silvi
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερα!Σας ευχαριστώ πολύ όλους , θελω πολύ να κρατήσω το ένα αλλά είναι δυσκολο τουλάχιστον θα προσπαθήσω να βρώ οικογένειες που θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν. Η μαμα εχει πάρει αερα και μόλις τα κοιμήσει βγαίνει για να παίξει και να επιθεωρήσει το σπίτι μα μόλις ακούσει κάτι τρέχει στα μικρά της. Ειναι προστατευτική μαζί τους αλλα δεν εγινε καθολού επιθετική και ακομα και όταν είναι αγκαλια με τα μικρά της δέχεται με ευχαρίστηση χαδάκια στο λαιμό. Το μόνο κακό είναι οτι η κούτα μας είναι στο σαλόνι και σκέφτομαι αν πρέπει να αλλαξώ σημείο εμεις την βάλαμε εδω γιατι στο σαλόνι περναμε πολλές ώρες για να είμαστε όλοι μαζι και να μας συνηθίσουν απο μικρα αλλα όλο και καποιος ερχεται και φοβαμαι μην ενοχληθει στο τέλος η Σιλβή αν και δείχνει άνετη μεχρι τώρα. Ασχετο μα διαβασα κάπου οτι η κονσέρβα τόνου την οποία η Σιλβή στην κυριολεξία λατρέυει δημιουργεί λίπωμα στο συκώτι εχει να φάει κανενα μήνα αλλα μου ζήτάει συχνα και σκέφτομαι πως απο την στιγμή που δεν τρώει συχνα τι πειράζει μια στο τόσο, εσεις δίνετε στα γατια σας; επίσης παρατηρώ οτι δεν της αρεσει και πολύ η τροφή για μικρά μολις βάλω λίγο απο την ενηλίκων την καταβροχθίζει, προς το παρον κανω μείξη αλλα υπερτερεί η παιδική για να παίρνει βιταμίνες για το θηλασμό

Οσο για την τροφή δεν νομίζω να είναι κακο να την ανακατεύεις με των ενηλίκων.
Για τον τοννο κι εγώ το έχω ακουσει οτι δεν είναι καλό να τους δίνουμε. Μηπως να έπαιρνες το calopet που είναι πάστα σε σωληνάριο κι όλα τρελαίνονται? ιδίως για τωρα που είναι και λεχώνα? Πάρε της αν θες κονσερβουλες sheba που είναι καλές (αν και καλο ειναι να της δίνεις σπάνια κονσερβες γενικά) και πάρε σε γεύση τονου και κοτόπουλου. Εμένα τρελαινονται.
Ειναι μια κουκλα στις φωτο στην υπογραφή σου. Να μου την φιλήσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους , θελω πολύ να κρατήσω το ένα αλλά είναι δυσκολο τουλάχιστον θα προσπαθήσω να βρώ οικογένειες που θα τα αγαπάνε και θα τα φροντίζουν. Η μαμα εχει πάρει αερα και μόλις τα κοιμήσει βγαίνει για να παίξει και να επιθεωρήσει το σπίτι μα μόλις ακούσει κάτι τρέχει στα μικρά της. Ειναι προστατευτική μαζί τους αλλα δεν εγινε καθολού επιθετική και ακομα και όταν είναι αγκαλια με τα μικρά της δέχεται με ευχαρίστηση χαδάκια στο λαιμό. Το μόνο κακό είναι οτι η κούτα μας είναι στο σαλόνι και σκέφτομαι αν πρέπει να αλλαξώ σημείο εμεις την βάλαμε εδω γιατι στο σαλόνι περναμε πολλές ώρες για να είμαστε όλοι μαζι και να μας συνηθίσουν απο μικρα αλλα όλο και καποιος ερχεται και φοβαμαι μην ενοχληθει στο τέλος η Σιλβή αν και δείχνει άνετη μεχρι τώρα. Ασχετο μα διαβασα κάπου οτι η κονσέρβα τόνου την οποία η Σιλβή στην κυριολεξία λατρέυει δημιουργεί λίπωμα στο συκώτι εχει να φάει κανενα μήνα αλλα μου ζήτάει συχνα και σκέφτομαι πως απο την στιγμή που δεν τρώει συχνα τι πειράζει μια στο τόσο, εσεις δίνετε στα γατια σας; επίσης παρατηρώ οτι δεν της αρεσει και πολύ η τροφή για μικρά μολις βάλω λίγο απο την ενηλίκων την καταβροχθίζει, προς το παρον κανω μείξη αλλα υπερτερεί η παιδική για να παίρνει βιταμίνες για το θηλασμό
εμενα η γνωμη μου ειναι να την αφησεις εκει που εχει συνηθισει!!
η Luna γεννησε και εμεινε στο δωματιο μου που μονιμως γινεται της τρελης απο pc/palystation3 και κοσμο και τα μωρα οπως και η Luna ηταν πολυ ανετα!!
οταν αρχισαν να ξεμυτιζουν,μετακομισαν ολα στο σαλονι που εχει ακομα πιο πολυ περα δωθε και παντα τηλεοραση ανοιχτη απο τον πατερα μου και εχουν γινει πολυ κοινωνικα και της παρεας!!(σαν το κρασι στην χαρτινη συσκευασια ενα πραγμα!!

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Αυριο γινόμαστε δύο εβδομάδων καμια συμβουλή απο τις έμπειρες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μεγαλώνετε και γίνεστε ακομη πιο κουκλάκια απ΄ότι είστε. Και μαμά και παιδάκια!!!! Συμβουλες μόνον απο τις έμπειρες μωρογατομαμάδες. Εγώ δεν έχω πείρα...τι έγινε όλοι καλα; που χαθήκατε βρετανάκια; εμείς καθε μέρα μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμεΑυριο γινόμαστε δύο εβδομάδων καμια συμβουλή απο τις έμπειρες;

Luna
Περιβόητο μέλος
τι έγινε όλοι καλα; που χαθήκατε βρετανάκια; εμείς καθε μέρα μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμεΑυριο γινόμαστε δύο εβδομάδων καμια συμβουλή απο τις έμπειρες;
καλησπερα!!!

τι κανουν τα πανεμορφα μωρα σας???
αντε βαλε καμια φωτογραφια να δουμε!!
αν και η νικολετα ξερει πιο πολλα,μπορω και εγω να πω οτι αν θες κατι πες μας!!

ακομα βεβαια που θηλαζουν και ειναι μονομε την μαμα δεν εχεις να κανεις και πολλα!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ηθελα απλως να δειξω πως μεγαλωνουν και ομορφαινουν τα μωρα μου, ευκαιρια βρηκα να μδειξω και την απιστια του γατου μου, την ομορφη Sybille που δυστυχως δεν εμεινε εγκυος απο τον απιστο, μηπως επιβεβαιωνει το 'Το εγκλημα δεν πληρωνει'

Ελπιζω την επομενη φορα να το καταφερουν,η Sybille ειναι πραγματικα αξιαγαπητη κ οταν εφυγε το γραφειο μου φαινοταν πολυ αδειο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Ηθελα απλως να δειξω πως μεγαλωνουν και ομορφαινουν τα μωρα μου, ευκαιρια βρηκα να μδειξω και την απιστια του γατου μου, την ομορφη Sybille που δυστυχως δεν εμεινε εγκυος απο τον απιστο, μηπως επιβεβαιωνει το 'Το εγκλημα δεν πληρωνει'Ελπιζω την επομενη φορα να το καταφερουν,η Sybille ειναι πραγματικα αξιαγαπητη κ οταν εφυγε το γραφειο μου φαινοταν πολυ αδειο
.
δεν εμεινε??
κριμα!!!να ξαναδοκιμασετε!!!

τι ομορφες φωτογραφιες ειναι αυτες!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω αλλα το μοντελο φταιει, δεν εχω ιδιαιτερο ταλεντο. Ο ατιμος λατρευει το φακο, γεννημενο σταρ.
ε,ειναι κι ταλεντο!!αυτο να λεγεται!!!
το αλλο διπλα ειναι το μαυρο κοριτσι σου εε????

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Μην απογοητέυεσαι πάντως και η Σιλβή με την δεύτερη έμεινε αλλα αξιζε η προσπάθειαΗθελα απλως να δειξω πως μεγαλωνουν και ομορφαινουν τα μωρα μου, ευκαιρια βρηκα να μδειξω και την απιστια του γατου μου, την ομορφη Sybille που δυστυχως δεν εμεινε εγκυος απο τον απιστο, μηπως επιβεβαιωνει το 'Το εγκλημα δεν πληρωνει'Ελπιζω την επομενη φορα να το καταφερουν,η Sybille ειναι πραγματικα αξιαγαπητη κ οταν εφυγε το γραφειο μου φαινοταν πολυ αδειο
.

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Mα ειναι κούκλος πραγματικά.Τελειος γάταρος!!!Ευχαριστω αλλα το μοντελο φταιει, δεν εχω ιδιαιτερο ταλεντο. Ο ατιμος λατρευει το φακο, γεννημενο σταρ.

Μεγαλώσατε και γίνατε και κούκλοι!!!! Τι πανέμορφο χρώμα είναι αυτο!Ε φιλεναδες...και εμεις μεγαλωσαμε......
![]()
Να σου ζήσει το κουκλί.!

Luna
Περιβόητο μέλος
Ο ιδιοκτητης της Sybille θα ξαναδοκιμαζει κ δεν φαντοζομαι ο γατος μου να αρνηθει.

αυτο ελειπε!ο σωστος ο γατος δεν λεει να πει οχι σε μια γυναικα!!!
Ε φιλεναδες...και εμεις μεγαλωσαμε......
![]()
ουαου!!!

ειναι μια κουκλα!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kαλα κουκλι ειναι, καλα τα βρεταννακια μας ειναι ενα κομματι ονειρο, και γενικα με τις γατες δεν βαριεσαι ποτε κ να τα κοιτας και να τα χαιδευεις.Ε φιλεναδες...και εμεις μεγαλωσαμε......
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool