British - maniacs

το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν:lol::lol::lol::lol:

Εεεεετσι μπράβο :D Να μην μπορούν να μας ανακαλύψουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι κρυψτε τα καλα...Μαρη Θενια δε ντρεπεσαι λιγο,θες να γινεις και γατομανα,τετοια θα μαθαινεις στο σοκολατακι;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν:lol::lol::lol::lol:
Καλα για σενα δε λεω τιποτα,θα διαλεξω το πιο ζουρζουβελο να σου δωσω!:mad:

Ναι ναι κρυψτε τα καλα...Μαρη Θενια δε ντρεπεσαι λιγο,θες να γινεις και γατομανα,τετοια θα μαθαινεις στο σοκολατακι;;;;;;;;;;;;;;;;;

E...:redface:

Εεεεελα μωρέ ότι βλακεία και να κάνω εγώ θα την διορθώνει η Ιριδα. :P Μια απο τις δυο μας θα είναι η λογική έτσι πάνε αυτα. Ε αφού ειμαι εγώ ότι να'ναι τότε η ίριδα εφόσον θα γίνει το ζευγάρι μου θα είναι η υπέυθυνη. Και θα λέει στο σοκολατάκι "την βλέπεις αυτήν την ψηλη? Λοιπόν ότι σου λέει να λες ναι αλλα κατα τ'άλλα μην της δίνεις απολύτως καμιά σημασία" :P

Και εμένα το πιο ζουμπουρλούδικο :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Δωρα με παρεσυρε η Θενια!!!!!!!:(:(:(:(:blink: συγχώρεσε με ..:(:/::/: καλε αυτο το ζουρζουβελο ειναι καλο ή κακο????? μαθαινουμε και καινουριες λεξεις:lol::lol::lol::lol:

Λοιπον,τελος,η σχιζοειδης που νομιζει ότι η Ίριδα ειναι το αλλο της μισο θα παρει το πιο κιοφτε σιαμ και η παραστρατημενη το πιο ζουρζουβελο,που δεν ξερει και τι σημαινει...θα το νιωσει στο πετσι της!Και πατε αμεσως σε αλλο νημα γιατι το κανατε γης μαδιαμ κι αυτο!:mad:

Λοιπον,τελος,η σχιζοειδης που νομιζει ότι η Ίριδα ειναι το αλλο της μισο θα παρει το πιο κιοφτε σιαμ και η παραστρατημενη το πιο ζουρζουβελο,που δεν ξερει και τι σημαινει...θα το νιωσει στο πετσι της!Και πατε αμεσως σε αλλο νημα γιατι το κανατε γης μαδιαμ κι αυτο!:mad:

Εμ...:redface: χι χι :D

Καλά κυρία :bleh::bleh: :lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU μας μαλωσες εεεεεεε????? καλα ...κοιτα εδω αφου θες να αλλαξουμε θεμα!!!!:lol::lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU μας μαλωσες εεεεεεε????? καλα ...κοιτα εδω αφου θες να αλλαξουμε θεμα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Οκ ΑΥΤΟ το μωρό το θέλωωωωωωωωωωωωωω!!! :blink::blink:

Καλέ τι χάδι τι σκέρτσο!!!! Ετσι παθαίνεις ζαβλαμά στα καλά του καθουμένου!!!

Ρία λέγε γρήγορα διέυθυνση πάω να το απαγάγω! :lol::lol::lol:

Οκ ΑΥΤΟ το μωρό το θέλωωωωωωωωωωωωωω!!! :blink::blink:

Καλέ τι χάδι τι σκέρτσο!!!! Ετσι παθαίνεις ζαβλαμά στα καλά του καθουμένου!!!

Ρία λέγε γρήγορα διέυθυνση πάω να το απαγάγω! :lol::lol::lol:

δεν γραφει μωρεεεε!!!!!:hmm::hmm::hmm:

https://www.youtube.com/watch?v=Xsj3zHgc51c&feature=related κοιτα και δω!!!!!! βρε χαζοι ειναι να βαλουν διευθυνση????????? νομιζεις μονο εμεις ειμαστε τρελοι απαγωγεις?????? τετοια κουκλια τα θελουν ολοι!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Xsj3zHgc51c&feature=related κοιτα και δω!!!!!! βρε χαζοι ειναι να βαλουν διευθυνση????????? νομιζεις μονο εμεις ειμαστε τρελοι απαγωγεις?????? τετοια κουκλια τα θελουν ολοι!!!!!!

Σωστα θέλουν πολλοί τέτοια μωρά. Λοιπόν Ρία πες τους να μου στείλουν την διέυθυνση με email παρακαλώ να μην το δουν οι υπόλοιποι :P:lol::lol::lol:

Ρία πλάκα μας κάνεις τώρα μ'αυτά τα βίντεο. Εχω πάθει μιλάμε.

Νικολετταααααααααααααααααα

Πότε θα πάρεις σιλβερ ταμπυ να έρχομαι να ζουλάω??? :(

Ντροπη σας...Μονο αυτο εχω να σας πω...:cry::cry::cry:

Ντροπη σας...Μονο αυτο εχω να σας πω...:cry::cry::cry:

Ναι ντροπή μας. Για ποιο απ'ολα όμως? Για τα βρετανάκια η για τις απαγωγές? :P

Και για τα δυο...Ατιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς!

ακομα δεν εχουμε ζευγαρωσει και κανονιζετε απαγωγες???δεν ντρεπεστε????:redface::redface:
παρτε ενα ωραιο βιντεο!!
https://www.youtube.com/watch?v=WhnreMVg3hw&feature=related το εχετε δει αλλα ολα τα βιντε3ο με αυτο το μωρο ειναι τρελαα!!!:baby::baby::baby::baby::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back