British - maniacs

image.jpg

nb.jpg

αυτες τις φωτογραφιες εγω γιατι δεν τις βλεπωω???:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιάαααα!!
Να μας ζήσουν τα μωρά!!!!:up::up::up:
Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!!
Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!!
:up::up::up:
Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις?

μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας..

Συγχαρητηρια!!!!!Να σας ζησουν και να ειναι ολα τους γερα και δυνατα!!!!!!!!!!!Εχει κι αλλα,πως το βλεπεις?

ευχαριστουμε πολυ!!:P:Pεχω χαζοχαρει!!!!
δεν ξερω..εχει σταματησει και ειναι πιο ηρεμη αλλα μπορει και να γεννησει κι αλλο και σε 5 ωρες!!!τι να πω!!!

αχ ναι βρε δωρα μου..βιβη εδω παλι..μια εγω εχω το πληκτρολογιο μια η μαμα...:lol::lol::lol:
Εσείς κυρία μου είστε πάρααα πολύ κούκλα!!! Σας στέλνουμε τα φιλιά μας αγαπητή μας Τερέζα!!!!!!!!!!!!:up:

Για πες για την εμπειρια της γεννας.....Ειμαι πολυ περιεργη....

οχι γιαννα μου τοσο πολυ..να ξεκουραστει πρεπει να πλυνει καλα τα μωρα της να σιγουρευτει οτι ειναι καλα τα μωρα της και αν εχει αλλο θα δεις συσπασεις στη κοιλιτσα της..

μπορει να κανει και αλλο σε κανενα μισαωρο?εχεις συσπασεις στη κοιλιτσα της?αν ναι θα κανει και αλλο...εχεις παρει ιδικο γαλατακι με βιταμινες να της δωσεις μετα? Αντια εδω..μαμα τερεζας..

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!συγνωμη αλλα δεν εχω προλαβει να απαντησω σε ολους εναν εναν!!!ο γιατρος μου ειπε οτι μονο την παιδικη χσηρα τροφη να τρωει και τιποτα αλλο, αλλα θα τον παρω τηλ αυριο να τον ρωτησω για το γαλα!!:rolleyes::rolleyes:

staman σε ευχαριστουμε παρα πολυ και εμεις και η τερεζα ....και τα δικα σου ομως ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΑ ειδικα ο ΤΙΜΥ..η αδυναμια μου..

την βλεπω πολυ ηρεμη!!δεν φαινεται να εχει συσπασεις!!!!
η εμπειρια ειναι υπεροχη!!!δεν το περιμενα!!εχω ξαναδει αλλα οχι απο τοσο κοντα και οχι με τοσο ενδιαφερον και αφοσιωση!!!!ειναι τοσο γλυκια μαζι μου και με τα μωρα της που εχω χαζεψει!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:

Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα...
Βιβη απο ποιες χωρες σας βολευει;Ευρωπη κυριως;

ναι αμερικη μας πεφτει κοματακι μακρια εχω και ενα θεμα με τα αεροπλανα... αντια παλι εδω....

Υπεροχη η φυση ε?Πραγματικα καποτε θα ηθελα να τη ζησω αυτην την εμπειρια...Να σου ζησουν και παλι!!!!!!!!!
Δεν εχω ξεχασει...Θα σου στειλω πμ αλλα οχι ακομα..Να χαρεις και να ηρεμησεις πρωτα κι εσυ και η Luna....

καλησπερα και απο μενα ,ειμαι η Αντια η μαμα της τερεζας (και της βιβης και της κατερινας)..χαρηκα πολυ Νικολετα μου ..Λοιπον ο μπαμπας μας αν του κατσουν ολα θα στα παρει ολα ειναι πολυ απλο..γιαυτο και δεν θα τον φερω μαζι μου αν μπορεσω,αλλα δεν θα μπορεσω κατα πασα πιθανοτητα..γιαυτο να εμφανισεις 2 μονο η και ενα δεν θα μας χαλασει,γιατι ειναι επικινδυνος !!!!!:D:lol:

Γεια σου Άντια.:) Καλέ ελάτε εσείς και εγώ μετά ξέρω τι θα κάνω;)....μόνο να ξέρω πότε να είμαι προετοιμασμένη....:lol::lol::lol:

γεια σας και απο εδω!!η γιαγια Νικολετα σας ενημερωσε για ολα βλεπω!!!
εχουμε σταματησει στα 4!!!!φωναζουν,φωναζουν και η Luna γουργουριζει πολυ και τα εχει κανει 100 μπανια!!!:D:D

ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!!:up::up::up: Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά:up::up:.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα?:)

Παιδιάαααα!!
Να μας ζήσουν τα μωρά!!!!:up:
Μίλησα με τη Γιάννα! Και μέχρι πριν 10 λεπτά είχε κάνει 4 το Λουνάκι!!! Είναι τρέλα. Της ανοιγοκλείνει τα ματάκια της Γιάννας και κάθεται τώρα επάνω απ΄τα μωράκια τα έχει κρύψει και τους χουρχουρίζει. Εχω ξετρελαθεί καλέ σαν να είναι δική μου η γάτα!!! Χαίρομαι όπως χαιρόμαστε όλοι μας!!!
Νικολέτα μου και στης Ραϊσας με το καλό. Εύχομαι να γεννήσει πανεύκολα όπως μεχρι στιγμής το Λουνάκι και να μας δώσουν και τα δικά σας μωράκια την ίδια χαρά!!!!!!!!!!!!!
:up:
Και η Νικολέτα ΔΙΠΛΗ γιαγιά καλέ θα είναι!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε Αναστασία μου.....νιώθω υπέροχα αυτή τη στιγμή!:happy:

γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες??:lol::lol::lol:

Γεια σου Άντια.:)
ΑΑΑΑΑΑ θα τρελαθώ....έγινα πάλι γιαγιά!!!!!:up::up::up: Γιάννα μου να σου / μας ζήσουν τα μωρά:up::up:.....τι κάνουν πώς είναι....τα ζύγισες ή όχι ακόμα ? Θηλάζουν τώρα?:)

δεν τα ζυγισα!!!!
τωρα θυλαζουν και κανουν μιου μιου!!!:rolleyes::rolleyes:

γιαννα μου οταν μεγαλωσουν λιγο μπορουμε να ερθουμε να τα δουμε? να γινουμε γατονονες??:lol::lol::lol:

φυσικα!!!το συζητατε???σας περιμενουμε με καφε και κουλουρακια!!:up::up:

Αχ τι ωραια εικονα πρεπει να ειναι...Αντε μωρε θελω κι εγω μωρα...

ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!!:P:P:P

Δλδ μείναμε στα 4?????:) Θέλω το δώρο μου!!!!:P:lol::lol::lol:

ειναι τελεια και η Luna ειναι πολυ περιποιητικη!!μεχρι κι εμενα επλυνε!!:P:P:P

Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back