British - maniacs

Αααααα δεν μας χαλάει καθόλου αυτό!!!Εεεεε αναστασία?????:lol::lol:

:lol::lol::lol:Κλασική σλιθεριν!!!!:lol:

Ναι μωρέ το καταλαβα..:redface::redface:Να το σιγουρέψω ήθελα!!!:):P:redface:
Πολύ ωραια υπογραφή Κατερινα!!! :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να κανονισουμε τοτε!!!!
ποτε μπορεις εσυ να σου πω κι εγω!!!!!
Αχ και γω θα ήθελα να δω το παράνομο ζευγαράκι:redface:.
Πάει αμέρικαν μπαρ το κάναμε το σπίτι σου:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω κανενα προβλημα!!!οσοι δεν εχουν προβλημα με την μαμα να τρυγυρναει ας ερθουν!!!

να κανονισουμε τοτε!!!!
ποτε μπορεις εσυ να σου πω κι εγω!!!!!
Εμμμ κοιτα λόγω δουλειάς και μόνο το βλέπω για απόγευμα μετά τις 18.00....Αλλιώς αν μείνει ΣΚ θα ήθελα να τα δω τότε!!!
Πολύ ωραια υπογραφή Κατερινα!!! :up::up::up:
:redface::redface::redface:Αλήθεια σου αρέσει????:DΈβαλα όλη την τέχνη μου!!!:rolleyes::rolleyes:
Αχ και γω θα ήθελα να δω το παράνομο ζευγαράκι:redface:.
Πάει αμέρικαν μπαρ το κάναμε το σπίτι σου:lol:
Ελα νεκταρία πάμε μαζί να βολευόμαστε!:D:)
δεν εχω κανενα προβλημα!!!οσοι δεν εχουν προβλημα με την μαμα να τρυγυρναει ας ερθουν!!!
Καλέ σιγά μην μας νοιάζει!!!!!:D:lol:Τέλεια!!!!:up::up:

Εμμμ κοιτα λόγω δουλειάς και μόνο το βλέπω για απόγευμα μετά τις 18.00....Αλλιώς αν μείνει ΣΚ θα ήθελα να τα δω τότε!!!
Ελα νεκταρία πάμε μαζί να βολευόμαστε!:D:)
Ναι ωραία θαήταν να πηγαίναμε μαζί:D. Δυστυχώς το Σαβ/κυριακο θα είμαι εκτός Αθηνών. Μόνο καμία καθημερινή θα μπορούσα ή αν μείνει ο Φιντελ εδώ και την άλλη βδομάδα θα μπορούσα ΣΚ.
Νικολέτα πάει ο γάτος έγινε Αθηναίος τη βλέπω τη δουλειά:P.

Ναι ωραία θαήταν να πηγαίναμε μαζί:D. Δυστυχώς το Σαβ/κυριακο θα είμαι εκτός Αθηνών. Μόνο καμία καθημερινή θα μπορούσα ή αν μείνει ο Φιντελ εδώ και την άλλη βδομάδα θα μπορούσα ΣΚ.
Νικολέτα πάει ο γάτος έγινε Αθηναίος τη βλέπω τη δουλειά:P.

Παρασκευή απόγευμα μου μένει ελεύθερη αυτή τη βδομάδα νομίζω...:hmm:Ακούω..ΛΟΥΝΑ!!!!!!!!ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!!!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ???:)

να δουμε τοτε ποτε δεν δουλευω κι εγω να κανονισουμε μεσα στην βδομαδα!!!:):):):)σιγουρα απογευματα!!!

Αν και θα φύγω το Σάββατο το πρωί ταξιδάκι, αν εσείς μπορείτε την Παρασκευή οκ θα έρθω τότε.
Αρκεί να δω το ζεύγος:up:.

Αν και θα φύγω το Σάββατο το πρωί ταξιδάκι, αν εσείς μπορείτε την Παρασκευή οκ θα έρθω τότε.
Αρκεί να δω το ζεύγος:up:.

μακαρι να μη δουλευω παρασκευη!!!!:rolleyes::rolleyes:
που θα πας αν επιτρεπετε???
(ζηλευωω!!):lol::lol:

Λαμία για ΣΚ μόνο.
Πηγαίνω συχνά όπότε δεν το βλέπω και τόσο ως εκδρομή. Όχι ότι μου κακοπέφτει κιόλας. Έλα και συ μαζί αν δεν έχεις πρόβλημα να μείνεις στο σπίτι της πεθεράς μου.

Λαμία για ΣΚ μόνο.
Πηγαίνω συχνά όπότε δεν το βλέπω και τόσο ως εκδρομή. Όχι ότι μου κακοπέφτει κιόλας. Έλα και συ μαζί αν δεν έχεις πρόβλημα να μείνεις στο σπίτι της πεθεράς μου.
Και πάρε και το Fidel και τη Luna μαζί...:P:lol:

ΝΑι ΝΑΙ ΝΑΙ Μράβο ρε Γιούλη να πάνε και μια εκδρομούλα τα παιδιά:lol:

λες να τα παει εκδρομή μωρέ στη Λαμια τα γατιά?? :P:P:lol:
:blink::blink::blink:όχι ντε...απλά πάει να την κολακεψει για να παει μόνη της όση ώρα θελει να δει το ζεύγος:mad::mad::mad::P

Καλέ Κατερίνα τι κάνουμε:confused:
Έλα και συ μαζί κανένα πρόβλημα. Ο άντρας μου δεν ξέρω βέβαια αν θα εξακολουθεί να θέλει να έρθει στου οποίου το σπίτι θα πάμε..... αλλά δεν πειράζει αμά είναι τον πάω αυτόν άλλη φορά:lol::lol:.

:blink::blink::blink:όχι ντε...απλά πάει να την κολακεψει για να παει μόνη της όση ώρα θελει να δει το ζεύγος:mad::mad::mad::P
Αχα!! :mad::mad::P

Εχω μια ιδέα! Να πάτε το ζεύγος Fidel luna μια βόλτα στη Λαμια στη Βάσια για....σεμινάρια...ζευγαρώματος...μπας και ξυπνήσει και η Αθηνά της! ;):lol:

Έλα και συ μαζί κανένα πρόβλημα. Ο άντρας μου δεν ξέρω βέβαια αν θα εξακολουθεί να θέλει να έρθει στου οποίου το σπίτι θα πάμε..... αλλά δεν πειράζει αμά είναι τον πάω αυτόν άλλη φορά:lol::lol:.
:up::up::lol::up::lol:
Αυτο ειναι για το θέμα "Αντρες":P:lol:

Αχα!! :mad::mad::P

Εχω μια ιδέα! Να πάτε το ζεύγος Fidel luna μια βόλτα στη Λαμια στη Βάσια για....σεμινάρια...ζευγαρώματος...μπας και ξυπνήσει και η Αθηνά της! ;):lol:
Αμάν βρε παιδί μου αυτή η Αθηνούλα..Σίγουρα θα πάρει πρέφα τώρα με τον Ιωνάκο ΣΙΓΟΥΡΑ!!!:D:up:
Τελικά οι άνδρες είναι πραγματικά βάρος ώρες ώρες...:lol::lol:
:up::up::lol::up::lol:
Αυτο ειναι για το θέμα "Αντρες":P:lol:
Από το στόμα μου το πήρες...:P

Μπράβο Γιούλη και αυτή καλή ιδέα. Ακόμα καλύτερα να έρθει και αυτή στο δικό μας σπίτι στη Λαμία μαζί με τις γάτες της. Ε ρε γλένια αυτό το ΣΚ:lol:.
Πάλι έχω ξεφύγει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back