British - maniacs

Πω πω πω:confused::confused::confused:.....ο Φιντέλ είναι ακόμα στους αιθέρες και εμείς μοιράζουμε ήδη τα μωρά του.....:blink::lol::lol::lol::lol:
Αγααααααααπη μου που λέει και η Αναστασία! :up::up::lol::lol:
Αχου τον μωρέ...πάει για γκομενοδουλεια!! :cool:
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου τον μωρέ...πάει για γκομενοδουλεια!! :cool:
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!! :up::up:

:lol::lol::lol:

Μωρέ για γκομενοδουλειά πάει:cool: .....αλλά σσσσσσ η άλλη δεν το ξέρει ακόμα!:D
(η άλλη = Ραίσα):P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω πω:confused::confused::confused:.....ο Φιντέλ είναι ακόμα στους αιθέρες και εμείς μοιράζουμε ήδη τα μωρά του.....:blink::lol::lol::lol::lol:
Εμ για αυτό είπα να μην προτρέχουμε.... εννοούσα ας την κουτουπώσει πρώτα:lol::lol:. Αλλά έχω και ένα επίπεδο δε λέω τέτοια πράγματα ποτέ:lol::lol:.

MEIΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ BRITISH MANIACS!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Ε?? :P:lol::lol:

μέρος 1
Γνωριμια :rolleyes:

μερος 2
φλερτ;)

μερος3
'Ερωτας :inlove:

μερος 4
μπαλαμούτι;);)

μερος 5
κουτούπωμα:redface:

μέρος 6
επίθεση:mad:

μέρος 7
τσιγαράκι:happy:

μέρος 8
αποχαιρετισμός...:bye:

κι αν δυσκολεύεστε...φορτώνω τη canon και σας κουβαλιέμαι για φωτογράφηση:cool::P:lol::lol::lol:

Μωρέ για γκομενοδουλειά πάει:cool: .....αλλά σσσσσσ η άλλη δεν το ξέρει ακόμα!:D
(η άλλη = Ραίσα):P:lol::lol::lol:

Τελικά Νικολέττα μας έχει βγει ο επιβήτορας των Βαλκανίων ο Φιντέλ!! ;) Μπράβο τ'αγόρι μπράβο! Είναι καλό και για την υγεία του άλλωστε :D

Νικολέττα τί ώρα φτάνει ο Φιντελάκος?

Αχ αυτος ο μπαμπας τι ερωτυλος Θεε μου!!:blink::blink:
Αλλα αμα ειναι να γινουν ομορφα κουκουβαγιακια οπως λεει και η Γιουλη θα προσπερασουμε το ολισθημα του και δεν θα το πουμε στη μαμα..:cool:

Εμ για αυτό είπα να μην προτρέχουμε.... εννοούσα ας την κουτουπώσει πρώτα. Αλλά έχω και ένα επίπεδο δε λέω τέτοια πράγματα ποτέ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Ε??

κι αν δυσκολεύεστε...φορτώνω τη canon και σας κουβαλιέμαι για φωτογράφηση:cool::P:lol:
Είναι να μην πάρεις φόρα εσύ....τώρα που έμαθες ποιος σε πιάνει...:lol::lol::lol:

Τελικά Νικολέττα μας έχει βγει ο επιβήτορας των Βαλκανίων ο Φιντέλ!! Μπράβο τ'αγόρι μπράβο! Είναι καλό και για την υγεία του άλλωστε
Νικολέττα τί ώρα φτάνει ο Φιντελάκος?

Επιβήτορας των Ναλκανίων?:blink::blink:.........μου άρεσε!!!!:lol::up:
Τώρα πρέπει να φτάνει όπου να΄ναι:D

Αχ αυτος ο μπαμπας τι ερωτυλος Θεε μου!!:blink:
Αλλα αμα ειναι να γινουν ομορφα κουκουβαγιακια οπως λεει και η Γιουλη θα προσπερασουμε το ολισθημα του και δεν θα το πουμε στη μαμα..:cool:

Έτσι μπράβο παιδί μου....γιατί άμα το μάθει καήκαμε! :whistle::whistle::lol::lol:

Είναι να μην πάρεις φόρα εσύ....τώρα που έμαθες ποιος σε πιάνει...:lol::lol::lol:

Επιβήτορας των Ναλκανίων?:blink::blink:.........μου άρεσε!!!!:lol::up:
Τώρα πρέπει να φτάνει όπου να΄ναι:D

Έτσι μπράβο παιδί μου....γιατί άμα το μάθει καήκαμε! :whistle::whistle::lol::lol:

Εγώ καλέ Βαλκανίων είπα όχι Ναλκανίων!! :P

Αντε αντε να φτάσει να μάθουμε τι γίνεται!! :up:

Εσύ μάλλον θα είσαι και η πιο τυχερή διότι μπλε θα βγάλουν ΣΙΓΟΥΡΑ! Στο λιλά είναι που θα σφαχτουν όλες! Κουκουβαγιάκι λιλά! Εγώ δεν σκοτώνομαι διοτι γνωρίζω οτι θα τα δω θα τα λιγουρευτώ θα τα θέλω ΌΛΑ θα απειλήσω με απαγωγή ΟΛΑ αλλά επειδή ο καιρός δεν θα είναι κατάλληλος θα το βουλώσω και δεν θα πάρω κανένα

Δεν πειράζει θα πάρω λιλα Ραισάκι εγώ!
:DΞέρω τι ζητάω εγώ παιδι μου...:P;)
Κοίταξε ο άνδρας γενικά είναι ψιλοαντίθετος στο θέμα δεύτερη γάτα (το μήνυμα που έγραψα στο άλλο θέμα είναι λίγο διφορούμενο). Ειδικά τώρα που έχουμε και υπέργηρη γάτα και είναι δύσκολο να προσαρμοστεί με άλλη καθότι ήταν μια ζωή μόνη της, αλλά και κατά πόσο θα μπορούμε να φροντίζουμε τα δύο ζώα όπως πρέπει και όχι απλά να τα έχουμε. Έχει κάποιο δίκιο σε αυτό. Από την άλλη είναι όντως ευκαιρία, ακόμα σκέφτομαι ότι τι καλά θα ήταν να πάρω από τη γέννα της Raisas. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Βρετανάκια και οι Βιρμανίας. Είναι δυο ράτσες που θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Δεν ξέρω σίγουρα ενδιαφέρομαι αλλά με απασχολεί κατά πολύ αν είναι η κατάληλη στιγμή. Γι' αυτό και δεν έχω πει ναι σίγουρα θα πάρω.
Αλλά ας μην προτρέχουμε, ας πάνε αρχικά όλα καλά με το ζευγάρωμα και βλέπουμε και αν δεν προλάβω και τα κλείσουν άλλοι..... ας είναι καλά εκεί που θα πάνε. Τι να κάνω έχασα. Προτιμώ λογω της κατάστασης να μην πάρω βιαστική απόφαση.
Καλό είναι που το σκέφτεστε...Θα δουμε απλά βαλ το κάπου στο πισω του μυαλού σου;)
Πω πω πω.....ο Φιντέλ είναι ακόμα στους αιθέρες και εμείς μοιράζουμε ήδη τα μωρά του.....
:lol:Ακόμα δεν τον είδαμε, γιαννάκη τον βαφτίσαμε..:D
Αγααααααααπη μου που λέει και η Αναστασία!
Αχου τον μωρέ...πάει για γκομενοδουλεια!!
ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!
Γιουλη μου σήμερα όντως κάτι έχεις πάθει...:P

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Ε??

μέρος 1
Γνωριμια

μερος 2
φλερτ

μερος3
'Ερωτας

μερος 4
μπαλαμούτι

μερος 5
κουτούπωμα

μέρος 6
επίθεση

μέρος 7
τσιγαράκι

μέρος 8
αποχαιρετισμός...

κι αν δυσκολεύεστε...φορτώνω τη canon και σας κουβαλιέμαι για φωτογράφηση
Μην χάσεις εσύ !!!!:lol:

:DΞέρω τι ζητάω εγώ παιδι μου...:P;)

Καλό είναι που το σκέφτεστε...Θα δουμε απλά βαλ το κάπου στο πισω του μυαλού σου;)

:lol:Ακόμα δεν τον είδαμε, γιαννάκη τον βαφτίσαμε..:D

Γιουλη μου σήμερα όντως κάτι έχεις πάθει...:P

Μην χάσεις εσύ !!!!:lol:
To'πα εγώ φταινε οι φερορμόνες του feliway που εβαλα στη μπριζα...:redface::P

To'πα εγώ φταινε οι φερορμόνες του feliway που εβαλα στη μπριζα...:redface::P

Σε λίγο θα μας νιαουρίζει κιόλας....ΑΝ δεν το κάνει ήδη!!!!:P:P:lol::lol:

Και εγώ μαζί τους θα χαζέψω...:blink::blink::inlove:
Αντε Λουνάκι, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε φατσόνια σαν και αυτά::D

Kittens-KittensScottishFoldNotListe.jpg
Τι γλυκουλια μπαρμπαδέλια είναι αυτά!!!!!!!!:D Πάλι ταξιδεύει ο λαπαδάκος μου; Και να φανταστείς ότι ο Φιντελ ήταν ενάντια στην εξαγωγή της επανάστασης:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

553433_1206369637.jpg
χωρίς σχόλια...γατάκι για δάγκωμα:inlove::inlove:

Μην ανησυχείς θα έχουμε τα Λουνάκια να δαγκώνουμε λείαν συντόμως!! :up:

Νικολεττάαααααααααα έφτασε ο Φιντέλ?? Καλέ Λούνα πες μας τι γίνεται!!!

τωρα μπηκα κι εχω κανει 15 λεπτα να διαβασω ολες τις σελιδες!!!τι ειστε εσεις βρε παιδια!!!!:):)
μετα απο ταλαιπωρια με τα ελληνικα αεροδρομια,:mad::mad::mad:, τον πηρα και τον εφερα σπιτι!!
ο καημενουλης πηγε και εκατσε 10 λεπτα στην αμμο της και την μυριζε,δεν εφαγε ακομα τιποτα κι εχει κρυφτει κατω απο ενα επιπλο.... Η Luna ειναι στο δωματιο μου κ εχει καταλβει οτι κατι τρεχει, μου εκανε ενα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τεραστιο οταν πηγα να την χαιδεψω,κ τωρα της εχω βαλει εδω το κλουβακι του fidel και το μυριζει εδω και 20 λεπτα!!!!

τωρα μπηκα κι εχω κανει 15 λεπτα να διαβασω ολες τις σελιδες!!!τι ειστε εσεις βρε παιδια!!!!:):)
μετα απο ταλαιπωρια με τα ελληνικα αεροδρομια,:mad::mad::mad:, τον πηρα και τον εφερα σπιτι!!
ο καημενουλης πηγε και εκατσε 10 λεπτα στην αμμο της και την μυριζε,δεν εφαγε ακομα τιποτα κι εχει κρυφτει κατω απο ενα επιπλο.... Η Luna ειναι στο δωματιο μου κ εχει καταλβει οτι κατι τρεχει, μου εκανε ενα χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ τεραστιο οταν πηγα να την χαιδεψω,κ τωρα της εχω βαλει εδω το κλουβακι του fidel και το μυριζει εδω και 20 λεπτα!!!!

Ε εντάξει λογικό είναι! Τι περιμένεις να τρέξει και να τον αγκαλιάσει και να τον αρχισει στα φιλια? Θέλει τον χρόνο της το κορίτσι μας! :D

Άστους λίγο και θα δεις σιγά σιγά θα συνηθήσουν. ;)

Έχει ακόμα οίστρο η Λούνα ε?

εχει,εχει αλλα με τοση ταραχη που επαθε δεν την εχω ακουσει εδω κ ωρα να φωναζει!!!
ολο χχχ μου κανει η παλιογατα μου!!!:(:(:(
δεν την εχω συνηθισει ετσι!!!!

εχει,εχει αλλα με τοση ταραχη που επαθε δεν την εχω ακουσει εδω κ ωρα να φωναζει!!!
ολο χχχ μου κανει η παλιογατα μου!!!:(:(:(
δεν την εχω συνηθισει ετσι!!!!
Είναι λογικό έχει μάθει να έιναι μονη της, συν οτι μυρίζει κ τις ορμόνες του οπότε είναι λίγο στρεσαρισμένη

Είναι λογικό έχει μάθει να έιναι μονη της, συν οτι μυρίζει κ τις ορμόνες του οπότε είναι λίγο στρεσαρισμένη

πολυ στεναχωριεμαι:(:(!!!

πολυ στεναχωριεμαι:(:(!!!

Έλα μην στεναχωριέσαι. Δωσε τους λίγο χρόνο. Και μην είσαι αγχωμένη γιατί θα τους αγχώσεις ακόμα περισσότερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back