moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα χρειαστειτε ΟΛΟΙ υπομονη μεχρι να παρω την κουκλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Μου εστειλε φωτογραφιες η εκτροφεας αλλα δεν μπορω να τις μυκραινωθα χρειαστειτε ΟΛΟΙ υπομονη μεχρι να παρω την κουκλα
αχχχ!!!μας βαζεις φωτιεεεες!!!!!

βαλε φωτογραφιες!!στειλε στην Δωρα,στειλε σ'εμενα σε οποιον θες!!!
θελω να δωωωωωωωωωω!!!!!!!!

silvi
Νεοφερμένο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Βλέπω έχετε και όμορφα νέα μέλη...βρήκα αυτό το βιντεάκι και σας θυμήθηκα είναι πολύ τρυφερούλικο

(έχω πεθάνει στα γέλια με το ασπρούλι που γίνονται τα τέρατα γύρω του και αυτό κοιμααααααααται του καλού καιρού!!!
)https://www.youtube.com/watch?v=kmG5qOaOyac&NR=1
staman2
Περιβόητο μέλος
Με το καλό να πάρεις το νέο σου μωράκι!!! Τέλεια τα νέα σου!!! Βάλε μας φωτοοοοοοοο!!!Η Cachou απο τι βλεπω θα μας χαριζει και παλι υπεροχα μωρακια αλλα δεν ειναι ο μονος λογος που μεγαλωνει η οικογενια. Πηρα την αποφαση και θα παρω σε 2 μηνες μια δεσποινης βρεταννικη μακρυτριχα απο την Γαλλια.Ο μονος που δεν ξερει τιποτα ειναι ο συζηγος, ελπιζω μην εχω πολλες γκρινιες
, θα αφησω την κακοκαιρια να περασει
ΧΡΩΜΑ Blue Creme ειναι το μωρο και ειναι πραγματικα κουκλα
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Γεια σας όμορφα ΒρεττανάκιαΒλέπω έχετε και όμορφα νέα μέλη...βρήκα αυτό το βιντεάκι και σας θυμήθηκα είναι πολύ τρυφερούλικο
(έχω πεθάνει στα γέλια με το ασπρούλι που γίνονται τα τέρατα γύρω του και αυτό κοιμααααααααται του καλού καιρού!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=kmG5qOaOyac&NR=1

Luna
Περιβόητο μέλος
παρτε και ενα ωραιο βιντεο με εναν χοντρο βρετανουλη!!!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενας κουκλος ειναι!!!https://www.youtube.com/watch?v=FX4OyoYMxyc&feature=related
παρτε και ενα ωραιο βιντεο με εναν χοντρο βρετανουλη!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
θελω 10 τετοια.......ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Αγάααπη μου χοντρουλης που είναι!!! Τέλειος γατούλης Γιάννα. Ετσι μάλλον θα γίνει και το Yurihttps://www.youtube.com/watch?v=FX4OyoYMxyc&feature=related
παρτε και ενα ωραιο βιντεο με εναν χοντρο βρετανουλη!!!![]()

Πανέμορφο μωράκι. Με το καλό να το δεχτεις Πασκάλ!!

Τι όμορφο που είναι!! Κι έχει και υπέροχο χρωμα!ενα κουκλάκι μωράκι, δείτε και ενα απο τα δύο αγοράκια μου !![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Το μωρό της Πασκάλ:
![]()
![]()
καλα,ειναι τεεεεεεεεεεελειο!!!!και πολυ νινακι!!!

ενα κουκλάκι μωράκι, δείτε και ενα απο τα δύο αγοράκια μου !![]()
ιιιιιιιι!!!!!

πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενη εε??εχουν ακομα αυτα τα τελεια μπλε ματακια και μοιαζουν τοσο αθωα!!!

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν κανει τίποτα,με το καλο να τη δεχτεις.Σημαινει κατι το ονομα της;Ευχαριστω πολυ Δωρα που εβαλες τις φωτογραφιες μου. Διαλεξα το ονομα της καινουργια γατουλινα. Επειδη επρεπε να διαλεξω ονομα με Ε επιλεξα το ονομα ΕΛΙΨ (στα γαλλικα φυσικα)
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
, θα αφησω την κακοκαιρια να περασει