British - maniacs

Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου.;)
αυτα με τις λωριδες σοκολατας που ειχε η "Σερενατα" ε? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας!

Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας!
ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη":lol:

Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας?:)
Πλησιάζουν οι μέρες:up:

Και τώρα τα νέα μας.
Σας θυμίζει τίποτε αυτό?:hmm::D

attachment.php

Συνημμένα

• φι. κρ.JPG
    φι. κρ.JPG
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 61
Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα!
Τι κανει το Ραϊσακι;

Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" ;);):D
:lol::lol::lol::lol: εννοείτε :rolleyes:
καλε μου κολησε...:redface::redface::redface:συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι:(:P
Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ :P
Και τώρα τα νέα μας.
Σας θυμίζει τίποτε αυτό?:hmm::D

attachment.php
Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση;
ΥΓ: :lol::lol::lol: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ

Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα!
Τι κανει το Ραϊσακι;

Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται:lol::lol::lol:
Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε:rolleyes:

Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση;
ΥΓ: :lol::lol::lol: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ

Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια:P....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα:confused:...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει:lol::lol:

Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του:lol::lol:

Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται:lol::lol::lol:
Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε:rolleyes:

Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια:P....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα:confused:...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει:lol::lol:

Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του:lol::lol:
Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο :hmm:η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ:mad:

Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει :up:

εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει :up:

Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ.:D...έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε :lol::lol::lol::lol:

:lol:
Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!
Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ.:D...έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε :lol::lol::lol::lol:
Έμπαινε Φιντέλ:lol: :lol:.

Hello British guys!! :cool:

Πως ειναι τα γατονακια σας? :)
Η Γιαννα (το πετυχα:up:) ακομα δεν εχει Internet?:(

γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............

attachment.php

luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!!

Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!.

Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι;)...σιγά την απόσταση....:D:rolleyes:...ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ:up:

Hello British guys!! :cool:

Πως ειναι τα γατονακια σας? :)
Η Γιαννα (το πετυχα:up:) ακομα δεν εχει Internet?:(

Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε:)...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο:/: αλλά κατά τα άλλα καλά....
από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet:(

γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............

Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! :inlove::inlove:
Πού είσαι Αναστασία να δεις:D....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου:up::up:

ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις:D....
Αν εννοείς εμένα,
εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; :D
Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; :inlove:

Αν εννοείς εμένα,
εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; :D
Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; :inlove:

Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ;)...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις:P:lol::lol:

Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?:rolleyes::redface:....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν:D:rolleyes::rolleyes:...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back