Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 11:54 Η Raisa έγραψε: #4.341 30-01-09 11:54 Αχχ, άντε άντε πλησιάζουμε....έφαγε πολύ σήμερα? Πάντως αν την δεις να αρχίσει να γλύφεται συχνά από πίσω να ξέρεις ότι κάτι πάει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Η Luna έγραψε: #4.342 30-01-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχχ, άντε άντε πλησιάζουμε....έφαγε πολύ σήμερα? Πάντως αν την δεις να αρχίσει να γλύφεται συχνά από πίσω να ξέρεις ότι κάτι πάει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η Βάσια13859: #4.343 30-01-09 12:07 αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #4.344 30-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 30-01-09 12:13 Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχχ, άντε άντε πλησιάζουμε....έφαγε πολύ σήμερα? Πάντως αν την δεις να αρχίσει να γλύφεται συχνά από πίσω να ξέρεις ότι κάτι πάει να γίνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:06 Η Luna έγραψε: #4.342 30-01-09 12:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχχ, άντε άντε πλησιάζουμε....έφαγε πολύ σήμερα? Πάντως αν την δεις να αρχίσει να γλύφεται συχνά από πίσω να ξέρεις ότι κάτι πάει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η Βάσια13859: #4.343 30-01-09 12:07 αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #4.344 30-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 30-01-09 12:13 Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχχ, άντε άντε πλησιάζουμε....έφαγε πολύ σήμερα? Πάντως αν την δεις να αρχίσει να γλύφεται συχνά από πίσω να ξέρεις ότι κάτι πάει να γίνει.... Click για ανάπτυξη... οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:07 Η Βάσια13859: #4.343 30-01-09 12:07 αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #4.344 30-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 30-01-09 12:13 Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:12 Η Raisa έγραψε: #4.344 30-01-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 30-01-09 12:13 Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι δεν εφαγε πολυ!!εχει γλυφτει 1-2 φορες αλλα τωρα εχει ξεραθει οποτε.. εσεις τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.345 30-01-09 12:13 Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.346 30-01-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:18 Η Giannis-Vivi: #4.347 30-01-09 12:18 καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.348 30-01-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:34 Η Giannis-Vivi: #4.349 30-01-09 12:34 θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα μαι χαλκιδα το βραδυ ...να παρω μπισκοτακια δηλαδη και γλυκακια και διαφορα για το ξενυχτι???ε γεναει η θεια LUna δεν μπορουμε απλα να κοιμηθουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 12:42 Η Luna έγραψε: #4.350 30-01-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλό...να πάνε όλα καλα.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς καλά είμαστε....φουσκώνουμε ακόμα...αφού σκέφτομαι να φέρω την τουαλέτα μέσα στο σπίτι πάλι....άρχισε να δυσκολεύεται να περάσει από το πορτάκι για να βγει στο μπαλκόνι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aντε με το καλο Γιαννα! Ολα καλα θα πανε...θετικη σκεψη και ψυχραιμια! Η φυση ξερει...και η μαμα Γιαννα ειναι αρτια εκπαιδευμενη Click για ανάπτυξη... ειμαι δεν ειμαι εγω θα ειμαι εδω..καλα θα κανει να μην κανει κανενα τρελο και πεσω κατω!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλημερα και απο μενα ...πως παει η Luna μας?λετε σημερα να γεννησει? Click για ανάπτυξη... μονο αυτη ξερει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... να παρεις,να παρεις!!και να ειναι μεγαλο το κουτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.351 30-01-09 13:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι γελάς καλέ....δεν είναι αστείο φαντάζεσαι να σφηνώσει κάποια στιγμή Καλημέρα Βιβή. έτσι λέμε...αν και στην αρχή συμφώνησε να γεννήσει το βράδυ του Σαββάτου...αλλά ίσως μας αλλάξει τα σχέδια...εγώ για καλό και για κακό θα πάω να προμηθευτώ ποπ κορν και κόκα κόλα για το βράδυ.... Click για ανάπτυξη... Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:07 Η Giannis-Vivi: #4.352 30-01-09 13:07 ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Luna έγραψε: #4.353 30-01-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... αυτο σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν το εγραψα... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: ρε κοριτσια μην με βρισετε αλλα θελω να ρθει το καλοκαιρι..να μετακωμισω στο σπιτακι μου..να βαψω τους τοιχους με χρωμα επιτελους..παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... δεν εχεις αδικο!!!κι εγω θελω πολυ να μετακομισω στο σπιτακι μου.. αλλα δεν θελω ακομα καλοκαιρι γιατι ζεσταινομαι πολυ και δεν εχω αρχισει ακομα διαιτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:12 Η Giannis-Vivi: #4.354 30-01-09 13:12 στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
στη τελευταια γεννα τα χρειαστικαμε..ειχε κουραστει πολυ και δεν αντεχε αλλο..9 μωρα..φανταστητε της εκανε η μητερα μου μαλαξεις στη κοιλιτσα για να κατευουν τα μωρα..δεν ειχε δυναμη να σπρωξει αλλο η ζεζουκα ..και η φαση η μεγαλη ηταν στη 1 της γεννα που ειμουν 13 χρονων..γενναγε η τερεζα απο πανω εγω να βλεπω με το που βγενει το μικρο τουαλετα εγω ...απο τη μια να φωναζω μωαρακια και απο την αλλη τουαλετα..μετα τη 3 γεννα εστρωσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Η Giannis-Vivi: #4.355 30-01-09 13:14 γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιαννα μου που ειναι το σπιτακι σου????παντως οταν σπουδαζα αγγλια ειχα δει κατι μωρακια βρετανικα κατσε καλα..και καμια σχεση σε τιμες με ελλαδα..η κολητη μου εχει μια ταρταρουγιτσα την καρμεν..θα της πω να μου στειλει φωτο να σας βαλω να δειτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Η elvenstar: #4.356 30-01-09 13:37 Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:41 Η Raisa έγραψε: #4.357 30-01-09 13:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mε το που θα σφηνωσει η Ραισα, θα τα αμολησει αμεριμνη στο πατωμα, και θα περασει σα να μη συμβαινει τιποτα! Κι η Νικολετα απο πισω χαλαρη και large θα τα βαλει στο καλαθακι...και θα μας πει απλα η Ραισα γεννησε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παντως η τερεζα σε ολες της τις γεννες με τη μαμα μου ηταν..λιγο πριν γεννησει της νιαουριζε και δεν πηγαινε στο καλαθακι που της ειχαμε αν δεν πηγαινε η μαμα μου μαζι της.. Click για ανάπτυξη... Ναι, έτσι ακριβώς έκανε και η Ραίσα....και κάποια στιγμή που σηκώθηκα να πάω να φέρω κάτι αυτή τσουπ από πίσω....μωρή τρελή πού πας ,της λέω...θα γεννήσεις στο πάτωμα περπατώντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:47 Η Giannis-Vivi: #4.358 30-01-09 13:47 νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:53 Η Raisa έγραψε: #4.359 30-01-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 216 217 218 219 220 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 218 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλημέρα και από μένα περιμένω με αγωνία και εγώ τη Λούνα διάβασα ότι είναι αρκετά ανήσυχη σήμερα, αντε να δούμε θα κάνει σήμερα τα ταρτάκια που λέει κ η Δώρα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ελενάκι....όλα καλά? Ναι περιμένουμε σήμερα μήπως γίνει το θαύμα....προλαβαίνεις να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για ένα βράδυ γεμάτο σασπένς.... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: νικολετα πριν γεννησει ηταν με ολους μια χαρα δεν ειχε αδυναμιες..απο τι 1 γεννα και μετα που ηταν η μαμα μου απο πανω της και της μιλαγε και τη χαηδευε η μαμα μου εγινε η κολιτη της...μιλαμε παιδια πχ καθοντε σαλονι η τερεζα αγγαλια στη μαμα μου..και με το σηκωνετε η μητερα μου να παει για υπνο τη φωναζει ελα ζεζα παμε για νανι βλεπεις τη τερεζα απο πισω να πιασει θεση στο κρεββατι..η οταν ειναι στο σαλονι τη φωναζει και παει..ειναι και η raisa σου λιγουρο οπως η δικια μας?θελει να τρωει οτι τρωει η μαμα μου..δεν πα ν ατρωμε εμεις μολις δει τη μαμα μου να μασουλαει καθετε στη καρεκλα και κοιταει με ενα βλεμμα μεσα στο ναζι να της δωσεις... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο και η Ραίσα....μόλις με δει με σακούλα πατατάκια ή σοκολάτα να κάθομαι στον καναπέ τσουπ έρχεται δίπλα μου και με κοιτάει μες στα μάτια...ή μάλλον μες στο στόμα....δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό το ύφος.... Το καλό είναι ότι ποτέ δεν έρχεται να ζητιανέψει όταν τρώμε στο τραπέζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 13:57 Η Giannis-Vivi: #4.360 30-01-09 13:57 καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλα σε θεμα φαγειτου ..εχει φτιαξει καστανα η μητερα μου και η τερεζα τα κλεβει τα καθαριζει(καλητερα και απο μενα )και τα ριμαζει...επισεις εχει φαει τραχανα και πεπονι...δεν εχει συμασια αν της αρεσει κατι τρωει τα παντα αρκει να τα τρωει η μητερα μου πρωτα..χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.