British - maniacs

Χαδια και παιχνιδια συνεχεια θελει
Δεν λεει ποτε οχι σε αγκαλιες
Ειναι γλυκος και ηρεμος δεν κανει αταξιες οταν του λες μη ακουει και παει στο καλαθι του
Ειναι 3κιλα και 200 γραμμαρια
Απλα τις τελευταιες μερες που αντρεψε μας εχει παρει λιγο τα αυτια
Ομορφιά μου.!!!! Το γλυκούλι μου το ξέρω πως είναι όλο αγκαλιές και παιχνίδια κ είναι πολύ τρυφερουλης. Μου το έχει πει η Νικολέτα. Ηταν έτσι από μωράκι. Χαρακτήρας τελικά από μικρός τρυφερός κ χαδιάρης!!! Εισαι πολύ τυχερος. Εμάς ο Σεβάχ σπάνια κάθεται αγκαλιά. Του αρέσει να τον χαϊδεύουμε αλλα όχι αγκαλιά.Να μου τον φιλήσεις τον Κούκλο σου. Είναι τέλειος. :up:
Αλήθεια άντρεψε? Δηλ σου νιαουρίζει έντονα και ψάχνει για ταιρι? Γιατι κι εμένα κανει κάτι νιαουρητά περίεργα κανα δυο μέρες τώρα όπως έκανε ο Περσουλης πριν τον στειρώσω σαν γρ γρρρ ξέρεις αλλα όχι δυνατά νιαουρητά. Το αγορακι σου μεγάλωσε βρε... Μάλλον αρχίζει κι ο Σεβάχ. Θ το παρακολουθήσω :hmm:
Χμμμ όσο για τον διαγωνισμό .... σας προσκαλουμε λοιπόν στη μονομαχία βάρους κ ήδη σας έχουμε κερδισει ως βλέπουμε χιχιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με την πρωτη ευκαιρία λοιπόν θα ερθω να σας δω τριχωτούς κ άτριχους:up:
Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν!:up:
Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα?
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!!
Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!!
:P

Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν!:up:
Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα?
:lol::lol::lol:
όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας

Συνημμένα

• lol.gif
    lol.gif
    753 bytes · Εμφανίσεις: 37
Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!!
Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!!
:P
Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς:lol::lol:

όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια;)

Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια;)
Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ...:rolleyes:

Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ...:rolleyes:
Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ;)

Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel :) εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια :P

Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel :) εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια :P
Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την!:up:

Καλημέρα:)
Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος??:P

P1000081.jpg
Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!!

φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια...
εχει πιξει το χερι μου!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος:P:lol:

Είδες Έλενα μωρά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Δεν χορταίνω να τα βλέπω:D

κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα:/:
Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!!
Εύχομαι γερά μωρά.
Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ.....

Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ.
Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες
ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε:
Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια:lol::lol::lol::lol:
Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα:lol::lol::lol::lol:

ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!:up::up::up::up: εχω χαζοχαρει!!!

Καλημέρα:)
Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος:P:lol:

:lol::lol:ελα οποτε θες!!!:P:P

Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ.....
Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις
https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related
ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!:up::up::up:!
Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό:lol:

αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό :inlove: Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια:lol:

ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι.....:lol::lol::lol:

ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!:up::up::up::up: εχω χαζοχαρει!!!
Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! :up::up::up::up::up:

Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις
https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related

Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό:lol:

Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! :D

ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι.....:lol::lol::lol:
Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο;
heart.gif

Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! :up::up::up::up::up:

Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! :D
Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια:lol:
Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας;)

Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα.:redface:

Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα.:redface:
Ναι ναι:up: μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back