British - maniacs

Γεννηθηκε 7.03 η Ελιψ αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει σημασια την ηλικια γιατι το αλλο θηληκο που εχω κ ειναι κεραμιδογατα τν βρηκα στο δρομο το πολυ 15 ημερων και δεν ειχα προβλημα μεχρι που η βρεταννιδα μου γεννησε. Απο αρνι εγινε σοθπερ στριγκλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη.
Κουκλα :inlove::inlove::inlove:το πατερα της τον Aramis τον μπανιζα χθες:P
Μπραβο πολυ καλη επιλογη Πασκαλ...τα μωρα σας θα βγουν Θεικα...
επειδη ειναι μικρουλα η Ελιψ, η Cachou Θα τη δεχτει ευκολα και θα της δειξει ποια ειναι η αφεντρα του σπιτιου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eιδες την μαμα που ειναι black smoke, ειναι σπανιο χρωμα και προσωπικα λατρευω τις μαυρες γατες.

Αυτα που ελεγες για την κυριαρχεια μεταξυ τα θηληκα ισχυει στο σπιτι σου αναμεσα την Καλυψω και την Σεμελη?

Μολις μου εστειλε φωτογραφιες απο την μικρη.

Πασκαλ τι τέλειο μωρούλι είναι αυτό;:up::up:

Αυτα που ελεγες για την κυριαρχεια μεταξυ τα θηληκα ισχυει στο σπιτι σου αναμεσα την Καλυψω και την Σεμελη?
κοιτα σε μενα εγινε κατι που δεν το περιμενα....την αποδεχτηκε αμεσως η Καλυψω αλλα ο Μορφεας παρολο που ειναι αρσενικος οχι και τοσο...
Αυτο εγινε γιατι δεν την αναγνωρισε σαν γατα για ζευγαρωμα αλλα σαν απειλη για το χωρο του επειδη ειναι κυριαρχικος...
Σημερα τα πανε πολυ πολυ καλυτερα! :)
μην εχεις αγχος, επειδη θα ειναι μικρουλα θα τη δεχτουν γρηγορα!
Και μονα τους θα αποφασισουν ποιος θα ειναι το αφεντικο! ;)

Το σπιτι ενα περιεργο πραγμα γινεται. Εχουμε βεταννο εναντι κεραμιδογατων. Ειναι απιστευτα, η κεραμιδογατα θηληκα τρωει το ξυλο της αρκουδας απο την βρεταννικη και ο κεραμιδογατος απο το Cachemire. :/: Ο Δαικιρι τα τρωει απο τις δυο κεραμιδογατες. Προσπαθω να βαλω μια ταξη αλλα ειναι πολυ δυσκολο και τραβαω τις γκρινιες του ανδρα μου που γινεται ορισμενες φορες θυμα, πανω απο ενα τσακωμο γατων πεφτουν φλυτζανια καφε ... Με πιανουν τα γελια:D

Το σπιτι ενα περιεργο πραγμα γινεται. Εχουμε βεταννο εναντι κεραμιδογατων. Ειναι απιστευτα, η κεραμιδογατα θηληκα τρωει το ξυλο της αρκουδας απο την βρεταννικη και ο κεραμιδογατος απο το Cachemire. :/: Ο Δαικιρι τα τρωει απο τις δυο κεραμιδογατες. Προσπαθω να βαλω μια ταξη αλλα ειναι πολυ δυσκολο και τραβαω τις γκρινιες του ανδρα μου που γινεται ορισμενες φορες θυμα, πανω απο ενα τσακωμο γατων πεφτουν φλυτζανια καφε ... Με πιανουν τα γελια:D
:lol:αγχωθηκα και μονο με τη σκηνη:lol:
εμενα χθες πρωτη φορα ο Μορφεας εκανε απλα μια ζημια ριχνοντας ολο το καφε πανω στην Αναστασια...και μου φανηκε βουνο...
Να σου στειλω το φιλο μου να δει τι ηρεμια υπαρχει σπιτι μου?:lol:

Εχω σκοπο να την παω σε εκθεσεις απο το Σεπτεμβριο, θα ηθελα πολυ να την παω Γαλλια επειδη εχει πεδιγρεε loof αλλα σκεφτομαι το κοστο. Σιγουρα θα παω Βουλγαρια και Κυπρο αν ειμαστε καλα.

Εμενα, τα σπασηματα ειναι κορνιζες, πορσελανες... δεν με νοιαζαν τρομερα αλλα μου την σπαει η :mad:γκρινια

Μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε..:)

Συνημμένα

• DSC01094.JPG
    DSC01094.JPG
    126 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC01089.JPG
    DSC01089.JPG
    123,4 KB · Εμφανίσεις: 35
Εχω σκοπο να την παω σε εκθεσεις απο το Σεπτεμβριο, θα ηθελα πολυ να την παω Γαλλια επειδη εχει πεδιγρεε loof αλλα σκεφτομαι το κοστο. Σιγουρα θα παω Βουλγαρια και Κυπρο αν ειμαστε καλα.

τι ειναι το pedigree loof??
μην δω κατι και δεν το ξερω!!αμεσως να μαθω τι ειναι!!:lol::lol:
επειδη με ενδιαφερει,οταν λες εκθεσεις με wcf λες??γιατι η fife δεν αναγνωριζει τα μακρυτριχα βρετανακια εεεε????

τι μωρο ειναι αυτο???
κουκλακι εχει γινει!!!!:P:P:P:P

παρτε εναν κεφαλα λουκουμα:lol:
Γιαννα μη μου πεις οτι σ' αρεσει κι αυτος:lol::lol::lol:
Σα το Garfield ειναι...αν και ο Garfield ειναι ξωτικος:P

Skippy4.JPG

Skippy3.JPG

Kαλα, τι ειναι αυτο :inlove: Θα ελεγα ο ορισμος της βρεταννικης, ειναι απολως ΤΕΛΕΙΟΣ

Kαλα, τι ειναι αυτο :inlove: Θα ελεγα ο ορισμος της βρεταννικης, ειναι απολως ΤΕΛΕΙΟΣ
κι εγω τον ελεγα κεφαλα:redface::redface::redface::lol::lol:

Πραγματικά ομορφαίνετε!!! Να σου ζήσει το κουκλάκι!:up:

παρτε εναν κεφαλα λουκουμα:lol:
Γιαννα μη μου πεις οτι σ' αρεσει κι αυτος:lol::lol::lol:
Σα το Garfield ειναι...αν και ο Garfield ειναι ξωτικος:P

Skippy4.JPG

Skippy3.JPG
Γιουλη είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Δεν είναι πολύ αθώο το βλέμμα του του μπουλούκου? Για ρούφηγμα!:lol::lol::up:

Γιαννα, το loof ειναι το livre des origines françaises, ειναι απο τους πιο γνωστους συλλογους για γατες κ σκυλια και αναγνωριζει τα μακρυτριχα βρεταννικα, η Fife μας τα χαλαει. Πολλοι συλλογοι απο Ευρωπη αναγωωριζουν τα μακρυτριχα κα πιστευω οτι μια στυγμη θα το κανει κ η Fife. Tι ειναι το wcf;

Γιαννα, το loof ειναι το livre des origines françaises, ειναι απο τους πιο γνωστους συλλογους για γατες κ σκυλια και αναγνωριζει τα μακρυτριχα βρεταννικα, η Fife μας τα χαλαει. Πολλοι συλλογοι απο Ευρωπη αναγωωριζουν τα μακρυτριχα κα πιστευω οτι μια στυγμη θα το κανει κ η Fife. Tι ειναι το wcf;
Pascal σ'ευχαριστουμε για την πληροφορία. Με το καλό να παραλάβεις το μωράκι σου. Πότε ακριβώς θα πας ? Ειναι πανέμορφη:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back