moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:32 Η moukelis έγραψε: #3.581 10-01-09 00:32 OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Luna έγραψε: #3.582 10-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... μονο που δεν θα μπορουμε να δουμε απο κοντα της Νικολετας τα νινακια!!! θα διπλο ζουλαμε τα Λουνακια!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Click για ανάπτυξη... ασε..τρελα θα μου ερθει!!!! ΜΠΑΡΠΑΔΕΛΙΑ!!τελεια λεξη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Luna έγραψε: #3.583 10-01-09 00:41 ουπς..το εγραψα και λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #3.584 10-01-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ουπς..το εγραψα και λαθος... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Click για ανάπτυξη... Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #3.585 10-01-09 00:54 Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:36 Η Luna έγραψε: #3.582 10-01-09 00:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... μονο που δεν θα μπορουμε να δουμε απο κοντα της Νικολετας τα νινακια!!! θα διπλο ζουλαμε τα Λουνακια!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Click για ανάπτυξη... ασε..τρελα θα μου ερθει!!!! ΜΠΑΡΠΑΔΕΛΙΑ!!τελεια λεξη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Luna έγραψε: #3.583 10-01-09 00:41 ουπς..το εγραψα και λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #3.584 10-01-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ουπς..το εγραψα και λαθος... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Click για ανάπτυξη... Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #3.585 10-01-09 00:54 Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναιιιι θα πήξουμε στο γατί!!!! Και στο ζούληγμα!!! Δεν θα μας προλαβαίνεις να μας ανανεώνεις τις φωτο τους!!!!! Η πιο σωστή σκέψη.!!! Να κάνουμε γατικό σταθμό! Τι τέλειο το βιντεάκι με το υπέροχο μωράκι!!! Click για ανάπτυξη... μονο που δεν θα μπορουμε να δουμε απο κοντα της Νικολετας τα νινακια!!! θα διπλο ζουλαμε τα Λουνακια!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Φαντάζεσαι να έχεις πολλά τέτοια στο σπίτι σου σε λίγο; Α τυχερή ζηλεύω που θα ζουλας τέτοια μπαρμπαδέλια Ναι να κάνουμε έναν τουλάχιστον εμείς που είμαστε μακριά να βλέπουμε εσάς που θα ζουλάτε κ να παίρνουμε τη δόση μας Click για ανάπτυξη... ασε..τρελα θα μου ερθει!!!! ΜΠΑΡΠΑΔΕΛΙΑ!!τελεια λεξη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:41 Η Luna έγραψε: #3.583 10-01-09 00:41 ουπς..το εγραψα και λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #3.584 10-01-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ουπς..το εγραψα και λαθος... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Click για ανάπτυξη... Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #3.585 10-01-09 00:54 Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουπς..το εγραψα και λαθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:50 Η elvenstar: #3.584 10-01-09 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ουπς..το εγραψα και λαθος... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Click για ανάπτυξη... Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #3.585 10-01-09 00:54 Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ουπς..το εγραψα και λαθος... Click για ανάπτυξη... Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,αρκει να σε αφησει η φοντανιερα... Click για ανάπτυξη... Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 00:54 Η moukelis έγραψε: #3.585 10-01-09 00:54 Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 01:31 Η elvenstar: #3.586 10-01-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το έμαθα αυτό αλλά φαντάσου κ να την καλοπιάσω μπορεί να έρθει μαζί μου φεύγοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:25 Η moukelis έγραψε: #3.587 10-01-09 12:25 Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ου,αμα την καλοπιασεις ανετα θα την παρεις στην τσεπη φευγοντας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:32 Η Luna έγραψε: #3.588 10-01-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... ναι ναι την θυμηθηκα!!!μολις την ειπα δυνατα τοτε καταλαβα οτι εχουμε ξαναγελασει με αυτη την λεξη!!! που τα βρισκεις αυτα??(φοντανιερα..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:40 Η moukelis έγραψε: #3.589 10-01-09 12:40 Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε τα σοκολατακια δεν ειναι μεσα σε φοντανιερα βρε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Η Luna έγραψε: #3.590 10-01-09 12:45 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSC03009.jpg 103,9 KB · Εμφανίσεις: 35 DSC03020.jpg 163,9 KB · Εμφανίσεις: 33 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η moukelis έγραψε: #3.591 10-01-09 13:13 Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ μια φατσουλα!Παχυνε ε;Φαινεται μωρε οτι θα γινει μανουλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η staman2 έγραψε: #3.592 10-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι βρε είναι η λέξη της Νικολέττας δε σου έκανε μαθήματα όταν ήρθε στην Αθήνα Η Φοντανιέρα είναι η Μόιρα; α μην ανησυχείς θα έχω μαζί μου κ το κατιτίς μου να γεμίσω την φοντανιέρα κ μ αφήσει ήσυχη να ξετυλίγω σοκολατάκια Click για ανάπτυξη... Ατιμούλα ατιμούλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι καλε!Μπα δεν χρειαζεται να εχεις τιποτα μαζι σου,ειναι σκετο βουτυρο... Click για ανάπτυξη... Οντως είναι σκέτο βουτυρο μπορώ να το ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ προσωπικά Αρχική Δημοσίευση από Luna: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) καινουργιες φωτο μια στο πατωμα και μια στην αγαπημενη της θεση!!! στην σιδερωστρα!!! Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΗ απλά ΚΑΛΟΝΗ. Και στις δύο φωτο καλέ Γιάννα πόσο έχει στρογγυλεψει...!!!! Είναι μια κουκλάρα. Ιδίως σ΄αυτην στο πάτωμα είναι για δάγκωμα. Και αυτά τα ματάκια της τι βλέμμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.593 12-01-09 09:34 Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:37 Η Raisa έγραψε: #3.594 12-01-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα!! Νικολετα!! Ξεσηκωστρα που μας αναψες φωτιες Πως σου φαινονται αυτα? η αυτα ακομα καλυτερα? Click για ανάπτυξη... Άναψα φωτιές εεεε?????? Πολύ όμορφα είναι Γιούλη μου Δες λίγο και αυτό...μου άρεσε πάρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η Loukia έγραψε: #3.595 12-01-09 12:03 Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.596 12-01-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο ! ! ! Κι εγώ θα φτιάξω έναν τέτοιο τοίχο! Τί υλικό είναι αυτό; Click για ανάπτυξη... πραγματι πολυ ωραιο...για το γατοδωματιο μαςκαποιο υλικο που γατζωνονται...αλλα δεν ξερω πως λεγεται... Δεν παμε εδω να το συζητησουμε? https://www.mypetz.gr/threads/Γατο-αξεσουάρ-κατασκευές.220467/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.597 12-01-09 13:19 Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:42 Η Raisa έγραψε: #3.598 12-01-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολέτα τον ειδες το πατερα της Σεμελης σε νεα φωτο? Δε μπορω μωρε λιωνω... Καταντω να γινομαι γραφικη με αυτο το γατο!! Click για ανάπτυξη... ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.599 12-01-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 178 179 180 181 182 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 180 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Τι λες, πάμε να τον απαγάγουμε Click για ανάπτυξη... Μωρε Νικολετα...αν μου κανει η Σεμελη κανεναν τετοιον... τι θα κανω??ειπα τέταρτο γατι δεν παιρνω...αλλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η moukelis έγραψε: #3.600 12-01-09 13:53 Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πω πω,ειναι λες και ειναι πασπαλισμενος τρουφα και ξυσμα σοκολατα γαλακτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.