British - maniacs

εχω να πω οτι ο φιντελακος καιει καρδιες.....:P:P:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα:redface:...αλλά είναι κάπως διαφορετικός:hmm:...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε:hmm:....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα.
πιο ήπιος ή ειναι ο προ οιστρος?? ;)
Και η Καλυψώ μάλλον έχει, τη κυνηγάει ο χοντρος απο χθες έντονα...αλλά αυτη δεν τον θέλει...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η Καλυψώ μάλλον έχει, τη κυνηγάει ο χοντρος απο χθες έντονα...αλλά αυτη δεν τον θέλει...:lol:

Όχι όχι είναι πιο ήπιος...αν γίνεται αυτό διότι ήδη ήταν σχετικά ήπιος:confused:...σήμερα είναι η τρίτη μέρα...για να δούμε πόσο θα τραβήξει...θα πάω το απόγευμα να δω και για το ομοιοπαθητικό που λέγαμε να δω αν το βρω...:hmm:
όσο για την Καλυψώ, σε λίγο να δεις τι ωραία που θα θέλει και θα παραθέλει;):D...μόνο μην αλλάξει γνώμη μετά ο Μορφέας και δεν θέλει αυτός:lol::lol::lol:

Όχι όχι είναι πιο ήπιος...αν γίνεται αυτό διότι ήδη ήταν σχετικά ήπιος:confused:...σήμερα είναι η τρίτη μέρα...για να δούμε πόσο θα τραβήξει...θα πάω το απόγευμα να δω και για το ομοιοπαθητικό που λέγαμε να δω αν το βρω...:hmm:
όσο για την Καλυψώ, σε λίγο να δεις τι ωραία που θα θέλει και θα παραθέλει;):D...μόνο μην αλλάξει γνώμη μετά ο Μορφέας και δεν θέλει αυτός:lol::lol::lol:
αν ειναι ήπιος μωρέ μήπως την αφήσεις να της περάσει ομαλά?
Δεν περνάει ο οιστρος με αυτο, απλά η γάτα δεν τον αισθάνεται τοσο...ο Φιντέλ θα τον μυριστει αμέσως...
Εμένα η Καλυψω δεν τον θέλει στον προ οιστρο και αυτος λύσαξε χθες...στο κατοπι την ειχε και τη καβάλησε κανά δυο φορές:P
Εφαγε κάτι φάπες! :lol:Τον εκδικειται η Καλυψω για τη Σεμέλη...
Και το πι πι της πάντως ειναι πρησμένο...όπως όταν έχει οιστρο...θα δούμε...:hmm:τιποτα ακομα δεν ειναι σιγουρο...

Δεν περνάει ο οιστρος με αυτο, απλά η γάτα δεν τον αισθάνεται τοσο...ο Φιντέλ θα τον μυριστει αμέσως...
Εμένα η Καλυψω δεν τον θέλει στον προ οιστρο και αυτος λύσαξε χθες...στο κατοπι την ειχε και τη καβάλησε κανά δυο φορές:P
Και το πι πι της πάντως ειναι πρησμένο...όπως όταν έχει οιστρο...θα δούμε...:hmm:τιποτα ακομα δεν ειναι σιγουρο...
ελα Γιουλη οι προσευχες μας εισακουστηκαν!!!:up::up:

Δεν μπορεί, δεν μπορεί,...κάπου θα συναντηθούνε:whistle::whistle::whistle:
δεν μπορεί ,δεν μπορεί, μωρά κουκλιά θα βγούνε:whistle::whistle::whistle:

Η Καλυψώ έχει γεννήσει ή είναι η πρώτη της φορά (αλήθεια που πήγε η υπογραφή;)

Λουνααααα κοίτα περίπου πως θα είναι τα μικρά σου :D

https://uk.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related

Αλήθεια Γιουλη μου???? Μωρέ μην τον λες χοντρό τον κούκλο σου!!! Είναι γλύκας.:D

Εχει δίκιο το κορίτσι. Πρέπει εκείνη να το θέλει. Θα τον θελήσει πού θα πάει. ΜΠΡΑΒΟ Βιρμανάκια μου!!!!

Λουνααααα κοίτα περίπου πως θα είναι τα μικρά σου :D

https://uk.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related
Τι τέλεια μωρά!!!! Ευχαριστουμε:up:

Νικολέττα μου χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι μας και η οικογένεια σου και όλοι οσοι σ'αγαπάνε. Ελπίζω ότι και να κάνεις σήμερα να περάσεις θαυμάσια!! :)

Γεια να σου πω χρόνια πολλά μπήκα ουσιαστικά σήμερα στο φόρουμ γιατί είναι η κολλητή εδώ. Φιλιά πολλά πολλά και να περάσεις όμορφα σήμερα! :)

Νικολέττα μου χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαιρόμαστε όλοι μας και η οικογένεια σου και όλοι οσοι σ'αγαπάνε. Ελπίζω ότι και να κάνεις σήμερα να περάσεις θαυμάσια!! :)

Γεια να σου πω χρόνια πολλά μπήκα ουσιαστικά σήμερα στο φόρουμ γιατί είναι η κολλητή εδώ. Φιλιά πολλά πολλά και να περάσεις όμορφα σήμερα! :)

Θένια μου γλυκιά με συγκινείς με τα λόγια σου:cry::inlove:....1000 ευχαριστώ για τις ευχές σου:rolleyes:....και σου εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά και να είσαι σύντομα κοντά μας....σε περιμένουμε!!!!:up::up::up:

χρονια πολλά και απο μένα Νικολετα...πολυχρονη να χαιρεσαι όλη την οικογενεια...:)

Μαμάααααα Ραϊσο- Νικολέταααα!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ
μην δε τα δεις φοβάμαι. :D
Και σ΄αγαπώ και σ΄αγαπώ
ΠΑΝΤΑ θα σε ΘΥΜΑΜΑΙ.!!!
:redface:Σεβάχ ο χουρχούρης σου μωρέεε!!!!:up:

Συνημμένα

• DSC00766.JPG
    DSC00766.JPG
    48,7 KB · Εμφανίσεις: 25
Τι εγινε,ο λατινος εραστης επεστρεψε για τη γιορτη της μαμας;

Τι εγινε,ο λατινος εραστης επεστρεψε για τη γιορτη της μαμας;

Αυριο το πρωι τελικα!!!:):):)
της εστειλε mms ομως με τα μουτρα του για να τον δει κι η μαμα!!!
:rolleyes::rolleyes:

Το Λουνακι δειχνει κανενα σημαδακι εγκυμοσυνης;

χρονια πολλά και απο μένα Νικολετα...πολυχρονη να χαιρεσαι όλη την οικογενεια...

Ευχαριστώ πολύυυυυ Βασάκο μου:kiss::kiss::kiss:....και συ ότι επιθυμείς γρήγορα να το έχεις!;):up:

Μαμάααααα Ραϊσο- Νικολέταααα!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι από εδώ
μην δε τα δεις φοβάμαι.
Και σ΄αγαπώ και σ΄αγαπώ
ΠΑΝΤΑ θα σε ΘΥΜΑΜΑΙ.!!!
:redface:Σεβάχ ο χουρχούρης σου μωρέεε!!!!:up:

Ευχαριστώ μωρό μου....το πήρα το μήνυμά σου και χάρηκα πάρα πολύ:rolleyes::rolleyes:....φιλάκια πολλά στην όμορφη φατσούλα σου...και πολλά φιλιά στην μαμά Αναστασία που σε προσέχει τόσο πολύ!!!!:inlove::inlove:

Αυριο το πρωι τελικα!!!:)
της εστειλε mms ομως με τα μουτρα του για να τον δει κι η μαμα!!!
:rolleyes:

Την πήρα την φωτό...δείτε και χορτάστε λαπαδάκο!!!:rolleyes::rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Το Λουνακι δειχνει κανενα σημαδακι εγκυμοσυνης;

Εκτός από τις σφαλιάρες που ρίχνει στον Φιντέλ τίποτε ακόμα:lol::lol::lol:...είναι άλλωστε και πολύ νωρίς ακόμα!;)

Συνημμένα

• Αθήνα.jpg
    Αθήνα.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Την πήρα την φωτό...δείτε και χορτάστε λαπαδάκο!!!:rolleyes::rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Εκτός από τις σφαλιάρες που ρίχνει στον Φιντέλ τίποτε ακόμα:lol::lol::lol:...είναι άλλωστε και πολύ νωρίς ακόμα!;)[/quote]
Αγάααπηηη μου!!! Φινελάκο μου γλυκιέ και βελουδένιε και ευγενικέ!!!:)
Πού να φανταζόσουν καλέ μου τις φάπες που θα έτρωγες μετά το κοκό:lol::lol:

χρονια πολλα κι απο μενα Νικολετα μου!!!ο,τι επιθυμεις να πεσει πανω σου με φορα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back