Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:30 Η Raisa έγραψε: #4.661 11-02-09 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα! Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια??? Αρχική Δημοσίευση από aramis: Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η staman2 έγραψε: #4.662 11-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα! Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.663 11-02-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Click για ανάπτυξη... Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η staman2 έγραψε: #4.664 11-02-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:50 Η Raisa έγραψε: #4.665 11-02-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια? Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! Πασκαλ εσυ θα ερθεις? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα! Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια??? Αρχική Δημοσίευση από aramis: Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:36 Η staman2 έγραψε: #4.662 11-02-09 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα! Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.663 11-02-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Click για ανάπτυξη... Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η staman2 έγραψε: #4.664 11-02-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:50 Η Raisa έγραψε: #4.665 11-02-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ πολύ aramis!!! Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!! λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα! Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια??? Click για ανάπτυξη... Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.663 11-02-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Click για ανάπτυξη... Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η staman2 έγραψε: #4.664 11-02-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:50 Η Raisa έγραψε: #4.665 11-02-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά? Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!! Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? Click για ανάπτυξη... Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:45 Η staman2 έγραψε: #4.664 11-02-09 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:50 Η Raisa έγραψε: #4.665 11-02-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:50 Η Raisa έγραψε: #4.665 11-02-09 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.666 11-02-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ? Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,... Click για ανάπτυξη... Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:53 Η avtwvia έγραψε: #4.667 11-02-09 14:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.668 11-02-09 14:56 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:09 Η avtwvia έγραψε: #4.669 11-02-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος? Click για ανάπτυξη... Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.670 11-02-09 15:12 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα.. Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!! Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα? Click για ανάπτυξη... Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:13 Η avtwvia έγραψε: #4.671 11-02-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ανδρας γαρΑλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια Click για ανάπτυξη... Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.672 11-02-09 15:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ Click για ανάπτυξη... τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:24 Η Raisa έγραψε: #4.673 11-02-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε??? Click για ανάπτυξη... Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600 ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:27 Η Raisa έγραψε: #4.674 11-02-09 15:27 Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 100_0337.jpg 41,2 KB · Εμφανίσεις: 53 100_0332.jpg 24,7 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:32 Η moukelis έγραψε: #4.675 11-02-09 15:32 Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιωνωωωωωω!!! Δωρα,τα ματια στο στοχο... Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.676 11-02-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Και εδώ το παλικάρι της Mariel..... (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... τι κουκλακια ειναι αυτα Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη.... Καλοτυχα να΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:55 Η Luna έγραψε: #4.677 11-02-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα.... φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου... να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα.... Click για ανάπτυξη... ωραια τα λες!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??! ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας ! ετσι λεω!!! ειμαστε και το χαιρομαστε!!! ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!! Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!! Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!! Click για ανάπτυξη... εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #4.678 11-02-09 18:56 Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετααα..εισαι εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:00 Η Raisa έγραψε: #4.679 11-02-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Νικολετααα..εισαι εδω????? Click για ανάπτυξη... εδώ είμαι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2009 στις 21:04 Η Luna έγραψε: #4.680 11-02-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εδώ είμαι .... Click για ανάπτυξη... τι κανεις γιαγιακα???? τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε λιγακι παραπανω!!! τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.