ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.141 15-12-08 15:58 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Click για ανάπτυξη... Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #3.142 15-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Αααααα οκ! Στα ημιμακρύτριχα λοιπόν. Αντε αντε να τρεχουμε παλι (και εγω μαζι φυσικα) να δειχνουμε την ομορφαδα μας στις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Luna έγραψε: #3.143 15-12-08 19:46 πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ria23 έγραψε: #3.144 15-12-08 19:49 λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #3.145 15-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α αδερφούλα μου δεν φταίω. Δηλαδή μόνο που τον βλέπεις σου έρχετε κουραμπιές στο μυαλό! Λογικά στα χμμμ....μακρύτριχα δεν θα διαγωνίζονται? Οπου δηλαδή και τα βιρμανάκια. Τα βιρμανάκια στα μακρύτριχα δεν διαγωνίζονται ή πέταξα κοτσάνα? Εχω κολλήσει και δεν μπορώ να πάω πουθενά γιατί το τζιν δεν έχει στεγνώσει ακόμα Click για ανάπτυξη... Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:09 Η aalyah έγραψε: #3.142 15-12-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Αααααα οκ! Στα ημιμακρύτριχα λοιπόν. Αντε αντε να τρεχουμε παλι (και εγω μαζι φυσικα) να δειχνουμε την ομορφαδα μας στις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Luna έγραψε: #3.143 15-12-08 19:46 πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ria23 έγραψε: #3.144 15-12-08 19:49 λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #3.145 15-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Αααααα οκ! Στα ημιμακρύτριχα λοιπόν. Αντε αντε να τρεχουμε παλι (και εγω μαζι φυσικα) να δειχνουμε την ομορφαδα μας στις εκθεσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η Luna έγραψε: #3.143 15-12-08 19:46 πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ria23 έγραψε: #3.144 15-12-08 19:49 λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #3.145 15-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η ria23 έγραψε: #3.144 15-12-08 19:49 λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #3.145 15-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:47 Ο πυρροθριξ: #3.145 15-12-08 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σιγα μην την αφησω να παρει τον Σκωτσεζο...Μολις κλεισει τον μικρο θα της βρω και ενα κοριτσακι το ιδιο ομορφο,και επιτελους θα γινει πραγματικοτητα το σατανικο μου σχεδιο!Μπου χα χα χα...(Δαναη ελα να το κανεις σωστα το δρακουλισιο γελιο) Click για ανάπτυξη... παιδια τρεις μερες ελειψα και εχουμε δραματικες εξελιξεις στα βρετανακια!!!πωπω αντε με το καλο!!!μονο που δεν καταλαβα που στειλαμε το γραμμα...για να κλεισουμε ποιο χρωμα δηλαδη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η moukelis έγραψε: #3.146 15-12-08 21:01 Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Ο πυρροθριξ: #3.147 15-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ασημενιο στο πρασινο φοντο θα κλεισει Δαναη μου... Click για ανάπτυξη... αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Raisa έγραψε: #3.148 15-12-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ακόμα δεν τα πήρε και αρχίσατε να φαντασιώνεστε ζουλήγματα....Λυσσάρες θα τα κατσιάσετε τα παιδιά. Νικολέτα πρόσεχε τες. Δώστα σε μένα να στα κρύψω. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετα, σου εγραψα στα Κουνακια, σου γραφω κι εδω, τα British Longhair σε ποια κατηγορια αραγε διαγωνιζονται στην Εκθεση? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα ημιμακρυτριχα "παιζουμε" εμεις...Μάλλον και το μακρυτριχο Βρετανακι εκει "παιζει"... Click για ανάπτυξη... Έτσι πιστεύω κι εγώ Γιούλη....θα είμαστε αντίπαλοι στις εκθέσεις Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Αρχική Δημοσίευση από ria23: λες να εκανε καλα την δουλεια του ο φιντελακος?????/ αν ειναι εγκυος πρεπει να τρωει το κοριτσι καλα!!!!! Click για ανάπτυξη... ΤΙ ερώτηση...μα και φυσικά την έκανε την δουλειά του Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αααα πολυ ωραια!!!πηρε αποφαση να κλεισει τα ταμπυ δηλαδη!!!κι εγω αυτα θα ψηφιζα αλλα δεν προκαμα!!! Click για ανάπτυξη... Ναι Δανάκο....λέω να τα πάρω επιτέλους τα τάμπυ....ένα όνειρο θα γίνει αληθινό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.149 15-12-08 22:14 Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.150 15-12-08 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πριν πολλες πολλες σελιδες με σημερινη ημερομινια ρωτησε η Γιουλη αν εχουμε κανενα νεο απο την Luna!! λοιπον:H Luna τρωει τον αμπακο!!!! πρεπει να παρω και τον γιατρο της αλλα δεν εχω προλαβει λογω δουλειας!!! Νικολετα το εχεις παρει πολυ ζεστα το θεμα εε??θα παρεις νινακια??? Click για ανάπτυξη... Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:31 Η Raisa έγραψε: #3.151 15-12-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωσε Kitten στο Λουνακι μας να φαει κου κου βαου βαου σε μια νυχτα με "φεγγαρι" Λουνοφιντελακια να μας βγάλει.. Δεν εχει ριμα....αλλα ετσι μου'ρθε και το΄βγαλα.. Click για ανάπτυξη... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:34 Η avtwvia έγραψε: #3.152 15-12-08 22:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα πάρω , θα πάρω......αν μου τα δώσουν Και μετά λέω να δώσω τον Φιντέλ.... Click για ανάπτυξη... Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.153 15-12-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι έτσι μας βλέπω...αλλά δεν βαριέσαι βρε αδελφέ...αρκεί να πάει στην οικογένεια.... τι ειρμός είναι αυτός βραδιάτικα Click για ανάπτυξη... Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #3.154 15-12-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ειδα καλα θα δωσεις τον μπαμπα;;; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #3.155 15-12-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακριβως!! ειδες? Το feliway κανει ακομα δουλεια... Click για ανάπτυξη... Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.156 15-12-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Από αυτό είναι??? Μωρέ αν είναι να πάω να το πάρω κι εγώ Click για ανάπτυξη... το βραδυ παντως το βγαζω απο τη μπριζα...αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η gatouni έγραψε: #3.157 15-12-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Νεκταρία που μπλέξαμε....λυσσάρες δε λες τίποτε!!! Εσύ θα τα κρύψεις καλά φαντάζομαι Click για ανάπτυξη... Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Νικολετα! Και στην επομενη έκθεση...στηθος με στηθος θα παμε και με καποιο μικρο της Νεκταριας Click για ανάπτυξη... Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.158 15-12-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ένα μόνο έχω να σου πω, θα τα κρύψω τόσο καλά που ούτε εσύ δε θα τα βρίσκεις. Τώρα για ποια λες; Γιατί είμαστε και δυο Νεκταρίες; Καλά λίγες ώρες είμαι εκτός και βλέπω πολλά νέα. Δηλαδή δε θα ξαναζευγαρώσει η Ραίσα; Click για ανάπτυξη... της Νεκταριας της εκτροφεως...κι εσυ έχεις ένα νινακι 17 μηνων εκθεσιακο νομιζω ε?Αυτο που εχεις βάλει στο ψυγειο λεω καλε και διατηρειται άψογο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #3.159 15-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 156 157 158 159 160 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 158 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Αντωνάκι μου Ετσι σκέφτομαι...δεν ξέρω...αν πάρω 2 νέα μωρά λέω να στειρώσω την Ραίσα και να δώσω τον Φιντέλ....αν βρω άτομο εμπιστοσύνης...εκτός αν τον στειρώσω και αυτόν και τον κρατήσω Click για ανάπτυξη... Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.160 15-12-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στεναχωρήθηκα που θα πάει ο λαπαδάκος μακριά από την μαμά του Click για ανάπτυξη... μπορει ομως και να παει κοντα στη μαμα του και να τον βλεπει συχνα...αλλα ακομα κι αν δεν παει κοντα...θα του βρει η Νικολετα ένα τέλειο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.