πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Ο πυρροθριξ: #2.061 18-10-08 14:50 Chocolate point cattery Don Xuk's Blue point cattery Don Xuk's Lilac point cattery Soft Shine black tortie smoke point cattery Mondburg Seal links point (black tabby) cattery Soft Shine seal silver links point (black silver tabby) cattery Mondburg Chocolate silver links point (chocolate silver tabby) cattery Soft Shine Blue silver links point (blue silver tabby) cattery Soft Shine seal silver shell point(black silver shell) cattery Tigers Deluxe seal golden shaded point (black golden shaded) cattery Mondburg chocolate point with white cattery Mondburg lilac point with white cattery Mondburg chocolate tortie point with white cattery Mondburg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Η elvenstar: #2.062 18-10-08 14:50 Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.063 18-10-08 14:52 σας αφηνω θα επανελθω το απογευμα!!!!!(αρκετα σας ζαλησα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.064 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... σαν εργο τεχνης ειναι!!!!αστα εχω παθει πλακα με τα tabby τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #2.065 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Chocolate point cattery Don Xuk's Blue point cattery Don Xuk's Lilac point cattery Soft Shine black tortie smoke point cattery Mondburg Seal links point (black tabby) cattery Soft Shine seal silver links point (black silver tabby) cattery Mondburg Chocolate silver links point (chocolate silver tabby) cattery Soft Shine Blue silver links point (blue silver tabby) cattery Soft Shine seal silver shell point(black silver shell) cattery Tigers Deluxe seal golden shaded point (black golden shaded) cattery Mondburg chocolate point with white cattery Mondburg lilac point with white cattery Mondburg chocolate tortie point with white cattery Mondburg Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:50 Η elvenstar: #2.062 18-10-08 14:50 Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.063 18-10-08 14:52 σας αφηνω θα επανελθω το απογευμα!!!!!(αρκετα σας ζαλησα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.064 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... σαν εργο τεχνης ειναι!!!!αστα εχω παθει πλακα με τα tabby τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #2.065 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.063 18-10-08 14:52 σας αφηνω θα επανελθω το απογευμα!!!!!(αρκετα σας ζαλησα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.064 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... σαν εργο τεχνης ειναι!!!!αστα εχω παθει πλακα με τα tabby τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #2.065 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας αφηνω θα επανελθω το απογευμα!!!!!(αρκετα σας ζαλησα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #2.064 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... σαν εργο τεχνης ειναι!!!!αστα εχω παθει πλακα με τα tabby τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #2.065 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... σαν εργο τεχνης ειναι!!!!αστα εχω παθει πλακα με τα tabby τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #2.065 18-10-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... Δανάηηηηη........ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑ.....δεν αντέχω άλλο...πόσα γατιά να πάρω η έρμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:54 Η ria23 έγραψε: #2.066 18-10-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό είναι σαν σχεδιο από κέικ σοκολάτα Click για ανάπτυξη... καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:57 Η Luna έγραψε: #2.067 18-10-08 14:57 μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:07 Η Luna έγραψε: #2.068 18-10-08 15:07 μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η elvenstar: #2.069 18-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Δεν τολμάω να το δω. Που μπορουμενα υπογράψουμε τη διαμαρτυρία χωρίς να δουμε το βίντεο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:22 Η Luna έγραψε: #2.070 18-10-08 15:22 να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να σου στειλω σε e-mail ολο το μηνυμα ετσι οπως μου ηρθε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:27 Η ria23 έγραψε: #2.071 18-10-08 15:27 ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα BRTO.JPEG 13,8 KB · Εμφανίσεις: 39 Rockybrian.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 38 Trickywebsite.jpg 10,3 KB · Εμφανίσεις: 45 ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ετσι για να παθουμε λιγο...και σε παρδαλη και σε λιονταρακι............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η ria23 έγραψε: #2.072 18-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... αχου φοβερο...........μηπως να το ανοιξουμε σαν θεμα?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:32 Η aalyah έγραψε: #2.073 18-10-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλε και που να το δεις απο κοντα??????ενα ιδιο αδεσποτο..(αγριος βεβαια)αλλα επαθα πλακα...που τα αφηνετε τετοια κουκλια στο δρομο??????ετοιμο για φαγωμα το κεκακι..... Click για ανάπτυξη... Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια μερα ειχα να μπω και μπηκα και εχει σφιχτει το στομαχι μου!!!!!!!!!!! ποσες σελιδες πια???ποσο πιο ανυποφορο να γινει????ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ΕΧΩ ΜΟΝΟ 1!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η aalyah έγραψε: #2.074 18-10-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μολις μου στειλαν αυτο το mail με αυτο το βιντεο (μαζευουν ονοματα για να διαμαρτηρηθουν)! δεν το ειδα ολο, γιατι εβαλα τα κλαματα! https://www.peta.org/feat/ChineseFurFarms/index.asp Click για ανάπτυξη... Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:35 Η Luna έγραψε: #2.075 18-10-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγω που δεν εχω ουτε ενα φαντασου τι παθαινω!!! Μπες και στο birman maniacs να δεις εκει τι γινεται! Click για ανάπτυξη... εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Η aalyah έγραψε: #2.076 18-10-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις δικιο κ εσυ!!!!τι ναπεις!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σε λιγο καιρο θα παρω την εκδικηση μου. Θα φυτρωνουν σα μανιταρια τα γατια μεσα στο σπιτι μου. Πλοπ πλοπ πλοπ!! Εχω κανει ολοκληρο σχεδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:39 Η Luna έγραψε: #2.077 18-10-08 15:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ειδα τα πρωτα 4 δευτερολεπτα και επαθα σοκ! Παιδια καλα λεει η Ρια καποιος να το ανοιξει θεμα. Και καπως να υπογραψουμε αλλα χωρις να το δουμε. Εγω δεν θελω να το δω αλλο. Σφιχτηκε το στομαχι μου. Click για ανάπτυξη... ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:46 Η ria23 έγραψε: #2.078 18-10-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ας μου στειλει οποια θελει το e-mail της σε πμ και να της το κανω forward!!! δεν βλεπεται το video!!!!!εχω να ριξω τετοιο κλαμα πολυ καιρο! Click για ανάπτυξη... μπορουμε να το ανοιξουμε σαν θεμα και να υπογραφουμε μονο????χωρις να δουμε το βιντεο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:49 Η ria23 έγραψε: #2.079 18-10-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 103 104 105 106 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 104 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Η aalyah έγραψε: #2.080 18-10-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Και δεν το απηγαγες με μια γατοφορο Ρια? Τοσα σχεδια απαγωγης εχουμε κανει. Τζαμπα να πανε? καλε τον ειδα και σημερα...υπαρχουν αδεσποτα tabby λεω τρελαθηκα.....????εχει και μωρακια αλλα δεν πιανονται γμτ...στανταρ θα σου επιανα ενα..ειναι και τζαμπα........κουκλια.......σειριακια εχει 2....θα πεθαινες..αχ!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλα πλακα κανεις????? Πιαστα να τα δωσουμε σε κανεναν!!! Οι περισσοτεροι τρελενονται για ταμπυ ΚΑΙ για ελεφαντι σειριακια!! Εγω ενα απο το καθενα θα επαιρνα σιγουρα και ας μην ηταν ρατσας! Βρε Ρια μου αν τυχον μπορεις να τα ξεγελασεις υπαρχει πιθανοτητα να μπορεις να τα πιασεις? Κριμα ειναι τα καημενα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.