ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νικολετα...κατι σου γραφω στο θεμα της Εκθεσης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλα να πάθεις εσύ που μας ξεσηκώνεις γενικώς με τα λουκουμάκια που μας πετάς στη μουρη κάθε τοσο. Ααααχ λέω αααχ το φχαριστήθηκα.Δε φταιει η μερα Πεμπτη,φταιει οτι τελειωνει ο μηνας!Να μη βαζεις οταν πεφτει δεκαπενθημερο.Επαθα overload,μια η συμμετοχη του Φιντελ,μια τα μωρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Δε φταιει η μερα Πεμπτη,φταιει οτι τελειωνει ο μηνας!Να μη βαζεις οταν πεφτει δεκαπενθημερο.Επαθα overload,μια η συμμετοχη του Φιντελ,μια τα μωρα...
Έτσι είμαστε κυρία Αγγλικού μας
...δεν μιλάμε δεν μιλάμε αλλά αν μιλήσουμε παίρνουμε μισθούς...εεε κεφάκια ήθελα να πω

Καλα να πάθεις εσύ που μας ξεσηκώνεις γενικώς με τα λουκουμάκια που μας πετάς στη μουρη κάθε τοσο. Ααααχ λέω αααχ το φχαριστήθηκα.![]()
Το ευχαριστήθηκες καλή μου....χαίρομαι!!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα!! Ασχετο αλλα θα σκάσω αν δεν στο πω. Μόλις τωρα το σκέφτηκα και πετάρισε κυριολεκτικά η καρδιά μου. (Δεν το λέω για πλάκα το εννοώ)Το ευχαριστήθηκες καλή μου....χαίρομαι!!!!![]()
Σκέψου τι θα έκανα και πόσο θα ειχα μετανοιώσει ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΧ ΜΟΥ!!!! Τον είχα ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ απ την πρώτη ματιά και τον ονειρευόμουν και ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ!!!!

Τὠρα επειδη θα τραβουσα τα μαλλιά μου, θα ημουν καραφλή πλέον.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
(ξερω ξερω αυτο που θα ερωτευτεις)
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παιδια!! στο διάλλειμα της Εκθεσης θα εχει show με γυναικειο μποξΣτριγγλεεεεεεες!Καλα,θα τα πουμε απο κοντα εμεις,και με τις δυο σας!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ξερω Δωρακι....(τα σκορδακια μη ξεχασεις ε?) χε χεΔε θα δειρω καμια,δεν ειμαι της σωματικης βιας.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειμαι ομως της ψυχολογικης βιας!το ξερω Δωρακι....(τα σκορδακια μη ξεχασεις ε?) χε χε![]()

Δε θα φερω σκορδακια,γιατι μπορει να τα παρουμε με το Χρηστο αμα δεν κερδισει ο Μορφεας και να φαει κανενα κανενας κριτης...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ειμαι ομως της ψυχολογικης βιας!
Δε θα φερω σκορδακια,γιατι μπορει να τα παρουμε με το Χρηστο αμα δεν κερδισει ο Μορφεας και να φαει κανενα κανενας κριτης...![]()

λες ε? Καλα ειναι και οξυθυμος ο δικος μου...δικιο εχεις

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πω πω θα΄χεις και σκουπα και καζανι να κουβαλησεις ε?Ναι μωρε αστο καλυτερα,φτανει που θα τους κανουμε ξορκια με την Ελενα πισω απο την πλατη τους...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χωραει και στη βαλιτσα! Μια χαρα!Οχι οχι μονο το ραβδι μου...![]()

μπορει να το δανειστω κι εγω...για τα Κουν της Νεκταριας

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι αλλα πρεπει να ξερεις και τα αναλογα ξορκια απ'εξω...![]()
Πρωτα βγαινουν καπνοι....
Κουν κουν...
ειστε γατες που φυσουν
πατε τωρα μια βολτα
εις το Θεατρο του Κουν

Εκεινη την ωρα εξαφανιζονται ολα τα Κουν...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρη Γιουλη αυτο ειναι ποιηματακι οχι ξορκι!Πρωτα βγαινουν καπνοι....
Κουν κουν...
ειστε γατες που φυσουν
πατε τωρα μια βολτα
εις το Θεατρο του Κουν
Εκεινη την ωρα εξαφανιζονται ολα τα Κουν...
![]()
Θα σε μαθουμε εμεις με την Ελενα,εγω τα θυμαμαι απ'εξω ολα σχεδον.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Xαι καλλαΜαρη Γιουλη αυτο ειναι ποιηματακι οχι ξορκι!Θα σε μαθουμε εμεις με την Ελενα,εγω τα θυμαμαι απ'εξω ολα σχεδον.
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Μην το λες και πολύ γιατι θα με σκοτώσει ο Ηλιας... Ξέρεις εσύ τι μου λέει... Πρέπει να βάλω λέει ένα STOPAντε και μ'ενα Βιρμανακι Αναστασο(ξερω ξερω αυτο που θα ερωτευτεις)
![]()

Τι λες σε φοβηθήκαμε χμχμχμ.Στριγγλεεεεεεες!Καλα,θα τα πουμε απο κοντα εμεις,και με τις δυο σας!![]()

Συνηθισμένες είστε εσείς με τα τόσα μαγικά και θριλερ που βλέπετε!!!Ναι μωρε αστο καλυτερα,φτανει που θα τους κανουμε ξορκια με την Ελενα πισω απο την πλατη τους...![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool