British - maniacs

Τι λες καλη μου,να κοιταζω το παιδι μου με αλλο ματι μετα...
Τώρα με ποιο το κοιτάς; Με το αριστερό ή το δεξί;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες καλη μου,να κοιταζω το παιδι μου με αλλο ματι μετα...
Κατα τα αλλα κανεις αποτοξινωση εεε???:P:P:P:lol: Οντως αυτο ειναι ενα προβλημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα το κοιταω και με τα δυο μαρη,αλλα οχι με το παραπανω βλεμμα!
Αποτοξινωση κανω Βασιλω,ξερειες ποσες μερες εχω να τον δω;Αλλα διαβαζω...Να μην το τελειωσω το βιβλιο;

Τωρα το κοιταω και με τα δυο μαρη,αλλα οχι με το παραπανω βλεμμα!
Αποτοξινωση κανω Βασιλω,ξερειες ποσες μερες εχω να τον δω;Αλλα διαβαζω...Να μην το τελειωσω το βιβλιο;
Εγω να δεις ποσες μερες εχω να τον δω...:/::(
Να το τελειωσεις το βιβλιο καλη μου... Αν ειναι ετσι τοτε παω πασο...

Δεν το κανω για μενα,για τον φουκαριαρη τον Παπασωτηριου που μου το εστειλε μεχρι την Καλυμνο...:lol:

Δεν το κανω για μενα,για τον φουκαριαρη τον Παπασωτηριου που μου το εστειλε μεχρι την Καλυμνο...:lol:
:lol::lol::lol:
Ναι ναι καλα.....! Ασε τον φουκαριαρη τον Παπασωτηριου και την φουκαριαρα τη μανα που χει ζαχαρο...:lol::lol::lol:

Εχει η μανα του Παπασωτηριου ζαχαρο;;;;;;;

Οοοοοχι δεν τα καταφερες,δεν το βγαζει.

Οοοοοχι δεν τα καταφερες,δεν το βγαζει.
Αφου εμενα μου το βγαζει κανονικα με μουσικη.... Οχι σαν το αλλο.... Για προσπαθησε με το προηγουμενο μπας και....:hmm:Εμενα μου τα ανοιγει και τα δυο... Τοσες ωρες για εγκριση περιμενει...??

Ο Σειριος οταν ευχαριστιεται πολυ το χαϊδεμα αφηνει τους κυνοδοντες να φανουν...Να ανησυχω;:lol:
Τι ν΄ανησυχεις συμπεθέρα!!! Ο Σείριος είναι γέννημα θρέμμα βαμπιρ το αγόρι μας!:lol::P:P:P

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
πωπω,συγκινηση...!!!!!!!!!!:redface::redface:
Ευχαριστουμε!!! Σήμερα την κόρη μου την έχει κυριεύσει η δημιουργικότητα αφιέρωσε και στη Ναλίτα ένα παρόμοιο στους Πέρσιανς:up:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
πωπω,συγκινηση...!!!!!!!!!!:redface::redface:

Ευχαριστουμε!!! Σήμερα την κόρη μου την έχει κυριεύσει η δημιουργικότητα αφιέρωσε και στη Ναλίτα ένα παρόμοιο στους Πέρσιανς:up:
Δεν μπορω να πω....:) Εχω οιστρο σημερα στα βιντεο....!!:lol::lol:

ειδες τι γλυκο κοριτσι εχεις???
να το χερεσαι!!!!:P:P:P:P:):)

Δεν μπορω να πω....:) Εχω οιστρο σημερα στα βιντεο....!!:lol::lol:

χαχα!!:lol::lol:
καλο!!
και καθε ποτε σε πιανει???:blink:

χαχα!!:lol::lol:
καλο!!
και καθε ποτε σε πιανει???:blink:
Δεν ξερω... :lol::lol: Οι καλυτεχνες δεν εχουν συγκεκριμενες μερες.... :P:P
Ειναι οποτε τους ερθει η επιφυτηση....!:cool::P:lol::lol:

Πανέμορφη γάτα Θεόφιλε! Να τη χαίρεσαι :up:

Για το παντοφλοζωακι μου δεν ειπε κουβεντα καμια σας:(

Για το παντοφλοζωακι μου δεν ειπε κουβεντα καμια σας:(

το παντοφλοζωακι σου ειναι καταπληκτικο και ανεπαναληπτο!!!:P:P
συγνωμη αν ενιωσες παραμελημενος!!:(
επειδη δεν θυμαμαι αν μας τα εχεις πει,απο που κραταει η σκουφια του??
(εννοω απο που την πηρες!!:P)

καθαροαιμο carrefour

Mεγαλωνει η οικογενια των British

Η Cachou απο τι βλεπω θα μας χαριζει και παλι υπεροχα μωρακια αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που μεγαλωνει η οικογενια. Πηρα την αποφαση και θα παρω σε 2 μηνες μια δεσποινης βρεταννικη μακρυτριχα απο την Γαλλια. :up::up: Ο μονος που δεν ξερει τιποτα ειναι ο συζηγος, ελπιζω μην εχω πολλες γκρινιες:hmm:, θα αφησω την κακοκαιρια να περασει:P ΧΡΩΜΑ Blue Creme ειναι το μωρο και ειναι πραγματικα κουκλα:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back