ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:38 Η ria23 έγραψε: #3.281 20-12-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ειναι για κακο που το λενε ετσι....εχει πολυ πλακα!!!! Click για ανάπτυξη... οντως μοιαζουν λιγακι... αλλα ειναι γλυκεςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #3.282 20-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από ria23: δ https://www.youtube.com/watch?v=qBO2U...eature=related ασχετο αυτο τι ειναι??? scotish fold???? Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξαναειδα το βιντεο ειδα τι λεει απο πανω!! το γατακι ειναι munchkin!! ειναι μια ρατσα που εχουν κοντα ποδαρακια!!τωρα δεν ξερω γιατι τα αυτακια του ειναι σαν scottish!! δεν εχω ιδεα αν ζευγαρωνουν τα μεν με τα δε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.283 20-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποια είναι η διαφορά; ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μεγάλη διαφορά....τα μαλλιά σας που μάκρυναν φταίνε που δεν τη βλέπεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #3.284 20-12-08 22:16 Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.285 21-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ειναι για κακο που το λενε ετσι....εχει πολυ πλακα!!!! Click για ανάπτυξη... οντως μοιαζουν λιγακι... αλλα ειναι γλυκεςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:46 Η Luna έγραψε: #3.282 20-12-08 21:46 Αρχική Δημοσίευση από ria23: δ https://www.youtube.com/watch?v=qBO2U...eature=related ασχετο αυτο τι ειναι??? scotish fold???? Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξαναειδα το βιντεο ειδα τι λεει απο πανω!! το γατακι ειναι munchkin!! ειναι μια ρατσα που εχουν κοντα ποδαρακια!!τωρα δεν ξερω γιατι τα αυτακια του ειναι σαν scottish!! δεν εχω ιδεα αν ζευγαρωνουν τα μεν με τα δε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.283 20-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποια είναι η διαφορά; ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μεγάλη διαφορά....τα μαλλιά σας που μάκρυναν φταίνε που δεν τη βλέπεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #3.284 20-12-08 22:16 Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.285 21-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: δ https://www.youtube.com/watch?v=qBO2U...eature=related ασχετο αυτο τι ειναι??? scotish fold???? Click για ανάπτυξη... τωρα που το ξαναειδα το βιντεο ειδα τι λεει απο πανω!! το γατακι ειναι munchkin!! ειναι μια ρατσα που εχουν κοντα ποδαρακια!!τωρα δεν ξερω γιατι τα αυτακια του ειναι σαν scottish!! δεν εχω ιδεα αν ζευγαρωνουν τα μεν με τα δε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:15 Η Raisa έγραψε: #3.283 20-12-08 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποια είναι η διαφορά; ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μεγάλη διαφορά....τα μαλλιά σας που μάκρυναν φταίνε που δεν τη βλέπεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #3.284 20-12-08 22:16 Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.285 21-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ποια είναι η διαφορά; ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μεγάλη διαφορά....τα μαλλιά σας που μάκρυναν φταίνε που δεν τη βλέπεις μάλλον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:16 Η Raisa έγραψε: #3.284 20-12-08 22:16 Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.285 21-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Η Luna έγραψε: #3.285 21-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια Click για ανάπτυξη... κανουμε κανουμε!!! και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:03 Η Luna έγραψε: #3.286 21-12-08 19:03 θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!! θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!! εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:09 Η Luna έγραψε: #3.287 21-12-08 19:09 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC02985.jpg 87,5 KB · Εμφανίσεις: 30 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Η moukelis έγραψε: #3.288 21-12-08 19:12 Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:17 Η Luna έγραψε: #3.289 21-12-08 19:17 δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Η moukelis έγραψε: #3.290 21-12-08 19:20 Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η Luna έγραψε: #3.291 21-12-08 19:35 θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η moukelis έγραψε: #3.292 21-12-08 19:40 Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Η Luna έγραψε: #3.293 21-12-08 19:48 δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η moukelis έγραψε: #3.294 21-12-08 19:51 Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:51 Η ria23 έγραψε: #3.295 21-12-08 19:51 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω ακομα!! θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!! (δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...) Click για ανάπτυξη... για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.296 21-12-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω. Click για ανάπτυξη... το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι.. θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια.. εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος?? Αρχική Δημοσίευση από ria23: για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:13 Η ria23 έγραψε: #3.297 21-12-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι... και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο.. Click για ανάπτυξη... κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:19 Η irene_marga: #3.298 21-12-08 20:19 Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Η moukelis έγραψε: #3.299 21-12-08 20:31 Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 163 164 165 166 167 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 165 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:53 Η Luna έγραψε: #3.300 21-12-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας???? εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω.. Click για ανάπτυξη... ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!! σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν... Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !! Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!! Click για ανάπτυξη... δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα; Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα. Click για ανάπτυξη... ασε πως θα αντεξω με την γεννα... αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!! θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.