British - maniacs

Καλησπέρα! :)
νικολετα τι έκανες με τους εκτροφεις και τα μωρα? Δεν έχω χρονο να σας διαβάσω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα! :)
νικολετα τι έκανες με τους εκτροφεις και τα μωρα? Δεν έχω χρονο να σας διαβάσω:/:
Γεια σου Γιούλη μου!:)
Δεν έκανα τίποτα ακόμα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Χαζευα στο internet και βρικα διαφορα νινννιααα!!!!:P:P:P:P:P:P:P

Συνημμένα

• t3.jpg
    t3.jpg
    330,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • T1.jpg
    T1.jpg
    327,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 25 031.jpg
    25 031.jpg
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 24
Καλησπέρα σε όλους, εχω καιρό να μπώ και σας έχασα. Τι κάνεις Νικολέτα μου; χαθήκαμε μα ετρεχα με την δουλεία και το μεταπτυχιακό. Η Luna τελικά είναι εγκυος; ευχομαι τα καλύτερα. Νικολέτα μου το αποφάσισες για τα γατακια τελικά; βρήκες στην Γερμανία; όσα βλέπω στις φώτο που αναρτήσατε είναι τέλεια μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ ... φιλάκια σε όλους και θα τα λέμε συχνότερα
Υ.Γ. Λογω δουλειάς δεν θα ανέβω θεσ/νίκη τα Χριστούγεννα αλλίως θα ερχόμουν να σας δώ.

Καλησπέρα σε όλους, εχω καιρό να μπώ και σας έχασα. Τι κάνεις Νικολέτα μου; χαθήκαμε μα ετρεχα με την δουλεία και το μεταπτυχιακό. Η Luna τελικά είναι εγκυος; ευχομαι τα καλύτερα. Νικολέτα μου το αποφάσισες για τα γατακια τελικά; βρήκες στην Γερμανία; όσα βλέπω στις φώτο που αναρτήσατε είναι τέλεια μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ ... φιλάκια σε όλους και θα τα λέμε συχνότερα
Υ.Γ. Λογω δουλειάς δεν θα ανέβω θεσ/νίκη τα Χριστούγεννα αλλίως θα ερχόμουν να σας δώ.

Γεια σου Σιλβί!!!! :up:Χαθήκαμε καλέ, τι κάνεις? Τι κάνει η μικρούλα όλα καλά?:)
Η Λούνα μάλλον είναι έγκυος ....σε λίγο καιρό θα ξέρουμε σίγουρα!!!;)
Με τα γατάκια ακόμα το ψάχνω , τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Άντε βρε, να μπαίνεις συχνότερα να τα λέμε.:D
Φιλάκια στη Σιλβούλα...:inlove:

Γεια σου Σιλβί!!!! :up:Χαθήκαμε καλέ, τι κάνεις? Τι κάνει η μικρούλα όλα καλά?:)
Η Λούνα μάλλον είναι έγκυος ....σε λίγο καιρό θα ξέρουμε σίγουρα!!!;)
Με τα γατάκια ακόμα το ψάχνω , τίποτε δεν είναι σίγουρο.
Άντε βρε, να μπαίνεις συχνότερα να τα λέμε.:D
Φιλάκια στη Σιλβούλα...:inlove:
Γιούπι!! Θα έχουμε Λουνοφιντελάκια! :up::up:
:P:P

Γιούπι!! Θα έχουμε Λουνοφιντελάκια! :up::up:
:P:P

Αγαπητή μου Γιούλη....αυτές είναι κουκουβάγιες :mad:

ΑΥΤΑ είναι Λουνοφιντελάκια!!!:up::up::up::P:P:P

anfisa15.JPG
kinder+029.jpg

WindjammerKittens058.jpg.jpg

istockphoto_4781289-scottish-fold-kitten.jpg

:up::up::up:

Τελεια τα μωρακια!!!:inlove::inlove: Σα κουκουβαγιάκια! :P:up:

Νικολετα, ο Φιντελ φωναζει γενικα? Εμενα ο Μορφέας το κανει πολύ συχνα τελάυταια...Ξεκιναει με...
μμμ μμμμ μμμμ
μμμρρρ μμμμρ
μαο μαο
ΜΑΟ ΜΑΟ
ΜΑΑΑΑΟΟΟΟΟΟ ΜΑΑΑΑΑΟΟΟΟ:blink::P

Νικολετα, ο Φιντελ φωναζει γενικα? Εμενα ο Μορφέας το κανει πολύ συχνα τελάυταια...Ξεκιναει με...
μμμ μμμμ μμμμ
μμμρρρ μμμμρ
μαο μαο
ΜΑΟ ΜΑΟ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μμμ μμμμ μμμμ
μμμρρρ μμμμρ
μαο μαο
ΜΑΟ ΜΑΟ

Ναι, το κάνει και ο Φιντέλ...κυρίως τα βράδια τον πιάνει για κανα 5λεπτο και μετά ηρεμεί...:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, το κάνει και ο Φιντέλ...κυρίως τα βράδια τον πιάνει για κανα 5λεπτο και μετά ηρεμεί...:lol::lol::lol::lol::lol:
τωρα παρηγορήθηκα...κι εμας το βράδυ πριν κοιμηθούμε μας κάνει τη συναυλια και μες τη νυχτα κανει τα μμμμμ μμμμρρρρ.....

anfisa15.JPG
kinder+029.jpg

istockphoto_4781289-scottish-fold-kitten.jpg

σελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!! μπουυυυυυυυυυυυυ χουυυυυυυυυυ χουυυυυυυυυυυυυυ:cry::cry::baby::baby::baby::baby:

Ποια είναι η διαφορά;:hmm:
ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή;)

Αφιερωμένο στον Φιντέλ και το Μορφέα, που τα βράδια τραγουδούν τις άριές τους...

"Ο Φίλανδρος είν'ένας βασιλιάς, ένας σκοτεινός βασιλιάς,
μέσα στο μανδύα του, που είναι μαύρος σαν τη νύχτα.
Αλλά τα πόδια του είναι σαν το χιόνι, παρόλο που
τα μαυρίζει πάντα στους καυγάδες μες τις στάχτες.
Οι βασιλιάδες πρέπει να πολεμούν μ'όλη τη δύναμή τους,
καθώς θ'ακούσεις να χτυπάνε τα μεσάνυχτα,
όταν αρσενικοί πολέμαρχοι
στους δρόμους κατεβαίνουν, υπό τους ήχους των κυμβάλων.

Ο Φίλανδρος είν'ένας βασιλιάς, ένας τυραννικός βασιλιάς,
κι εγώ δεν είμαι παρά ο Νούβιός του σκλάβος:
Πρέπει να του φέρνω γάλα κι ένα μαλακό, μεταξωτό μαξιλάρι
-πράγματα που ένας βασιλιάς λαχταράει.
Πρέπει να ζεστάνω το γάλα, να ισιώσω το μετάξι,
πρέπει να σκύψω και να γονατίσω σ'αυτόν,
στο βασιλιά με τα γαμψά νύχια και τα πόδια εραστή
και τα μάτια από χάλυβα με ζωή.
(Χέρμπερτ Πάλμερ)

Όπου Φίλανδρος, βάλτε Φιντέλ ή Μορφέας:up:
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Βρετανογατακια

Συνημμένα

• 100_4845[1].jpg
    100_4845[1].jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4642840.jpg
    4642840.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 6116593.jpg
    6116593.jpg
    28,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 514625zhq3ouiasp.jpg
    514625zhq3ouiasp.jpg