British - maniacs

Νικολετακι τι κανουν τα μωρακια?
Θα ερθεις σιγουρα στην εκθεση ε? Στην οικογενεια! ;):up:

Πασκαλ εσυ θα ερθεις? :)

Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα!:lol:
Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια???;):up:

Yπαρχουν σιγουρα και αλλες αλλα πιστευω οτι ορισμενες το κρυβουν, μην βγει την φθμη προς τα εξω:P

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ aramis!!!:)
Κι εγώ αυτό εύχομαι.....να βρούνε καλά σπίτια!!!:happy:
λες να έχει κι άλλες πολλές τρελαμένες σαν κι εμάς:hmm::lol::lol::lol:

Καλά είναι τα μωρά Γιούλη μου....το έχουν ρίξει στο φαΐ όλα!:lol:
Και βέβαια θα έρθω να σταθώ δίπλα στην οικογένεια....χάνω εγώ τέτοια???;):up:
:lol::lol::lol:
Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά?
Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!!:P:P:P Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? ;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ δεν θα΄χει???Σίγουρα θα ΄χει!!! Τι κάνετε Νικολετάκι μου?Η Ραϊσα μας καλά?
Λοιπον το Σεβαχουλίνι μας έφθασε αισίως τα 5.200 χιλιόγραμμα!!:P:P:P Ποσο λές να φτάσει μέχρι τις 22 του Μάρτη???? ;):P
Μη φοβαστε! Δεν τα ζυγιζουν στη εκθεση:P:lol:

:lol::lol::lol:Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ?:P
Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,...:lol:

:lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος;):up::up:

:lol::lol::lol:Αααα μάλιστα!!! Λες να τον πουν χοντρό και να τον αποκλείσουν καλέ?:P
Γι αυτο φοβουμουν και το σκεφτομουν,...:lol:
Μπα....οι κοιλουμπες στις δικες μας φυλες ειναι προσον;):up::lol:

:lol::lol::lol::lol:

Αναστασία μου....όσο πιο χοντρός τόσο πιο όμορφος;):up::up:

Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε???:mad::mad::mad::mad:

Δηλαδη τωρα μαμα Νικολετα μας λες ασχημες που ειμαστε μολις 2600 και δεν λεμε να παχυνουμε???:mad::mad::mad::mad:
:blink:κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος?

:blink:κι εμενα η Σεμελη ειναι 2,900 και ειναι 7 μηνων κι ειναι μια χαρα με τη κοιλιτσα της...τη συγκρινεις με το Σεβαχ που ειναι αρσενικος?
Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα..:P
Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!!:)
Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα?:lol::lol::lol:

Πλακιτσα εκανα στη Νικολετα..:P
Και εμενα ειναι αφρατη πολυ, απλα ειναι πιο κοντουλα απο το Σεβαχ και ενταξει και πιο αδυνατη! Ο Σεβαχ ειναι σχεδον διπλασιος!!:)
Αφου λεω στην Αναστασια σιγουρα ειναι απο την ιδια γεννα?:lol::lol::lol:
Ανδρας γαρ:rolleyes::lol:Αλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια:lol:

Ανδρας γαρ:rolleyes::lol:Αλιμονο αν ηταν ισα κι ομοια:lol:
Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ:)

Παντως αν τα δεις και τα 2 και δεις τη διαφορα που εχουν τοτε θα καταλαβεις το σοκ που επαθα βλεποντας τον Σεβαχ:)
τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι?

Όχι κούκλα μου εσύ....εσύ είσαι κούκλα και με τα 2600;) ....άλλωστε είσαι και κορίτσι και πρέπει να προσέχεις την σιλουέτα σου, έτσι δεν είναι?:D

τα αλλα κοριτσακια της γεννας ποσο ειναι?
Δεν ξέρω Γιούλη μου με τα άλλα κορίτσια τι γίνεται:hmm:.....μόνο τα αγόρια είναι στο φόρουμ....:/:

Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!!:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):inlove::inlove:

Και εδώ το παλικάρι της Mariel.....:rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 100_0337.jpg
    100_0337.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 100_0332.jpg
    100_0332.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Λιωνωωωωωω!!!:inlove::inlove::inlove:
Δωρα,τα ματια στο στοχο...
Μη μου λετε για κιλα,εδω η δικια μου χρονιαρα ειναι και με το ζορι φτανει τα 2500 κιλα...

Να και μια φωτό που μόλις τώρα τράβηξα!!!!:D:rolleyes::rolleyes:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):inlove::inlove:

Και εδώ το παλικάρι της Mariel.....:rolleyes:
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι κουκλακια ειναι αυτα:inlove::inlove:
Καλα το μπλεδακι ξεχωριζει σα τη μυγα μες το γαλα:lol::up:
Νικολετα...μου φουντωνει παλι τωρα...ξερεις τι....αλλα δε μιλω...συγνωμη....:/:
Καλοτυχα να΄ναι :)

παναγια μου,γουτσου γουτσου ,τι φατσινια ειναι αυτα??ωχ επαθα ζημεια λεμε..ντουβρουτζας μου ρθε...ωχ θεε μου κατι μωρακιαααααα....
φτου φτου φτου φτου μην τα ματια σου...γουτσου γουτσου μικρουλινια ιχχχχχχχχχχχχχχχχ κατι νινακιαααααααα....φτου σας ζουζουνακια μου...
να σας ζησουν τι κουκλακια ειναι αυτα....:D:D

ωραια τα λες!!!:lol::lol:

Λες να βαριουνται τα ζουζουνια σου??!
ΚΑι τι χαζογιαγιάδες!!! ΜΕ τα όλα σας
!:P:lol:

ετσι λεω!!!:rolleyes:
ειμαστε και το χαιρομαστε!!!:up::up:

ΑΧΟΥΥΥ!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!:up:
Καλε τι μπουλουκάκια μπαλάκια τροφαντά είναι αυτά!!! Τι κουκλάκια:up::up: Κι η Λουνίτσα τι πανεμορφη!!
Χάζεψα απ την τόση ομορφιά!Εχουν γίνει αγνώριστα! Ποσο μεγάλωσαν σε λίγες μέρες!!!
:up:

εχουν μεγαλωσει πολυ μωρε!!!και τα 2 χοντρουλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
:P:P:P:P:P:P

Νικολετααα..εισαι εδω?????:):)

:confused:εδώ είμαι ....:)

τι κανεις γιαγιακα????:P:P
τι κανουν τα μωρακια??να σε ρωτησω κατι??τα νινακια καθε φορα που τα βγαζω απο το καλαθι τους σκουζουνε:lol::lol::lol: λιγακι παραπανω!!!
τι να κανω για να μην παθαινω εγκεφαλικο απο το ανχος???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back