Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η Luna έγραψε: #4.401 30-01-09 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτογραφιες εγω γιατι δεν τις βλεπωω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η staman2 έγραψε: #4.402 30-01-09 21:31 Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η tzoutzou έγραψε: #4.403 30-01-09 21:31 Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η Giannis-Vivi: #4.404 30-01-09 21:32 μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Luna έγραψε: #4.405 30-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Click για ανάπτυξη... αυτες τις φωτογραφιες εγω γιατι δεν τις βλεπωω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η staman2 έγραψε: #4.402 30-01-09 21:31 Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η tzoutzou έγραψε: #4.403 30-01-09 21:31 Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η Giannis-Vivi: #4.404 30-01-09 21:32 μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Luna έγραψε: #4.405 30-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:31 Η tzoutzou έγραψε: #4.403 30-01-09 21:31 Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η Giannis-Vivi: #4.404 30-01-09 21:32 μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Luna έγραψε: #4.405 30-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Η Giannis-Vivi: #4.404 30-01-09 21:32 μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Luna έγραψε: #4.405 30-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:33 Η Luna έγραψε: #4.405 30-01-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις? Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ!!εχω χαζοχαρει!!!! δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #4.406 30-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα... Click για ανάπτυξη... Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η tzoutzou έγραψε: #4.407 30-01-09 21:35 Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Η Giannis-Vivi: #4.408 30-01-09 21:36 οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Η Luna έγραψε: #4.409 30-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας.. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Giannis-Vivi: #4.410 30-01-09 21:40 staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η Luna έγραψε: #4.411 30-01-09 21:40 την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!! η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #4.412 30-01-09 21:40 Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:42 Η Giannis-Vivi: #4.413 30-01-09 21:42 ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η tzoutzou έγραψε: #4.414 30-01-09 21:43 Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!! Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Raisa έγραψε: #4.415 30-01-09 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Άντια. Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη.... Αρχική Δημοσίευση από Luna: γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!! εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!! Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παιδιάαααα!! Να μας ζήσουν τα μωρά!!!! Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!! Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!! Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:43 Η Giannis-Vivi: #4.416 30-01-09 21:43 γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:53 Η Luna έγραψε: #4.417 30-01-09 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γεια σου Άντια. ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!! Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα? Click για ανάπτυξη... δεν τα ζυγισα!!!! τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!! Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες?? Click για ανάπτυξη... φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Luna έγραψε: #4.418 30-01-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα... Click για ανάπτυξη... ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:56 Η Raisa έγραψε: #4.419 30-01-09 21:56 Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 219 220 221 222 223 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 221 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 21:57 Η Raisa έγραψε: #4.420 30-01-09 21:57 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!! Click για ανάπτυξη... Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.