staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:01 Η staman2 έγραψε: #3.561 09-01-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Χαδια και παιχνιδια συνεχεια θελει Δεν λεει ποτε οχι σε αγκαλιες Ειναι γλυκος και ηρεμος δεν κανει αταξιες οταν του λες μη ακουει και παει στο καλαθι του Ειναι 3κιλα και 200 γραμμαρια Απλα τις τελευταιες μερες που αντρεψε μας εχει παρει λιγο τα αυτια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου.!!!! Το γλυκούλι μου το ξέρω πως είναι όλο αγκαλιές και παιχνίδια κ είναι πολύ τρυφερουλης. Μου το έχει πει η Νικολέτα. Ηταν έτσι από μωράκι. Χαρακτήρας τελικά από μικρός τρυφερός κ χαδιάρης!!! Εισαι πολύ τυχερος. Εμάς ο Σεβάχ σπάνια κάθεται αγκαλιά. Του αρέσει να τον χαϊδεύουμε αλλα όχι αγκαλιά.Να μου τον φιλήσεις τον Κούκλο σου. Είναι τέλειος. Αλήθεια άντρεψε? Δηλ σου νιαουρίζει έντονα και ψάχνει για ταιρι? Γιατι κι εμένα κανει κάτι νιαουρητά περίεργα κανα δυο μέρες τώρα όπως έκανε ο Περσουλης πριν τον στειρώσω σαν γρ γρρρ ξέρεις αλλα όχι δυνατά νιαουρητά. Το αγορακι σου μεγάλωσε βρε... Μάλλον αρχίζει κι ο Σεβάχ. Θ το παρακολουθήσω Χμμμ όσο για τον διαγωνισμό .... σας προσκαλουμε λοιπόν στη μονομαχία βάρους κ ήδη σας έχουμε κερδισει ως βλέπουμε χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #3.562 09-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με την πρωτη ευκαιρία λοιπόν θα ερθω να σας δω τριχωτούς κ άτριχους Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vittorio Νεοφερμένο μέλος Ο Vittorio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:08 Ο Vittorio έγραψε: #3.563 09-01-09 00:08 Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #3.564 09-01-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Click για ανάπτυξη... όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lol.gif 753 bytes · Εμφανίσεις: 37 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:31 Η staman2 έγραψε: #3.565 09-01-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Χαδια και παιχνιδια συνεχεια θελει Δεν λεει ποτε οχι σε αγκαλιες Ειναι γλυκος και ηρεμος δεν κανει αταξιες οταν του λες μη ακουει και παει στο καλαθι του Ειναι 3κιλα και 200 γραμμαρια Απλα τις τελευταιες μερες που αντρεψε μας εχει παρει λιγο τα αυτια Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου.!!!! Το γλυκούλι μου το ξέρω πως είναι όλο αγκαλιές και παιχνίδια κ είναι πολύ τρυφερουλης. Μου το έχει πει η Νικολέτα. Ηταν έτσι από μωράκι. Χαρακτήρας τελικά από μικρός τρυφερός κ χαδιάρης!!! Εισαι πολύ τυχερος. Εμάς ο Σεβάχ σπάνια κάθεται αγκαλιά. Του αρέσει να τον χαϊδεύουμε αλλα όχι αγκαλιά.Να μου τον φιλήσεις τον Κούκλο σου. Είναι τέλειος. Αλήθεια άντρεψε? Δηλ σου νιαουρίζει έντονα και ψάχνει για ταιρι? Γιατι κι εμένα κανει κάτι νιαουρητά περίεργα κανα δυο μέρες τώρα όπως έκανε ο Περσουλης πριν τον στειρώσω σαν γρ γρρρ ξέρεις αλλα όχι δυνατά νιαουρητά. Το αγορακι σου μεγάλωσε βρε... Μάλλον αρχίζει κι ο Σεβάχ. Θ το παρακολουθήσω Χμμμ όσο για τον διαγωνισμό .... σας προσκαλουμε λοιπόν στη μονομαχία βάρους κ ήδη σας έχουμε κερδισει ως βλέπουμε χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:07 Η staman2 έγραψε: #3.562 09-01-09 00:07 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με την πρωτη ευκαιρία λοιπόν θα ερθω να σας δω τριχωτούς κ άτριχους Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vittorio Νεοφερμένο μέλος Ο Vittorio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:08 Ο Vittorio έγραψε: #3.563 09-01-09 00:08 Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #3.564 09-01-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Click για ανάπτυξη... όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lol.gif 753 bytes · Εμφανίσεις: 37 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:31 Η staman2 έγραψε: #3.565 09-01-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Με την πρωτη ευκαιρία λοιπόν θα ερθω να σας δω τριχωτούς κ άτριχους Click για ανάπτυξη... Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vittorio Νεοφερμένο μέλος Ο Vittorio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:08 Ο Vittorio έγραψε: #3.563 09-01-09 00:08 Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #3.564 09-01-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Click για ανάπτυξη... όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lol.gif 753 bytes · Εμφανίσεις: 37 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:31 Η staman2 έγραψε: #3.565 09-01-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:23 Η elvenstar: #3.564 09-01-09 00:23 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Click για ανάπτυξη... όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα lol.gif 753 bytes · Εμφανίσεις: 37 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:31 Η staman2 έγραψε: #3.565 09-01-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε περιμένουμε με χαρά λοιπόν! Αλήθεια Έλενα αυτο το μπαρμπαδέλι που έβαλες το καφέ από κάτω από το μήνυμα είναι μήπως κάποιο πιθηκάκι με διάρροια ή καμμιά σκα#$@$%λα? Click για ανάπτυξη... όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:31 Η staman2 έγραψε: #3.565 09-01-09 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vittorio: Μην φανταστεις οτι κανει πολυ φασαρια ενα μιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο θα κανει και 2-3 γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Εμεις ειμαστε σε προγραμμα διατροφης και καθημερινης γυμναστικης με τον μπαμπα!!! Ειμαστε FIT και αρεσουμε σε ολα τα γατογκομενακια !!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: όχι μπαρμαδελι με διάρροια δεν είχα αυτό το αφήνω στο δράκουλα της Δώρας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:33 Η elvenstar: #3.566 09-01-09 00:33 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το μωράκι σου! Κι εμένα πριν λιγο ο Σεβάχ έκανε ένα γρρρρ νιαρρρρ όχι δυνατό... Οσο για τα γατογκομενάκια, ε μάθε το , αρέσουμε κι εμείς όπως είμαστε αν μας εννοείς χοντρούς Click για ανάπτυξη... Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:48 Η staman2 έγραψε: #3.567 09-01-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι αφράτοι και τσουπωτοί αρέσουν πιο πολύ στα γατογκομενάκια Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 00:51 Η elvenstar: #3.568 09-01-09 00:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συμφωνώ απολύτως. Αφου κι η Νάλα τον γουστάρει τον Σεβάχ. Παίζουν σαν τρελά και ... του δίνει κ κανένα ζουληγματάκι ... Click για ανάπτυξη... Άρα λοιπόν η Νάλα ψηφίζει Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 10:49 Η silvi έγραψε: #3.569 09-01-09 10:49 Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #3.570 09-01-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Καλήμερα σε όλους , βλέπω έχουμε δύο εγκυμονούσες , δεν τον προλαβαίνουμε τον Fidel εύχομαι σύντομα και στα δικά μας να γεμίσουμε με μικρά χνουδωτα μπλέ αρκουδάκια Click για ανάπτυξη... Καλημέρα! Και εγώ σου εύχομαι γρήγορα η Σιλβή σου να σε κάνει χαρουμενη γατογιαγιά και εκείνη να γίνει μια μοναδική γατομανούλα. Φίλησέ μου την! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 11:18 Η gatouni έγραψε: #3.571 09-01-09 11:18 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Click για ανάπτυξη... Καλά έχει γίνει απίστευτος γάταρος!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες Έλενα μωρά??? Δεν χορταίνω να τα βλέπω κι ιδού οι Ραίσα που ζήτησες (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και όπως φαίνεται πια καθαρά στην 3 φωτό είμαστε έγκυος....γμτ,3 μήνες αργότερα το ήθελα Click για ανάπτυξη... Αχ μα τι ντίβα!!!! Απίστευτη κούκλα!!! Εύχομαι γερά μωρά. Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.572 09-01-09 18:37 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μήπως φαντάζεσαι Γιάννα μου τι θα γίνει τότε??? ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΑΠΟ ΡΑΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΊΤΣΑ και θα καμαρώνουμε μπλε, λιλά , φολντ και μή φολντ γατουνια στρουμπουλά και ασημένια και ΤΕΛΕΙΑ. Θα σας ζαλίζουμε στις απαιτήσεις για φωτογρφίες ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΪΡΆΚΙ ΕΓΚΥΆΚΙ, ΤΟΤΕ... Ε ΤΟΤΕ... θα έχουμε και σοκολατάκια με ζαφειρένια ματάκια για να κάνουμε και από εκει οφθαλμόλουτρο!!!! Αντε με το καλό να έχουμε: Λουνοφιντελάκια, Ραϊσοφιντελάκια, και Μοϊροσιμπάκια Τα πιάσαμε όοοολα τα χρώματα Click για ανάπτυξη... ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Άμα θες έρχομαι για βοήθεια χαϊδέματος Click για ανάπτυξη... ελα οποτε θες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η elvenstar: #3.573 09-01-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εγώ μάλλον απλά θα ξερογλύφομαι πάλι κλαψ κλαψ..... Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω α ναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #3.574 09-01-09 23:32 αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:37 Η elvenstar: #3.575 09-01-09 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αυτο το video ειναι καταπληκτικο!!!εχω δει οτι χαζοβιντεο υπαρχει στο you tube με γατες και οταν καποιος ξαναβαζει ενα link καθομαι σαν χαζη και βγαζω και τους ιδιους ηχους!!! Click για ανάπτυξη... αυτό το συγκεκριμένο γατάκι είναι καταπληκτικό φοβερό Μου θυμίζει εκείνο το μικρό ζωάκι που είχαν στο Μαγαδασκάρη με τα μεγάλα μάτια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η Luna έγραψε: #3.576 09-01-09 23:44 ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:45 Η staman2 έγραψε: #3.577 09-01-09 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ξερω εγω αναστασακο μου: θα πηξουμε στο γατι!!!!! εχω χαζοχαρει!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και εγώ θα ξερογλείφομαι gatouni όχι μόνο για τα βρετανάκια αλλα κ για τους Σκωτους της Λούνα τα οποία είναι πάρα πολύ γλυκά μωρά κ ορίστε οι αποδείξεις https://www.youtube.com/watch?v=D46r4uRCGbg&feature=related Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα on line γατικό σταθμό Click για ανάπτυξη... Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 23:57 Η elvenstar: #3.578 09-01-09 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ακριβως αυτο ηθελα να πω!!!δεν μοιαζει καθολου με γατακι..... Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #3.579 10-01-09 00:00 Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 177 178 179 180 181 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 179 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:30 Η elvenstar: #3.580 10-01-09 00:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα μαλλον τα μικρα θα τα εχω μαζι μου το Πασχα στις διακοπες,αν τελικα εχουμε σοκολατακια μπορεις να ερθεις να τα ζουληξεις οποτε θες μια και ειμαστε πιο κοντα. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι μπορεί να είμαστε κ Βόλο το Πάσχα γιατί συνήθως κάνουμε Πάσχα στον ξαδερφο μου που μένει εκεί. Ωραία λοιπόν θα ζουλήξω σοκολατάκια κ δεν θα λερώσουν κ τα χέρια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.