British - maniacs

Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! :D
Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!!
Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως.
Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. :lol:
Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!!
Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ.
ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης
Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!!
Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα:redface:
Καρμεν η γκρινιαρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπωωωωω,ολα τα μωρα ηρθαν να μας κραξουν!!!
νιωθω πολυ ασχημα τωρα!!!
πρεπει να τα διαβασει και η Νικολετα, να δει τι παιδια σωστα μεγαλωσε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? :rolleyes::rolleyes:Ακούω απόψεις:hmm:

Highlander_Britisch_Langhaar_blue_point_white_katzenbabys_2.jpg

Highlander_Katzenbabys_Britisch_Langhaar_colourpoint_blue_point-white_4jpg.jpg

Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!????????:blink::blink::blink::blink: και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!????????:blink::blink: και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!!:lol::lol:

Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ????:inlove::inlove::inlove:

Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!!:hmm::hmm::hmm::D:D:D

βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!!:lol::lol::up::up:

Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια...:D

Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια...:D

:P:P:P:P γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος??????:(:( κοιτα ματι και γουνα!!!:rolleyes::rolleyes:

Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ????:inlove::inlove::inlove:

Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!!:hmm::hmm::hmm::D:D:D

Καλημερα!!!
τι ειναι αυτο το πλασμα??
υπαρχει British Highlander blue point- white?????
δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll....
ειναι τελειο!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο???
(παρτοοοοοο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? :rolleyes::rolleyes:Ακούω απόψεις:hmm:

Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll.
Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι :P:P

Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! :P:P:P

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις!:P

Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll.
Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι :P:P

Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! :P:P:P
Συμφωνω...
Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο!
Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω?:cool::P:lol:

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις!:P

μα και τα ασημενια!!!!
αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μα και τα ασημενια!!!!
αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα?:hmm:

τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!!
γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!!:):)

τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!!
γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!!:):)
α...:hmm:νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε:P:lol:

τα ποια???

1-3.jpg

2-1.jpg

3-3.jpg

4-3.jpg

5.jpg

Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη!:lol:

Τα μωράαα!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back