British - maniacs

Ο οργασμός ειναι μια προσωπική υπόθεση:lol::lol: δεν αντιδρούν όλες οι γατούλες με το ίδιο νιαούρισμα

ελα ντε!!!τι ρωταω κι εγω!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!!!
Επισκέφθηκα τη Λούνα. !!!
Τρελάθηκα με τα γατιά. :up:
Ξεκινάω!!! Λοιπόν κατ΄αρχήν η Γιάννα (η μαμά της Λούνας) είναι μια καταπληκτική, απλή κοπέλα που απ΄την πρώτη στιγμη αισθάνθηκα πως την ξέρω καιρό... Αμεση, εντελώς αυθόρμητη και με μια υπέροχη αύρα. :)Και η μανούλα της μια καταπληκτική κυρία. :DΤόσο γλυκιά και τόσο υπομονετική με τα γατουνια που τα άτιμα σαν να το καταλάβαιναν πως δεν ήθελε να ανεβαίνουν στο κρεβάτι της, το έκαναν επίτηδες κι όλο εκει πήγαιναν:lol::lol:
Λούνα: Μια τέλεια μπλε - ΔΩΡΑ για σενα το λέω που τρελαίνεσαι με το χρώμα- ΚΑΤΑΜΠΛΕ γάτα που στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η ομορφιά του χρώματός της. Μια γλύκα, μια φατσούλα ντελικάτη, με κάτι υπέροχα βελούδινα αφτάκια κουκουβαγίσια για φίλημα. Με κάτι πατουσάκια ασημένια καλέ τρελάθηκα,την πήρα αγκαλιά και την ζουληξα. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ παιδιά.
Φιντέλ: Ενας τέλειος ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ γάταρος ΓΑΤΑΡΟΣ αρνάκι, πραγματικά τρυφερούλης, συγκινητικά ευγενικός,και διακριτικός, με ασημένια πατουσάκια, με ασημένιο σαγονάκι καλέ τι κούκλος είναι ο μπαμπάς μας. Και το κλού::: Το νιαρρρρ που κάνει το παραπονιάρικο όταν τον σηκώνεις κ δεν θέλει, είναι ακριβώς σαν του Σεβάχ του γιου του.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με τα γατούνια αυτά. Με το υπέροχο χρώμα τους. Πιστέψε τέ με δεν έχουν σχεση οι φωτογραφίες. Εχω λαλήσει η γυναίκα από την ομορφιά τους. :up:
Ως ζεύγος είναι τέλειοι. Η Λούνα ευτυχισμένη, και ο Φιντελάκος απέναντί της, όλο κοντά κοντά να κοιτάζονται κ να ανταλάσσουν τρυφερα νιαουρητά. :)Τοσο ναζιάρικα και τόσο τρυφερά. Η Λούνα έκανε τεντώματα, βαρελάκια, ναζάκια.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ να κάνουν ΟΜΟΡΦΑ Λουνοφιντελάκια τα οποια θα φέρουν την ευτυχία που νοιώθουμε εμείς σ΄αυτούς που θα τα πάρουν.:up:
:up:Νικολέτα να σου ζήσει ο ΚΟΥΚΛΟΣ σου, είχες δίκιο, είναι ενας θησαυρός λαπαδένιος, μελένιος, και δεν ξερω τι αλλο να πω.:redface:
Γιάννα να σου ζήσει κι εσένα η ΚΟΥΚΛΑΡΑ η τρυφερούλα η λούτρινη. Περιμένουμε νέα περι... του έρωτος.

Αααα. Επειδή ξετρελάθηκα με τα χαϊδέματα και με την γατομάνα, ΔΕΝ έβγαλα φωτογραφίες. :hmm:

τι να απαντησω σε ολο αυτο?????
ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!!!κι εσυ εισαι υπεροχη!!!!
και θα εχω κι εγω να πω για τα δικα σου μαμουνια οταν τα δω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά βρε μην αγχώνεστε τόσο πολύ γιατί το στρες περνάει κ στο ζωάκι αφήστε τα να κάνουν τη δουλειά τους δεν χρειάζεται να ειναι κανείς από πάνω, αλώστε η "πράξη" στις γάτες κρατάει λίγα δευτερόλεπτα (κ πολύ λέω) μπορεί να το κάνουν κ πάρα πολλές φορες κ να μην το καταλάβεις καν σκοπός ειναι να τον δεχτεί η θυλικία αφού το δέχτηκε όλα θα πάνε καλά. Τα σιαμ τώρα είναι αλλη ιστορία

Καλά βρε μην αγχώνεστε τόσο πολύ γιατί το στρες περνάει κ στο ζωάκι αφήστε τα να κάνουν τη δουλειά τους δεν χρειάζεται να ειναι κανείς από πάνω, αλώστε η "πράξη" στις γάτες κρατάει λίγα δευτερόλεπτα (κ πολύ λέω) μπορεί να το κάνουν κ πάρα πολλές φορες κ να μην το καταλάβεις καν σκοπός ειναι να τον δεχτεί η θυλικία αφού το δέχτηκε όλα θα πάνε καλά. Τα σιαμ τώρα είναι αλλη ιστορία

Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά :P

Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ?

Τι εννοεις Ελενα;Τι διαφορετικο εχουν;

με την Σιλβη τι ειχε γινει και δεν εμεινε εγκυος???κανανε και ξανακανανε και δεεν????
αυτο που λες με τον πρωτο γατο (που μου το ειπες και στο τηλεφωνο), μηπως θυμασαι αν η Raisa ειχε φωναξει πολλες φορες????γιατι και η Luna συνεχεια ηταν ο ενας πανω στον αλλον ,αλλ δεν ουρλιαζε ολη την ωρα!!!!!

Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε:redface:...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος:confused:....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά:hmm:...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά.
Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά:cool:...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή:blink:....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει...:confused::happy:

Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!!;):up:

Τι εννοεις Ελενα;Τι διαφορετικο εχουν;
Είναι πάρα πολύ επιλεκτικά με τον σύντροφό τους, κ αν δεν τους αρέσει δεν θα ζευγαρώσουν με τίποτα μαζί του.

Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε:redface:...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος:confused:....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά:hmm:...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά.
Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά:cool:...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή:blink:....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει...:confused::happy:

Καλέ φυσικά και όλα θα πάνε καλά!! Ο Φιντέλ λαπαδάκος λαπαδάκος αλλά μια χαρά σας ξεγελάει και τις κανονίζει όλες ;):lol::lol:

Είναι πάρα πολύ επιλεκτικά με τον σύντροφό τους, κ αν δεν τους αρέσει δεν θα ζευγαρώσουν με τίποτα μαζί του.

Καλά Ελενα τώρα την αποτελείωσες την Δώρα. Εχει να πέσει άγχος....

Δώρα δεν νομίζω να μην τα βρούνε τα παιδιά μην αγχωθείς. Ίσως απλά χρειαστούν χρόνο. Και θα τον έχουν μπόλικο κιόλας! ;)

Αναστασία μου.:inlove:....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:inlove::inlove:...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? :rolleyes::rolleyes:
Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε?????
Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!!:up:

ακριβως αυτο κανει και η Luna αλλα οχι παντα οπως λες κι εσυ!!!!
μαλλον ο αλλος ηταν "παλια καραβανα" που ελεγε και ο παππους μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εγω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα,απλα με εχει πιασει ενας πανικος γιατι εδω και 1 ωρα και η Luna φωναζει και τριβεται και αυτος την αποφευγει!!!!:(:(
ποιος ξερει...

Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά???:confused::/:
Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου;)....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα....;):P:lol::lol::lol:

Βρε Ελενα δε με λυπασαι;:cry::cry::cry:
Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη.
Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι...:P

ακριβως αυτο κανει και η Luna αλλα οχι παντα οπως λες κι εσυ!!!!
μαλλον ο αλλος ηταν "παλια καραβανα" που ελεγε και ο παππους μου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κι εγω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα,απλα με εχει πιασει ενας πανικος γιατι εδω και 1 ωρα και η Luna φωναζει και τριβεται και αυτος την αποφευγει!!!!:(:(
ποιος ξερει...

Το ίδιο ακριβώς έκανε τότε και με την Ραίσα;)....μεγάλη Τετάρτη, μάλιστα είχα εδώ και τα κορίτσια από Θεσ/νίκη, ήταν και η Ρούκο εδώ και το είδαν και αυτές:D...η Ραίσα να κυλιέται και να λιώνει και ο Φιντέλ να είναι αραχτός στο μπαλκόνι και να σφυρίζει αδιάφορα:whistle::whistle:....μάλλον κουράστηκε το αγόρι:/:....σε λίγο θα μπορεί και πάλι μην αγχώνεσαι...:up::up::up:

Βρε το ξεζουμησε τον Φιντελακοοοοο!!!κακουργα λουνα..δεν μπορει να παρει τα ποδια του το παιδιιιι(γατι):lol::lol::lol:

Παιδια πολυ χαρηκαμε(Γιουλη,Βασια,Δαναη)ημασταν ολες μαζι και σας στελναμε καλη ενεργεια!!!Αντε και στα δικα μας!!!

Βρε το ξεζουμησε τον Φιντελακοοοοο!!!κακουργα λουνα..δεν μπορει να παρει τα ποδια του το παιδιιιι(γατι):lol::lol::lol:

Παιδια πολυ χαρηκαμε(Γιουλη,Βασια,Δαναη)ημασταν ολες μαζι και σας στελναμε καλη ενεργεια!!!Αντε και στα δικα μας!!!

Πες βρε Δανάη:up:....λυσσιάρα μας βγήκε η άτιμη πώς να μην τα παίξει το μωρό...:lol::lol::lol:

Αχ....ζηλεύω που ακούω ότι ήσασταν όλες μαζί:redface::redface:....θέλω κι εγώωωωω:redface::rolleyes:

Το ίδιο ακριβώς έκανε τότε και με την Ραίσα;)....μεγάλη Τετάρτη, μάλιστα είχα εδώ και τα κορίτσια από Θεσ/νίκη, ήταν και η Ρούκο εδώ και το είδαν και αυτές:D...η Ραίσα να κυλιέται και να λιώνει και ο Φιντέλ να είναι αραχτός στο μπαλκόνι και να σφυρίζει αδιάφορα:whistle::whistle:....μάλλον κουράστηκε το αγόρι:/:....σε λίγο θα μπορεί και πάλι μην αγχώνεσαι...:up::up::up:

ναι εεεε????δεν ανησυχω τοτε!!!

σημερα δεν της εχει κανει τιποτα!!λες να κραταει η κουραση απο χθες??
:lol::lol::lol:
στελτε κι εδω θετικη ενεργεια γιατι απο οτι βλεπω τωρα,κατι γινεται!!
αντιδρα ο κυριος και βγαζει ηχους!!!:up::up:

Βρε Ελενα δε με λυπασαι;:cry::cry::cry:
Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη.
Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι...:P

Ιιιιιιι:eek::eek::eek:

Σε μισώ σε μισώ σε μισώ :mad::mad::mad: Ν'αφήσεις το μωρό ήσυχο ΤΩΡΑ. Κλείσε τα μάτια. Ελα. Τώρα. Μην κρυφοκοιτάς σε βλέπω ε! :mad::P:lol::lol::lol:

Ιιιιιιι:eek::eek::eek:

Σε μισώ σε μισώ σε μισώ :mad::mad::mad: Ν'αφήσεις το μωρό ήσυχο ΤΩΡΑ. Κλείσε τα μάτια. Ελα. Τώρα. Μην κρυφοκοιτάς σε βλέπω ε! :mad::P:lol::lol::lol:
Κοιταω και μαλιστα γουρλωνω κιολας!:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back