British - maniacs

Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!! :inlove::inlove:
Πού είσαι Αναστασία να δεις:D....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου:up::up:
ναι...γαταρος!!!!!ευχαριστουμε!!!!ραισα παλι εγκυοσ????αυτος ο φινελ πια....
Πανεμορφος! Και η φωτογραφια ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!
Να τον χαιρεσαι:)

φωτογραφια απο τον αδερφο μου,ειναι και φωτογραφος!!!ευχαριστουμε!!!

Αν εννοείς εμένα,
εδώ και λίγες ώρες τί wallpaper νομίζεις ότι έχει ο υπολογιστής μου; :D
Της κούκλας σου απόγονος είναι αυτό το απίθανο γατάκι; :inlove:

ναι ναι....ραισας και φιντελ γιος παρακαλω!!!ευχαριστουμε και για τη τιμη να ειμαστε wallpaper!!!!lol

[

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ νομίζω ότι όλοι μαζί μου ασχολούνται! :whistle:
Ο καθένας με τον καημό του εδώ μέσα..... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε και για τη τιμη να ειμαστε wallpaper!!!!lol
Να σου πω την αλήθεια, δε λέω είναι το μοντέλο κουκλάκι, αλλά και η φωτογραφία είναι φοβερή. Μπράβο στο φωτογράφο! :)

Να σου πω την αλήθεια, δε λέω είναι το μοντέλο κουκλάκι, αλλά και η φωτογραφία είναι φοβερή. Μπράβο στο φωτογράφο! :)

ναι οντως..και τελειως φυσικη...στην τυχη τον πετυχε ετσι και τοσο ακινητο!!!:lol::lol:

ναι...γαταρος!!!!!ευχαριστουμε!!!!ραισα παλι εγκυοσ????αυτος ο φινελ πια....
φωτογραφια απο τον αδερφο μου,ειναι και φωτογραφος!!!ευχαριστουμε!!!
[

Ναι, περιμένουμε μωρά πάλι:rolleyes:....αυτός ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα...δεν έχει αφήσει θηλυκό πανελλαδικός :lol::lol::lol:

Ο αδελφός φωτογράφος και το λες τώρα??:blink:
Πότε θα έρθει και από εδώ μια βόλτα??:D:rolleyes::rolleyes:
Εγώ νομίζω ότι όλοι μαζί μου ασχολούνται! :whistle:
Ο καθένας με τον καημό του εδώ μέσα..... :lol:

:lol::lol::lol:

Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει :up:
Μάλλον το πήρε προσωπικά από την τελευταία φορά κ σου λέει ποια είσαι ΕΣΥ που θα ξεφύγεις κ μου θες κ ύπνο κιόλας. :mad:
Η Γιαννα (το πετυχα:up:) ακομα δεν εχει Internet?:(
Γιώτα την λένε:bleh::bleh::bleh:

Ναι, περιμένουμε μωρά πάλι:rolleyes:....αυτός ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα...δεν έχει αφήσει θηλυκό πανελλαδικός :lol::lol::lol:

Ο αδελφός φωτογράφος και το λες τώρα??:blink:
Πότε θα έρθει και από εδώ μια βόλτα??:D:rolleyes::rolleyes:

τοτε να στειρωσω γρηγορα το μικρο μου γιατι αν κρινω οτι εχει μοιασει στον μπαμπα του!!!!!!:lol::lol:

ο αδερφος δεν καθεται και καθολου.....lol

κοριτσακια τα λεμε αυριο...καλο βραδυ!!!!με νεες φωτογραφιες μας!!!

Γιώτα την λένε:bleh::bleh::bleh:

:lol::lol::lol::lol:

τοτε να στειρωσω γρηγορα το μικρο μου γιατι αν κρινω οτι εχει μοιασει στον μπαμπα του!!!!!!:lol::lol:

Αν έμοιασε τον μπαμπά του κάηκες :P:lol::lol:

εεεεειι!χρειαζομαι βοηθεια!ειμαι καινουρια εδω και θελω καποιον να μου πει πως μπορω να κρατησω ενα γατακι σε διαμερισμα(συγκεκριμενα στο 2 οροφο)?:hmm:
σας παρακαλω πειτε μου,διαφωτιστε με,ειμαι μικρη και αμαθη ακομη!!!!:redface::confused:

εεεεειι!χρειαζομαι βοηθεια!ειμαι καινουρια εδω και θελω καποιον να μου πει πως μπορω να κρατησω ενα γατακι σε διαμερισμα(συγκεκριμενα στο 2 οροφο)?:hmm:
σας παρακαλω πειτε μου,διαφωτιστε με,ειμαι μικρη και αμαθη ακομη!!!!:redface::confused:

Γεια σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας:)
τι εννοείς πώς να το κρατήσεις:confused::hmm:

θελω να το "υιοθετησω" με λιγα λογια!!!!!:)αλλα επειδη ξερω οτι οι γατουλες θελουν χωρο μου φαινεται περιεργο να μεινει μια γατα σε πολυκατοικια!:hmm:θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο αυτο ή ετσι στερω την ελευθερια της γατας!!!!!!εχω προβληματιστει!

Καλησπέρα κι εδώ....τι κάνετε? Λούνα μου, τι κάνει η νυφούλα μας?
Πλησιάζουν οι μέρες

Και τώρα τα νέα μας.
Σας θυμίζει τίποτε αυτό?

attachment.php
Μωρό μου Φιντελάκο μοηυ!!!! Μπαμπάκο μοηυ!!!! Καλέ τι κουκλος κρητήκαρός έγινες εσύ!!! Μπράβο μπράβο κάνε παιδι μου την δουλειά σου εσύ... Να χαρείτε τον έρωτά σας με την Σιλβι. Και βέβαια το αγόρι μου το έχει πάρει προσωπικά. Την προηγουμενη φορά δεν απέδωσε καρπούς ο έρωτάς τους και τώρα... είναι αποφασισμένος!! Πρέπει να γραφει στα ελληνικά χρονικά. Ο Φινέλ εραστής των παραλίων και των νήσων της Ελλάδος...:lol::lol:

Στον "Αγαπητο" που ειναι απεναντι απ΄το γραφειο μουθα ανοίξει όμως το εκτροφείο σου
Αστα Νικολετα μου...μεγαλη συζητηση ειναι αυτη
Ειδες Γιωτακι μου? Δεν ειμαι μονο εγω η παλαβη με δαυτον
Κι εσυ μας ελειψες[/quote]
Ναι μεγάλη συζήτηση αλλα λένε ότι όταν κάποιος θέλει πολυ κάτι, τότε ενώνονται όλες οι δυνάμεις της φύσεις κ τον οδηγουν σ΄αυτο...:DΟπότε... μπορεί να μην είναι μακριά αυτη η ώρα...:up:

εννοείτε

Τουλάχιστον αρχίζουν κ τα δύο από Γ

Κουζουλάθηκε ωρε Φιντελ; παλι εξωσυζυγική σχέση;
ΥΓ: θέλουμε κ βράκα για τον Φιντέλ
:lol::lol:Ναι και βράκα την επόμενη φορα στη φωτο.:rolleyes:

Και το χειρότερο είναι οτι η γκόμενα του παίζει την δύσκολη αν και φταίει λίγο και αυτος που είναι ασυγκράτητος δεν σταματα με τιποτα βρε παιδιά! η καημένη παει να κοιμηθει και αυτος της νιαουρίζει με παράπονο να συνεχίσουν . Εμας απο το ζόρι του δεν μας δίνει καθόλου σημασία ουτε πατουσάκια ουτε χαδάκια, εχει βάλει στόχο και δουλέυει ακατάπαυστα για να τον πετυχει :up:
Το αγόρι μου θέλει πολύ να της χαρίσει στιγμές αξέχαστης ευτυχίας και κολάσεως ερωτικής:lol::lol::lol:Πές της καλε της κορουλας σου να το απολαύσει τώρα που μπορεί ο Φιντέλ, γιατι μετά που θα του έχει βγει το λάδι του καημένου από το σεξ το πολυ, θα θέλει εκείναη κι αυτος θα την γράφει... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά:up::lol::lol:
Καλέ δεν είμαστε και τοοοοσο μακρυά....4 ώρες δρόμος είναι...σιγά την απόσταση.......ώσπου να κάνω τον καφέ είσαι εδώ
Αγάαααπη μου....πόσο μεγάλωσες!!!!
Πού είσαι Αναστασία να δεις:D....σας πέρασε ο Γκρίζλι...5 κιλά γάταρος το μωρό μου
Αμ πώς δυο βήματα. Μέχρι ν πεις έφτασα, διακτινίζεσαι κ πας τσουπ στον Φιντέλ κ τη Ραϊσα και ζουλάς και γατάκια κι ανθρωπάκια.
Αλήθεια φίλησε μου Νικολέτα τον Αντωνάκη τον γλυκουλη μου τον
σαγηνευτή των γατών.:D:D
Εδώ είμαι καλέ!!! Και τώρα με προκαλέσατε με τον κούκλαρο τον Γκρίζλι κ ζύγησα τον Σεβαχ μόλις. Είναι τι αγορι μου 4.600 χιλιόγραμμα.
Εεε μας ξεπέρασε ο αδερφουλης μας ο μπρατσαράς!!:):up:

θελω να το "υιοθετησω" με λιγα λογια!!!!!:)αλλα επειδη ξερω οτι οι γατουλες θελουν χωρο μου φαινεται περιεργο να μεινει μια γατα σε πολυκατοικια!:hmm:θελω να μου πειτε αν ειναι σωστο αυτο ή ετσι στερω την ελευθερια της γατας!!!!!!εχω προβληματιστει!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Και βέβαια να το υιοθετήσεις το γατάκι. Είναι μικρουλη?
Οσο για τον χώρο που λες οι γατουλες θέλουν πολύ πιο λίγο χώρο από τα σκυλάκια σ΄ένα σπιτι. Δεν είναι καθόλου προβλημα να τον έχεις στο διαμέρισμα και μάλιστα τα γατάκια αρέσκονται σε κάτι τέτοιο κ γίνονται εντελώς σπιτογατοι και απολαμβάνουν την συντροφιά μας κ την θαλπωρή του σπιτιου. Δεν στερεις την ελευθερία τους. Αλλωστε αυτο είναι ενα μεγάλο θέμα που δεν έχει τελειωμό άμα αρχίσουμε να το συζητάμε. Ποια ελευθερία εδώ στην πόλη με τα χιλιάδες αυτοκίνητα τις φόλες κ ένα σωρό κινδύνους για τα ζωάκια..
Εγώ για παράδειγμα ζω σε διαμέρισμα κι είμαστε οικογένεια 5μελής. Εκτος από την ανθρώπινη παρέα λοιπόν, έχουμε και 4 γατιά, 1 σκύλο, 1 ενυδρείο με ψάρια μεγάλο σχετικά, 1 παπαγαλάκι, 1 χελωνα νερου στο μπαλκόνι, και πολλή ευτυχία ζώντας μαζί με αυτα τα ζουζουνια.
Τα περισσότερα μέλη του φόρουμ αυτου, σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα ζουν επίσης, κ όλα μια χαρά!!! Μην έχεις τέτοιο άγχος.:up:
Καλη τύχη και για ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε.:D

ΟΜΟΡΦΙΑΑΑΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΜΟΥ!!! Τι κούκλος είσαι εσύ καλέ!!!! (Σεβάχ)
Βαλε μας κι άλλες φωτο σου να σε καμαρώνουμε!!! ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ
Να τον χαίρεσα
ι:up::up::up:

Είδες Αναστασία δεν έχετε μόνο εσείς όμορφο μωρό:up: αν κ αυτή η γέννα της Ραίσας ήταν καταπληκτική ενα κ ένα είναι ολα τα βρετανάκια

αααα,σε ευχαριστω πολυ!απλα ειχα φοβηθει λιγακι αλλα τωρα ειμαι ενταξει!με καλυψες πληρως!ενταξει,τουλαχιστον το γατουλι δε θα ειναι ανταρτης οπως καποια αλλα(μιλαω για εναν παλιο μου γατο,τελειως αλητης)αχου,τελεια,μου ειπες οτι ακριβως ηθελα να ακουσω!!!:)

Είδες Αναστασία δεν έχετε μόνο εσείς όμορφο μωρό:up: αν κ αυτή η γέννα της Ραίσας ήταν καταπληκτική ενα κ ένα είναι ολα τα βρετανάκια
Μα πραγματικά είναι τέλεια όλα τα μωρά της γέννας αυτής!!!
Καλά ποιο να πάρουμε πρωτο πρωτο. Την κουκλάρα την Κάρμεν? Τον Σίμπα? Τον Γκρίζλυ? Τον Σεβαχ μου? Την γκριζουλα που έχει γίνει μια καλονή κι αυτη????Ξεχνάω τα άλλα δύο. Δεν νομίζω πως μπαίνουν στο φορουμ!
Τι κάνετε Ελενάκι? Ο Μπατουλίνος???

Ο Φινέλ εραστής των παραλίων και των νήσων της Ελλάδος...:lol::lol:

Επιβήτορας τον Βαλκανίων όπως είπε κάποτε και η Έλενα:lol::lol::lol:

Αλήθεια φίλησε μου Νικολέτα τον Αντωνάκη τον γλυκουλη μου τον
σαγηνευτή των γατών.:D:D
:lol::lol:
Θα τον φιλήσω Αναστασάκο μου.....αύριο που γιορτάζει κιόλας το μωρό μου:rolleyes:

:redface::redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μα πραγματικά είναι τέλεια όλα τα μωρά της γέννας αυτής!!!
Καλά ποιο να πάρουμε πρωτο πρωτο. Την κουκλάρα την Κάρμεν? Τον Σίμπα? Τον Γκρίζλυ? Τον Σεβαχ μου? Την γκριζουλα που έχει γίνει μια καλονή κι αυτη????Ξεχνάω τα άλλα δύο. Δεν νομίζω πως μπαίνουν στο φορουμ!
Τι κάνετε Ελενάκι? Ο Μπατουλίνος???

Ναι Αναστασία μου έτσι είναι δεν μπαίνουν...τα άλλα δύο είναι ο Μπούλης-Νέρων και η Μπέμπα.;)
Αλήθεια, την άλλη φορά που θα πας να δεις την Γκριζούλα βγάλε καμία φωτό να την δω πώς μεγάλωσε.....:D:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back