ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.021 12-12-08 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτόν είδα και έπαθα...είναι σκέτο κουκλί είναι και μακρύτριχος!!! Γράψε κάτι τέτοιο: Είμαι από Ελλάδα και ενδιαφέρομαι για το τάδε μωρό, αν είναι για εκτροφή ή μόνο pet, πότε είναι διαθέσιμο, πώς γίνεται η μεταφορά και πόσο κοστίζει....μαγείρεψε το λίγο το κείμενο και βλέπουμε. Υ.Γ. Πάλι σέρνεται το σαίτ ή μόνο σε μένα το κάνει? Click για ανάπτυξη... Ξεκινα με φιλοφρονησεις σχετικα με το εκτροφειο και τις γατες τους..πες τους οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα που έχεις δει στο Internet επισης οτι εισαι λατρης της φυλης...κι οτι εχεις κι άλλα δυο ζωα που ανηκουν σ'αυτην...κι οτι σου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο γατάκι.... λιτο και ζουμερο να ειναι το πρωτο γραμμα, αλλα καλο ειναι να τους χαιδεψεις τα αυτια και να τους κερδισεις την εμπιστοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #3.022 12-12-08 22:12 Κι εμενα σερνεται...Θα στο εχω ετοιμο αυριο το πρωι,γιατι τωρα ετοιμαζομαι να βγω.Αμα τελικα τον παρεις,θελω ενα μωρο του ιδιο ε,κανονισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Raisa έγραψε: #3.023 12-12-08 22:27 Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.024 12-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια κοριτσάρα μου! Αξιζεις και θα βρεις το πιο ομορφο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η aalyah έγραψε: #3.025 13-12-08 00:25 Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτόν είδα και έπαθα...είναι σκέτο κουκλί είναι και μακρύτριχος!!! Γράψε κάτι τέτοιο: Είμαι από Ελλάδα και ενδιαφέρομαι για το τάδε μωρό, αν είναι για εκτροφή ή μόνο pet, πότε είναι διαθέσιμο, πώς γίνεται η μεταφορά και πόσο κοστίζει....μαγείρεψε το λίγο το κείμενο και βλέπουμε. Υ.Γ. Πάλι σέρνεται το σαίτ ή μόνο σε μένα το κάνει? Click για ανάπτυξη... Ξεκινα με φιλοφρονησεις σχετικα με το εκτροφειο και τις γατες τους..πες τους οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα που έχεις δει στο Internet επισης οτι εισαι λατρης της φυλης...κι οτι εχεις κι άλλα δυο ζωα που ανηκουν σ'αυτην...κι οτι σου αρεσει πολυ το συγκεκριμενο γατάκι.... λιτο και ζουμερο να ειναι το πρωτο γραμμα, αλλα καλο ειναι να τους χαιδεψεις τα αυτια και να τους κερδισεις την εμπιστοσυνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:12 Η moukelis έγραψε: #3.022 12-12-08 22:12 Κι εμενα σερνεται...Θα στο εχω ετοιμο αυριο το πρωι,γιατι τωρα ετοιμαζομαι να βγω.Αμα τελικα τον παρεις,θελω ενα μωρο του ιδιο ε,κανονισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Raisa έγραψε: #3.023 12-12-08 22:27 Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.024 12-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια κοριτσάρα μου! Αξιζεις και θα βρεις το πιο ομορφο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η aalyah έγραψε: #3.025 13-12-08 00:25 Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εμενα σερνεται...Θα στο εχω ετοιμο αυριο το πρωι,γιατι τωρα ετοιμαζομαι να βγω.Αμα τελικα τον παρεις,θελω ενα μωρο του ιδιο ε,κανονισε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:27 Η Raisa έγραψε: #3.023 12-12-08 22:27 Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.024 12-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια κοριτσάρα μου! Αξιζεις και θα βρεις το πιο ομορφο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η aalyah έγραψε: #3.025 13-12-08 00:25 Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.024 12-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια κοριτσάρα μου! Αξιζεις και θα βρεις το πιο ομορφο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η aalyah έγραψε: #3.025 13-12-08 00:25 Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο βρε Γιούλη...είπαμε ο τέλειος μάνατζερ είσαι!!! Εντάξει Δωράκι...περιμένω αύριο το κείμενο!!! Καλά να περάσεις! Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια κοριτσάρα μου! Αξιζεις και θα βρεις το πιο ομορφο γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η aalyah έγραψε: #3.025 13-12-08 00:25 Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. Μιας και το προχωράμε τόσο με τις αγορές μωρών μπορώ να σου δώσω ένα ΤΕΛΕΙΟ εκτροφείο Νικολέττα για ταμπυ. Προσωπικά για μένα είναι τα καλύτερα τάμπυ που έχω δει σε εκτροφείο. Αλλά είναι αγγλία. Γι'αυτό κατα πόσο θα σου δώσουν ένα και ειδικά για εκτροφή ειλικρινά δεν μπορώ να σου πω. Αλλά αν θέλεις να χαζέψεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ταμπυ μωρά με ΤΕΛΕΙΑ ταμπυ σχέδια σου στέλνω λινκ. ΥΓ Παιδία και σε μένα σερνεται το σάιτ. Τι γίνεται επιτέλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Raisa έγραψε: #3.026 13-12-08 16:13 Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θένια μου....ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Καλέ βάλε το λινκ και ας μην πάρω από εκεί τελικά....έστω να τα χαζέψουμε λίγο να μας ανοίξει η όρεξη για τα καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Η staman2 έγραψε: #3.027 13-12-08 17:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι επειδη η Νικολεττα θα αργησει λιγο (να βγει απο το τρελοκομειο) ας περασουμε την ωρα μας ευχαριστα: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και για τους αντιπαλους μας που θελουν τον κουρτινατο σκωτσεζο! Click για ανάπτυξη... Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η irene_marga: #3.028 13-12-08 21:48 Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το σκούρο καφέ βρετανάκι είναι όλα τα λεφτά..! Αχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #3.029 13-12-08 21:54 Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:57 Η irene_marga: #3.030 13-12-08 21:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα σοκολατενια,αλλα δεν εχουν αναγνωριστει ακομα επισημα και ειναι πολυ δυσκολο να πετυχεις το χρωμα. Click για ανάπτυξη... Άσε άσε. Τελικά μαρέσει πολύ αυτή η ράτσα. Είναι φάτσες..! (>Καλύτερη από την δικιά μου όμως όχιιι!!! Είναι η πιο όμορφη!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:19 Η Raisa έγραψε: #3.031 13-12-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παλιοκακούργααααα!!! Τι μας κάνεις!!!! Νικολέτα, είναι τέλειο το μωρό για το οποίο ενδιαφέρεσαι!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.032 13-12-08 22:20 Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:20 Η moukelis έγραψε: #3.033 13-12-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Αααααααα ελα ρε Νικολεττα,τον βλεπω στη σελιδα τους,τον βαζεις κι εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:23 Η irene_marga: #3.034 13-12-08 22:23 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο σοκολατακια για τους φαν... Click για ανάπτυξη... Καλά εε.. Αυτά είναι!! Ματάρεεεεςςςς!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:32 Η Raisa έγραψε: #3.035 13-12-08 22:32 Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εδώ θα δείτε όλα τα χρώματα των βρετανικών ζουζουνιών!! https://mysticat.ru/colours.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #3.036 13-12-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Νικολέτα μου μακάρι να γίνει δικό σου!! Έχεις μιλήσει με το εκτροφείο για το μωρό;; Πόσο μηνών τα δίνουν;; Click για ανάπτυξη... Τους έχω στείλει μειλ και περιμένω απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:29 Η elvenstar: #3.037 13-12-08 23:29 Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι μωρό ειναι αυτό μέσα στην πρασινάδα; Εύχομαι οι απαντήσεις να είναι όπως τις θέλεις Νικολέτα κ φέτος τα χριστούγεννα το δωράκι σου να είναι ασημί κ μακρύτριχο. Αν κ εγώ θα προτιμούσαν τον Highlander αλλα όπως θα έλεγε κ ο ίδιος "There can be only one" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:42 Η ria23 έγραψε: #3.038 14-12-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Αναστασία μου....είναι τέλειο μωρό ΚΑΙ μακρύτριχο...μακάρι να γίνει δικό μου Δείτε το Click για ανάπτυξη... καλε και γω αυτο ξεχωρισα...τρελαθηκα μολις το ειδα...μακαρι ολα να πανε καλα............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:05 Η Raisa έγραψε: #3.039 14-12-08 12:05 Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 150 151 152 153 154 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 152 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μακάρι βρε κορίτσια....περιμένω απάντηση, για να δούμε! Λούναααα, τι νέα ????? Τι κάνει το Λουνάκι μας???? Ο Φιντέλ αναπληρώνει τον ύπνο που έχασε πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:16 Η Raisa έγραψε: #3.040 14-12-08 12:16 Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιάααα για δείτε και αυτό το seal - tabby point........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.