avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η avtwvia έγραψε: #2.961 11-12-08 01:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Click για ανάπτυξη... Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Luna έγραψε: #2.962 11-12-08 12:22 πωπωωωωω,ολα τα μωρα ηρθαν να μας κραξουν!!! νιωθω πολυ ασχημα τωρα!!! πρεπει να τα διαβασει και η Νικολετα, να δει τι παιδια σωστα μεγαλωσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #2.963 12-12-08 10:29 Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #2.964 12-12-08 10:33 Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #2.965 12-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λοιπόν αγαπητές συμπεθέρες!!! Σας ομιλεί η αυτού μεγαλιότης Σεβάχ υιος Ραϊσας και Φιντέλ εκ Βορείου Ελλάδος, κατοικών εν Νέα Σμύρνη Αττικής!!! Δεν συμφωνώ καθόλου να τεθεί το επίμαχο DVD με το σεξουαλικό περιεχόμενο που εικονίζει τον σεβαστό πατέρα μου κ την κυρία Λούνα να .... φικι φικι έτσι ασύστολα κ δημοσίως. Εχω κι ένα όνομα κ μια υπόληψη ο νέος. Πώς θα βγω εγώ αργότερα στην γατοκοινωνία έτσι εκτεθημένος με εναν πατέρα που θα έχει τέτοιον πρότερο βίον!!! Να τον ρωτήσετε πρώτα πριν ξεφτιλίσετε κι αυτον, και διασύρετε κ το ονομα της μητέρας μου Ραϊσας. Αντε μην έρθω κατα κει κ σας δείξω εγώ. ΣΕΒΑΧ ο χουρχουρης κ τσαχπινογαργαλιάρης Click για ανάπτυξη... Σας ομιλει η Καρμεν αδερφη του Σεβαχ και κορη του πατερα Φιντελ(του μπερμπαντη που βγαζει τη βερα και το παιζει ελευθερος και ωραιος) δεν φτανει που τολμησε να ξενοκοιταξει αλλη γυναικα απο τη μητερα Ραισα η οποια ειναι υποδειγμα καλης νοικοκυρας και πιστης γυναικας και απο τοτε που τον νυμφευθηκε δεν λοξοκοιταξε αλλα θελει να δειξει και στο πανελληνιο τις αποτροπαιες πραξεις του!! Λοιπον σας παρακαλω και θα ερθω να συμφωνησω με τον τιμιο αδερφο μου να μη διασυρετε αλλο τη μητερα μας με επιμαχα dvd και ασελγη φωτογραφικα ντοκουμεντα Καρμεν η γκρινιαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η Luna έγραψε: #2.962 11-12-08 12:22 πωπωωωωω,ολα τα μωρα ηρθαν να μας κραξουν!!! νιωθω πολυ ασχημα τωρα!!! πρεπει να τα διαβασει και η Νικολετα, να δει τι παιδια σωστα μεγαλωσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #2.963 12-12-08 10:29 Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #2.964 12-12-08 10:33 Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #2.965 12-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πωπωωωωω,ολα τα μωρα ηρθαν να μας κραξουν!!! νιωθω πολυ ασχημα τωρα!!! πρεπει να τα διαβασει και η Νικολετα, να δει τι παιδια σωστα μεγαλωσε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #2.963 12-12-08 10:29 Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #2.964 12-12-08 10:33 Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #2.965 12-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η ria23 έγραψε: #2.964 12-12-08 10:33 Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #2.965 12-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η Raisa έγραψε: #2.965 12-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θ Ε Ο Σ!!!!!!! καλε τι φουντωτο τροφαντο κουκλι για ζουλιγμα ειναι αυτο!!!!???????? και για τις κρυες νυχτες του χειμωνα!!!! να σε ζεσταινει το παιδι!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:43 Η ria23 έγραψε: #2.966 12-12-08 10:43 βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βουτα το τωρα!!!!!!!!! καλε ειναι πολυ ομορφο !!! δεν θα προλαβεις!!!!!! ειναι σαν λουτρινο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:52 Η moukelis έγραψε: #2.967 12-12-08 10:52 Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η ria23 έγραψε: #2.968 12-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι οχι Νικολετα να μην τον παρεις,να παρεις αυτα τα ωραια τα ασημενια... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε μονο τα ασημενια και αυτος δεν ειναι κουκλακος?????? κοιτα ματι και γουνα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:38 Η Luna έγραψε: #2.969 12-12-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν είναι ΚΟΥΚΛΟΣ???? Είναι British Highlander blue point- white, τον βρήκα σε εκτροφείο στη Γερμανία και τον δίνουν....με βάλανε σε πειρασμό τώρα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα!!! τι ειναι αυτο το πλασμα?? υπαρχει British Highlander blue point- white????? δεν εχω ξαναδει ποτε!!μου θυμησε rag doll.... ειναι τελειο!!! στο δινουν για αναπαραγωγη ή στερωμενοοο??? (παρτοοοοοο....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η irene_marga: #2.970 12-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Παιδιά αυτός εδώ ο κούκλος πώς σας φαίνεται?? Ακούω απόψεις Click για ανάπτυξη... Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:03 Η moukelis έγραψε: #2.971 12-12-08 12:03 Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.972 12-12-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Raisa μου είναι Θ Ε Ο Σ. Όντως μοιάζει με Ragdoll. Εσύ παιδί μου σκοπεύεις να πάρεις ότι υπάρχει σε Βρετανικό!!! χιχι Απο μένα ένα μεγάλο ΝΑΙ και ΟΜΜΜ! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω... Highlander...Μονο το ονομα του σε προδιαθετει για τον τέλειο γάτο! Ποτε φευγουμε Νικολετα να ετοιμαστω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #2.973 12-12-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πιο ωραια ειναι τα ασημενια,Νικολεττα μην υποκυπτεις! Click για ανάπτυξη... μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.974 12-12-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μα και τα ασημενια!!!! αυτο εννοειται!δεν παει το ενα χωρις το αλλο!!! Click για ανάπτυξη... που ειναι να τα δω κι εγώ αυτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:25 Η Luna έγραψε: #2.975 12-12-08 12:25 τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.976 12-12-08 12:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα ασημενια δεν εχουν επιλεγει ακομα!!! γενικα τα υποστηριζει η Δωρα!!! Click για ανάπτυξη... α...νομιζα τα αεροπορι οτι υποστήριζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.977 12-12-08 12:30 τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα ποια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #2.978 12-12-08 12:38 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #2.979 12-12-08 12:40 Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 147 148 149 150 151 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 149 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αεροπορι εχουμε βρε Γιουλη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η irene_marga: #2.980 12-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Τα μωράαα!! Παιδιά απέκτησα κόλλημα με τα βρετανάκια με σας που έχω μπλέξει εδώ μέσα!!!! Είναι τέλειααα, ότι χρώμα κι αν είναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.