moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #3.621 13-01-09 15:33 Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.622 13-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου. Click για ανάπτυξη... αυτα με τις λωριδες σοκολατας που ειχε η "Σερενατα" ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.623 13-01-09 16:13 Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.624 13-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Click για ανάπτυξη... ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.625 14-01-09 20:14 Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα φι. κρ.JPG 35,7 KB · Εμφανίσεις: 61 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.622 13-01-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου. Click για ανάπτυξη... αυτα με τις λωριδες σοκολατας που ειχε η "Σερενατα" ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.623 13-01-09 16:13 Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.624 13-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Click για ανάπτυξη... ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.625 14-01-09 20:14 Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα φι. κρ.JPG 35,7 KB · Εμφανίσεις: 61 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι τοσο ωραια...αν και στα βρετανακια ξερεις ποια ειναι η αδυναμια μου. Click για ανάπτυξη... αυτα με τις λωριδες σοκολατας που ειχε η "Σερενατα" ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:13 Η moukelis έγραψε: #3.623 13-01-09 16:13 Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.624 13-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Click για ανάπτυξη... ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.625 14-01-09 20:14 Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα φι. κρ.JPG 35,7 KB · Εμφανίσεις: 61 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 16:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.624 13-01-09 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Click για ανάπτυξη... ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.625 14-01-09 20:14 Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα φι. κρ.JPG 35,7 KB · Εμφανίσεις: 61 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οοοοοχι αυτα της Σερενατας ειναι τα brown tabby...Εμεις θελουμε τα ασημενια με τις ριγες κουβερτουρας! Click για ανάπτυξη... ναι βρε το ξερω οτι προτιματε τα "Υγειας Παυλιδη" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:14 Η Raisa έγραψε: #3.625 14-01-09 20:14 Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα φι. κρ.JPG 35,7 KB · Εμφανίσεις: 61 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας? Πλησιάζουν οι μέρες Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:23 Η moukelis έγραψε: #3.626 14-01-09 20:23 Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η elvenstar: #3.627 14-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το εχω υπ'οψιν μου...ειδικα αν βγαλω κανενα "τοσοδουλικο" Click για ανάπτυξη... εννοείτε Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλε μου κολησε...συγνωμη...της ηλικιας θα ειναι Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και τώρα τα νέα μας. Σας θυμίζει τίποτε αυτό? Click για ανάπτυξη... Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:09 Η Raisa έγραψε: #3.628 14-01-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χα,ο αδερφουλης ειναι παλι Κρητικαρος ε;Να του πεις να τη βαλει αυτη τη φορα κατω τη νυφη,αντε,τελειωσαν τα ψεμματα,πρεπει να γινει κι αυτη μαμα! Τι κανει το Ραϊσακι; Click για ανάπτυξη... Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση; ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ Click για ανάπτυξη... Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:36 Η elvenstar: #3.629 14-01-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μωρέ τη βάζει κάτω αλλά αυτή δεν κάθεται Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Άσε Έλενα, πάλι εξωσυζυγική σχέση...το έχει βάλει σκοπό να γεμίσει τον τόπο με Φιντελάκια....απορώ πώς τον ανέχεται η Ραίσα...εγώ αν ήμουν θα τον είχα χωρίσει Υ.Γ. Όσο για την βράκα, δεν βρήκαμε στο νούμερο του Click για ανάπτυξη... Και εγώ θα τον είχα χωρίσει τον άπιστο τον σκύλο η μάλλον τον γάτο. Άλλωστε αυτό το κορίτσι έχει κ δική του καριέρα κ δεν έχει ανάγκη τον παλιοφιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 23:56 Η silvi έγραψε: #3.630 14-01-09 23:56 Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:46 Η Raisa έγραψε: #3.631 15-01-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει Click για ανάπτυξη... Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:45 Η gatouni έγραψε: #3.632 15-01-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα Ραισάκι καλά είναι...φουσκώνει και ομορφαίνει η καλή μου...πεϊνιρλάκι γεμιστό έγινε Click για ανάπτυξη... Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φοβάται μην την πατήσει πάλι και δεν γίνει η δουλειά καλέ....έχουμε και μια φήμη να υπερασπιστούμε Click για ανάπτυξη... Έμπαινε Φιντέλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.633 15-01-09 14:47 Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η nickis έγραψε: #3.634 15-01-09 18:43 γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 18:47 Η nickis έγραψε: #3.635 15-01-09 18:47 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η nickis έγραψε: #3.636 15-01-09 19:06 luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
luna...τωρα το ειδα!!!!συγχαρητηρια .......με το καλο να ερθουν τα μωρουδογατακια...εσκισε παλι ο φιντελ....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #3.637 15-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ααααχχχ γιατί να είστε τόσο μακρυά. Δε μπορούμε να ρθούμε να δαγκώσουμε λίγο!!!!!!!!. Click για ανάπτυξη... Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Hello British guys!! Πως ειναι τα γατονακια σας? Η Γιαννα (το πετυχα) ακομα δεν εχει Internet? Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιουλάκι, καλά είμαστε...αρχίζει η εξεταστική και αρχίζω κι εγώ το τρέξιμο αλλά κατά τα άλλα καλά.... από ό,τι φαίνεται η Λούνα ακόμα δεν έχει Internet Αρχική Δημοσίευση από nickis: γεια σας και απο μας!!!επιτελους βρηκαμε ιντερνετ και να μαστε............ Click για ανάπτυξη... Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! Πού είσαι Αναστασία να δεις....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.638 15-01-09 22:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: Click για ανάπτυξη... Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Να τον χαιρεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:06 Η Loukia έγραψε: #3.639 15-01-09 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 180 181 182 183 184 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 182 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ΚΠού είσαι Αναστασία να δεις.... Click για ανάπτυξη... Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 22:14 Η Raisa έγραψε: #3.640 15-01-09 22:14 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Αν εννοείς εμένα, εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; Click για ανάπτυξη... Δεν εννοούσα εσένα αλλά την μαμά του Σεβάχ...όχι όμως ότι εσύ δεν κάνει να τον δεις Σοβαρά τον έβαλες wallpaper στον υπολογιστή σου?....ναι είναι γιόκας μας από την τελευταία γέννα της Ραίσας....αδερφούλης του Σεβάχ, του Σίμπα και της Κάρμεν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.