British - maniacs

οχι καμια σχεση...
απλα δεν της αρεσουν τα χαδια θα ερθει θα σας μυρισει και αν σας παει θα κατσει να τη χαιδεψετε..ο ρορυ παλι ενω ηταν πολυ κοινωνικος με το κοσμο απο τοτε που ειρθε ενας φιλος μου που μπαινοντας στο σπιτι φωναζε και τρομαξε..απο τοτε μολις ακουσει το κουδουνι κρυβετε αλλα μετα απο λιγο βγαινει και παιζει ...να το κανονισουμε κανενα σκ να βρεθουμε..ααα ιδεα..
εχει ανοιξει ουζου μελαθρον (οι θεσαλονικης ξερουν) στην αθηνα και μας πηγε ο κουμπαρος μας και ειναι οπως της σαλονικας απλα τελειο..οποτε μπορειτε ολες παμε να φαμε κανα τελειο φοντι τυριον ...θα παθετε ζημεια οσοι δεν εχετε δοκιμασει...
Ααα καλά από τέτοια που δεν τους αρέσουν οι αγκαλιές ξέρουμε. Τοτε θα κανονίσουμε κάποια στιγμή ζουλήγματα! Και καλή ιδέα και το ουζου μέλαθρον!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Τα μπεμπακια καλα??:up:Η Λουνα??:)
Τη Ραισα ποτε τη περιμενουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSC00153.jpg

οι πρωτες μας φωτογραφιες που περιεργως δεν μας ενοχλησαν καθολου!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Τι πανεμορφη φωτογραφια!! :inlove:
Τι χρωμα ασημενιο ειναι αυτο??Τελειο Γιαννα μου!
Να τα χαιρεσαι αγαπη μου!!:inlove::inlove::inlove:

σε καταλαβαινω!!ποτε δεν φτανουν!!:up::up:
Αντε να περασουν οι μερες και να κανει και η raisoula τα 100 νινακια της!!
καλα ειναι και σημερα τα μωρα μας!κλαινε λιγουλακι καθε 3 και λιγο!!
και η Luna ειναι πολυ σκαλωμενη!!
ειναι φυσιολογικο????:hmm:

100 νινάκια???? Ωωωχ μας βγήκε το όνομα :lol::lol::lol:
Τι εννοείς με σκαλωμένη?:confused:

Καλημερα βρετανάκια!!!!
Γιαννα το Λουνακι τι κάνει? Τα μικρά είναι καλά? Δώσε της τα φιλάκια μας!:D

Καλημέρα Αναστασία μου. Τι κάνουν τα μωρά σου?:)

Καλημερα!
Τα μπεμπακια καλα??:up:Η Λουνα??:)
Τη Ραισα ποτε τη περιμενουμε?

Καλημέρα Γιούλη μου, τι κάνετε?:)
Την Ραίσα την περιμένω σε μια βδομάδα περίπου!:D

Καλημέρα Αναστασία μου. Τι κάνουν τα μωρά σου?:)

Καλημέρα Γιούλη μου, τι κάνετε?:)
Την Ραίσα την περιμένω σε μια βδομάδα περίπου!:D
Αντε με το καλο Νικολετα μου!
Και κανονισε να ειναι Παρασκευη κι εσενα για να εχουμε χρονο για το "εργο" με τα καταλληλα εφοδια:lol::lol:

Τι πανεμορφη φωτογραφια!! :inlove:
Τι χρωμα ασημενιο ειναι αυτο??Τελειο Γιαννα μου!
Να τα χαιρεσαι αγαπη μου!!:inlove::inlove::inlove:

ευχαριστω πολυ πολυ!!!
εχει σκασει το flash κιολας και την εχει κανει πιο λαμπερη!!!:D:D:D:D

σας εχει βγει οντως το ονομα!!:up::up:
ειναι λιγο μυστηρια και ταραζεται ευκολα!!οχι τιποτα τρομερο!!:hmm::hmm:

Καλημέρα βρετανάκια!Τι κάνουν τα ζουζούνια σας?:)
Γιάννα μου σε εσάς όλα καλά?:)
Εμείς ελπίζουμε να μας έρθει σήμερα επιτέλους ο Φιντέλ από την Κρήτη....πήγαν οι αγρότες Αθήνα οπότε ευκαιρία να την κοπανήσουμε από εκεί!:lol::lol:

Εμείς ελπίζουμε να μας έρθει σήμερα επιτέλους ο Φιντέλ από την Κρήτη....πήγαν οι αγρότες Αθήνα οπότε ευκαιρία να την κοπανήσουμε από εκεί!:lol::lol:
Αντε καιρος ηταν! :up:
Ο πολυταξειδεμενος καζανοβα επιστρεφει στα πατρια εδαφη:lol:

Αντε καιρος ηταν! :up:
Ο πολυταξειδεμενος καζανοβα επιστρεφει στα πατρια εδαφη:lol:

Μόνο καιρός ήταν....χρόνια και ζαμάνια:lol:.....να προλάβει και την γέννα;)

ε... ναι γιατι μπορει να σου κανει παραπονα αν δεν ειναι εκει ο πατερας...:lol:
Αχ...να δω το δικο μου το θεριο πως θα αντιδρασει με τα μωρα οταν θα'ρθει η ωρα...:hmm:πολυ με απασχολει ο ατιθασος χαρακτηρας του:/:

Καλημέρα σε όλους Γιαννα μου να σου ζήσουν , οι φώτο είναι θεικές (εγω πότε θα γίνω γιαγιά?) ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 ακόμα δεν βλέπω σημάδια εγκυμοσύνης αλλα ελπίζω... ευτυχως που αυτη την φορα θα προλάβει την γεννα ο Φιντελίνος γιατι την άλλη φορα το είχε σκάσει πάλι με την γκόμενα και εκανε διακοπες στο Ρέθυμνο και η Ραίσα οταν γύρισε του έκανε μούτρα... ελπίζω τώρα να τον δεχτεί πίσω πιο ευκολα , αλήθεια μετάνιωσε μου είπε πως δεν θα την απατήσει ξανά ... Φιλάκια σε όλα τα γατουνάκια !:P

Καλημέρα βρετανάκια και Νικολετάκι και Γιουλάκο μιας κ σας συναντώ μόλις μπήκα.
Νικολέτα μου με το καλο να τον δεχθεις τον Φιντελάκο!
Αλήθεια είναι εντάξει και ήρεμος με τα μωρά? Η Ραϊσα τον αφήνει να την πλησιάζει όταν γεννάει και μετά?Δεν έχει πρόβλημα??:up:
Γιουλάκο μου με το καλό να αποκτήσετε κι εσείς τα δικά σας αστέρια!!! Κι ο Μορφεάκος μωρέ καλός θα είναι... έχω προαίσθηση!:up:

Καλημέρα βρετανάκια και Νικολετάκι και Γιουλάκο μιας κ σας συναντώ μόλις μπήκα.
Νικολέτα μου με το καλο να τον δεχθεις τον Φιντελάκο!
Αλήθεια είναι εντάξει και ήρεμος με τα μωρά? Η Ραϊσα τον αφήνει να την πλησιάζει όταν γεννάει και μετά?Δεν έχει πρόβλημα??:up:
Γιουλάκο μου με το καλό να αποκτήσετε κι εσείς τα δικά σας αστέρια!!! Κι ο Μορφεάκος μωρέ καλός θα είναι... έχω προαίσθηση!:up:
εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας:P...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα...:/:

Δε μπορεις να τον εχεις εκτος τουλαχιστον οσο λειπεις Γιουλη;Σε καποιο αλλο δωματιο;Εγω θα τον βγαζω τον Σειριο,ουτε στη γεννα θα τον εχω μεσα.

Δε μπορεις να τον εχεις εκτος τουλαχιστον οσο λειπεις Γιουλη;Σε καποιο αλλο δωματιο;Εγω θα τον βγαζω τον Σειριο,ουτε στη γεννα θα τον εχω μεσα.
εννοειται οτι η Καλυψω θα απομονωθει στο δωματιο τους οπου δεν θα εχει καθολου προσβαση...και για τη γεννα δεν το συζητω...αλλα ειμαι σιγουρη οτι αυτη η μυστικοπαθεια θα τον εκνευρισει...

Μετα τη γεννα,αφου γινουν μερικων ημερων,ισως να τον αφηνες μονο οταν εισαι εκει γιατι αν δεν βλεπει τι γινεται και μυριζει μπορει να γινει χειροτερα...

Μετα τη γεννα,αφου γινουν μερικων ημερων,ισως να τον αφηνες μονο οταν εισαι εκει γιατι αν δεν βλεπει τι γινεται και μυριζει μπορει να γινει χειροτερα...
Ναι ναι...μετα θα μπει μεσα να τα μυρισει να του φυγει η περιεργεια υπο το βλεμα της μαμας...κι η Καλυψω να δουμε πως θα αντιδρασει ομως...:hmm:

καλησπερα κα απο εμενα!!!:):)
τι κανετε???
σημερα δουλευα μεχρι βραδυ και τωρα που βλεπω τα νινακια μας ειναι λιιιγο ποιο μεγαλα!!!:baby::baby::baby::baby:
αντε πια αυτος ο fidel!!!τι εγινε???γυρισε????
αντε silvi μου και στα δικα σας!!!φανταστικη εμπειρια εχω να σου πω!!!:P:P:P:P

καλησπερα κα απο εμενα!!!:):)
τι κανετε???
σημερα δουλευα μεχρι βραδυ και τωρα που βλεπω τα νινακια μας ειναι λιιιγο ποιο μεγαλα!!!:baby::baby::baby::baby:
αντε πια αυτος ο fidel!!!τι εγινε???γυρισε????
αντε silvi μου και στα δικα σας!!!φανταστικη εμπειρια εχω να σου πω!!!:P:P:P:P
Φιλακια στα νινάκια σας και στο Λουνάκι σας!!! Εμ βέβαια μεγάλωσαν. Με τέτοια μανουλα πως αλλιώς???:up:Φιλησέ μου την Γιάννα μου

Φιλακια στα νινάκια σας και στο Λουνάκι σας!!! Εμ βέβαια μεγάλωσαν. Με τέτοια μανουλα πως αλλιώς???:up:Φιλησέ μου την Γιάννα μου

:P:P:P:P:P:P
την φιλησα 10 φορες!!!:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back