British - maniacs

δεν ειναι για κακο που το λενε ετσι....εχει πολυ πλακα!!!!:P:P:P:P

οντως μοιαζουν λιγακι:P... αλλα ειναι γλυκεςςςςςςςςςς:redface::redface::redface::lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δ
https://www.youtube.com/watch?v=qBO2U...eature=related ασχετο αυτο τι ειναι??? scotish fold????

τωρα που το ξαναειδα το βιντεο ειδα τι λεει απο πανω!!
το γατακι ειναι munchkin!!
ειναι μια ρατσα που εχουν κοντα ποδαρακια!!τωρα δεν ξερω γιατι τα αυτακια του ειναι σαν scottish!!
δεν εχω ιδεα αν ζευγαρωνουν τα μεν με τα δε....:blink::blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια είναι η διαφορά;:hmm:
ΥΓ: αγαπητή μου Λούνα αυτο πάει στην Νικολέττα της το χρωστούσα για το μαλλί μας ξέρει αυτή;)

Υπάρχει μεγάλη διαφορά;)....τα μαλλιά σας που μάκρυναν φταίνε που δεν τη βλέπεις μάλλον:P:P:P:lol:

Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια:P:up::up::up:

Βλέπω κάνετε προθέρμανση για τροφαντά Λουνοφιντελάκια:P:up::up::up:

κανουμε κανουμε!!!
και με βαση διαφορα site εκτροφειων που εχω διαβασει υπαρχει γυρω στο 50% να βγαλουμε κουκουβαγιογατακια!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up:

θα το πω κι σ'αυτο το θεμα και οποιος το δει!!
θελω να παρω ενα καλαθι για γεννα και ελεγα μπας και εχει κανενας στο μυαλο του τιποτα!!:hmm:
εβαλε η Γιουλη ενα πολυ ωραιο aπο ενα γερμανικο site (στο θεμα με τις γατοκατασκευες) αλλα βγαινει λιγο ακριβο και δεν βρισκω και την ελλαδα στις επιλογες!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
και μια προχειρη που μολις βγαλαμε!!!:):)

Συνημμένα

• DSC02985.jpg
    DSC02985.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 30
Γιατι δεν παιρνεις ενα απλο καλαθι;Ή απο αυτα τα μεγαλα τα ψαθινα που υπαρχουν για τα σκυλακια;

δεν εχω ψαξει ακομα τιποτα απλα πολυ μου αρεσε αυτο το ψαθινο και ειπα μπας και βρω τιποτα που να μοιαζει!!!μπορει να βρω και καλαθακι ωραιο και μεγαλο!!:):):)

Ριξε μια ματια στα καταστηματα που εχουν επιπλα μπαμπου,θα βρεις σιγουρα κατι που να σε βολευει.Εγω εχω παρει ενα κρεβατακι ιγκλου,για να ειναι σχετικα σκοτεινο,αλλα και μαλακο σε περιπτωση που εχουμε γεννα.

θα παω και σε τετοια!!απο αυριο λεω να βγω στο ψαξιμο γιατι θα τις φαμε τις βδομαδες και δεν θα το καταλαβουμε...:D:D:D

Αντε με το καλο...Ποτε θα πατε για υπερηχο;

δεν ξερω ακομα!!
θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!!:):)
(δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...:()

Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω.:(

δεν ξερω ακομα!!
θα παρω τον γιατρο και θα μου πει!!:):)
(δεν θελω να μου ξυρισει την κοιλιτσα της...:()

για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα:blink::blink:.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!!:confused::confused:

Ναι αλλα δεν πρεπει να ξερετε αν ολα πανε καλα;Εγω το εχω αγχος,γιατι εδω δεν εχουμε υπερηχο...Κι αν μεινει εγκυος η Μόιρα δεν θα μπορω να της κανω.:(

το ξερω οτι πρεπει αλλα δεν μπορω να δω την κοιλιτσα ετσι..
θα μιλησω με τον γιατρο αυριο και θα μου πει ποτε και τετοια..
εσεις τι λετε??ποτε λετε να μεινετε εγκυος??:blink::blink:

για υπερυχο ξυριζουν την κοιλιτσα:blink::blink:.....????αχου ψυχη μου θα λυποθυμουσα!!!!!:confused::confused:

ναι...:down::confused::confused:
και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο..

ναι...:down::confused::confused:
και 'γω θα λυποθημησω αν το δω αυτο..

κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας????:blink::blink: εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω..:lol::lol:

Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !!

Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!!

Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα;
Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα.

κριμα το καημενο να το ξυρισουν!!! ο υπερυχος ειναι σαν τον δικο μας????:blink::blink: εδω κοντεψα να λιποθυμήσω οταν κραταγα το ινδικο χοιριδιο της αδερφη μου και του βαλαν ορο!!!! δεν τα εχω καλα με τους γιατρους!!!!! ειμαι λιγο φοβιτσιαρα!!!! ευτυχως ο αντρας μου παει για τα εμβολια της Ηρω..:lol::lol:

ουτε εγω..ειδικα με ζωα και γιατρους!!!
σαν τον δικο μας ειναι απλα επειδη εχουν γουνιτσα τα ξυριζουν...

Ελάτε βρε κορίτσια! Το ότι θα ξυρίσει την κοιλίτσα αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να μας απασχολεί τώρα!!! Το θέμα είναι να είναι καλά στην υγεία της η Λούνα μας και τα μωρουλίνια. Όμορφη θα είναι και με ξυρισμένη κοιλιά !!

Περιμένουμε νέα από τον υπέρηχοοΟ!!!!

δικιο εχεις μωρε απλα ειμαι λιγο ευαισθητη με το γατουνι μου!!!:):):)

Καλε αν δεν αντεχεις να τη δεις με ξυρισμενη την κοιλια,πως θα αντεξεις στη γεννα;
Εμεις τωρα που θα κατεβουμε Αθηνα θα την αφησουμε για ζευγαρωμα.

ασε πως θα αντεξω με την γεννα...
αυτο θα το σκεφτω εκεινη την ωρα!!!!!
θα την αφησεις στην Αναστασια να φανταστω,εε???:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back