British - maniacs

Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! :lol::lol:

Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? :confused:

Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα :down:
Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"...:hmm:

Αααααα οκ!:D

Στα ημιμακρύτριχα λοιπόν. Αντε αντε να τρεχουμε παλι (και εγω μαζι φυσικα) να δειχνουμε την ομορφαδα μας στις εκθεσεις. :D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!!
λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!!:up::up::up::rolleyes:
πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!!
Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια???
:):):):):):)

λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! :up::):):P:P

Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο)
παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη?

Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου...:)

Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου...:)
αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!!:P:lol::lol:

Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά.
Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω:lol:.

Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!!:blink:
Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι:P:lol:

Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω,
τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? :hmm:

Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"...

Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη:hmm:....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις:blink::(:D

πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!!
λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!!:up::rolleyes:
:)

Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν:up::up::up:
Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ....:hmm:

λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!!

ΤΙ ερώτηση:mad:...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του:P:up:

αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!!

Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό:up:

Aντε με το καλο Νικολετα!
Και στην επομενη έκθεση...;)στηθος με στηθος:P θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας :hmm::P:D

λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!!:up::up::up::rolleyes:
:):):):):):)
Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει
κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι"
Λουνοφιντελακια να μας βγάλει..

Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα..:P:D

Και στην επομενη έκθεση...;)στηθος με στηθος:P θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας :hmm::P:D

Ναι έτσι μας βλέπω:hmm:...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια....;):lol::lol::lol:

Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει
κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι"
Λουνοφιντελακια να μας βγάλει..

Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα..:P:D
:lol::lol::lol::lol: τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα :lol::lol::lol:

Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν:up::up::up:
Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ....:hmm:
Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;;:blink::blink::blink::blink:

Ναι έτσι μας βλέπω:hmm:...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια....;):lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα :lol::lol::lol:
Ακριβως!!;):up:
ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια...:hmm::P:lol:

Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;;:blink::blink::blink::blink:

Γεια σου Αντωνάκι μου:)

Ετσι σκέφτομαι:(...δεν ξέρω:hmm:...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω:hmm::happy:

Ακριβως!!;):up:
ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια...:hmm::P:lol:

Από αυτό είναι???:confused::blink::blink: Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ:P:lol::lol:

Από αυτό είναι???:confused::blink::blink: Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ:P:lol::lol:
το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως:redface::P

Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!!:blink:
Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι:P:lol:
Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις:lol::lol:.

Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες;

Ετσι σκέφτομαι:(...δεν ξέρω:hmm:...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω:hmm::happy:

Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα;

Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις:lol::lol:.

Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες;

Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα;
της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?:hmm:Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο:lol:

Γεια σου Αντωνάκι μου:)

Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του:(

Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του:(
μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του;):)
και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back