουρα θα βρει σπιτι...εκτος αν περιμενει επιτηδες τη φιλη aalyah να γυρισει απο αγγλια......:lol::lol::lol:

καλε τετοιος κουκλος σιγουρα θα βρει σπιτι...εκτος αν περιμενει επιτηδες τη φιλη aalyah να γυρισει απο αγγλια......:lol::lol::lol:

Καλέ λέτε?

Ήρθα και εγώ λοιπόν (δουλειά τι να κάνουμε. Τόσα βρετανάκια πως αλλίως θα τα πάρουμε?).

Καλά αν ο μπουμπούκος δεν δωθεί λίγο το έχω να τον πάρω νομίζεις? Σετάκι. Αυτός και η Ιριδα. Να έχουν και παρέα όταν θα τρέχει η μάνα τους σαν τρελή να δουλέυει. Και όταν θα γυρνάω να έχω ένα αγκαλία στο ένα χέρι και ένα αγκαλία στο άλλο!!! Αχχχ.... το όνειρο καθε μάνας!!! :inlove::inlove::inlove:

Αλλά σιγά μην τον προλάβω καλέ. Αυτός είναι κουκλί! Θα τον αρπάξουν αμέσως θα το δείτε.

raisaaaa,η Luna εχει καψες....και μας εχει τρελανει..........
που ειναι ο fidel????πες του να ερθει γρηγορα εδω!!!!!:P:P:P

raisaaaa,η Luna εχει καψες....και μας εχει τρελανει..........
που ειναι ο fidel????πες του να ερθει γρηγορα εδω!!!!!:P:P:P
Σοβαράαααααα!!!!!!:eek:
Αχ το κορίτσι μου:).....ο γιατρός τι λέει, μπορεί τώρα, από άποψη κιλών πώς είναι....αν είναι σου τον στέλνω τον Φιντελεραστή!!!:D:cool::inlove:

Σοβαράαααααα!!!!!!:eek:
Αχ το κορίτσι μου:).....ο γιατρός τι λέει, μπορεί τώρα, από άποψη κιλών πώς είναι....αν είναι σου τον στέλνω τον Φιντελεραστή!!!:D:cool::inlove:
Ωπα,κανει και εκτακτα ο αδερφουλης;:lol::lol::lol:

Τυχαίνει να εφημερεύει αυτό τον καιρό:lol::lol::lol::lol::lol:

θα τον παρω τηλεφωνο την δευτερα και θα σου πω!!!μαλλον ναι θα πει!!μια χαρα ειναι το κοριτσι πια!!!!:D:Dασχετο αλλα μπας και εχεις την ομαδα αιματος του????

ειδες????του λες και ερχεται!!!μπαμ μπαμ!!!!ευχομαι να εχει οιστρο η μικρη μεχρι τοτε γιατι αλλιως θα περιμενουμε την επομενη φορα!!!!!!:/::/::/:

θα τον παρω τηλεφωνο την δευτερα και θα σου πω!!!μαλλον ναι θα πει!!μια χαρα ειναι το κοριτσι πια!!!!:D:Dασχετο αλλα μπας και εχεις την ομαδα αιματος του????

Οχι , του Φιντέλ δεν την έχω...αλλά αν θέλεις την βρίσκουμε;)

θα του κανεις test??εχεις και τετοια στο σπιτι σου????:)

θα του κανεις test??εχεις και τετοια στο σπιτι σου????:)
Οχι καλέ:confused:....θα τον πάω στη γιατρό να το κάνει!:D
Είπαμε ότι είμαι οργανωμένη αλλά όχι και έτσι:rolleyes::lol::lol:

αααα!!!!!ειπα κι εγω!!!!!:up::up::up::up::up:

οχι!!!θα παμε δευτερα πρωι να την δει και λιγο και αν προλαβαιμουμε και δεν τελειωσει ο οιστρος το κανονιζουμε!!!!αλλιως,next time!!!τι να κανουμε που την επιασε σκ!!!:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back