British - maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν τα φτιαχνω εγω,αλλα αν βρω λευκες μπαλαρινες μπορω να ζωγραφισω ο,τι θελω επανω τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν τα φτιαχνω εγω,αλλα αν βρω λευκες μπαλαρινες μπορω να ζωγραφισω ο,τι θελω επανω τους.

Σωστή!!!!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Τώρα μου έδωσες καταπληκτική ιδέα!!! Θα φτιάξω τρελή σαγιονάρα με χαντράκια κ μαρκαδόρο!!! Καλοκαιρινή γατοβερζιόν!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ταράν-ταράν-ταράν!!!!Τζουφ (κύμβαλα ήταν αυτό)!!!
Είχα την οριστική κ τελεσίδικη επιφοίτηση....
Κ το όνομα αυτής Audrey....με τόση γλύκα κ τσαχπινιά στο βλέμμα κ με τέτοια κομψή σιλουέτα...τι άλλο;!
Something for The Cat
Rejoice!

Πρωτότυπο:up::up::up: να σου ζήσει λοιπόν η Audrey κ επειδή στα βαφτίσια συνηθίζουν να μοιράζουν κ παστάκια
δίνω αυτό για σένα(με το πασούμι:D)
και αυτό προς τιμή της μικρής

Πρωτότυπο:up::up::up: να σου ζήσει λοιπόν η Audrey κ επειδή στα βαφτίσια συνηθίζουν να μοιράζουν κ παστάκια
δίνω αυτό για σένα(με το πασούμι:D)
και αυτό προς τιμή της μικρής

Ευχαριστούμε πολύ!!! Κ ειδικά για τα γλυκά διότι είμαι πολύ-πολύ γλυκατζού κ μόνο από φωτογραφία τα απολαμβάνω τώρα τελευταία, λόγω δίαιτας! Σλουρπ!!! Ευκαιρία για ατασθαλία!!!( ή για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι νεώτεροι: "Ευτυχία", πάλι ατασθαλία;;;; :lol::lol:)

Να τη χαιρεστε την Audrey τοτε!:D

Ευχαριστούμε πολύ!!! Κ ειδικά για τα γλυκά διότι είμαι πολύ-πολύ γλυκατζού κ μόνο από φωτογραφία τα απολαμβάνω τώρα τελευταία, λόγω δίαιτας! Σλουρπ!!! Ευκαιρία για ατασθαλία!!!( ή για να θυμούνται οι παλιοί κ να μαθαίνουν οι νεώτεροι: "Ευτυχία", πάλι ατασθαλία;;;; :lol::lol:)
Και εγω κανω δίαιταααααα:cry: κ τα βλέπω κ μου πέφτουν τα σάλια:mad:
Φαντάζομαι ότι τώρα δεν θα σε λένε Ευτυχία:lol::lol:
αλλά μια κ τα διαδικτυακά γλυκά δεν μας παχαίνουν κ επειδή αυτά τα παστάκια δεν φτάνουν ούτε μέχρι το δόντι θα βάλω κάτι καλό να το ευχαριστηθούμε

Ωραία επιλογή πολύ σικ όνομα , το παστακι πότε θα το φάμε?:D

Καλημέρα βρετανάκια, τι κάνετε?
gatonia036.jpg
Ομορφιές μου!!!!!!!!! Να τα χαίρεσαι τα υπέροχα μωρά!:D

Ακόμα τίποτα σίγουρο...
gatonia004.jpg
λές να τα κρατήσω εγώ, η αλήθεια είναι οτι τα έχω ερωτευτεί!
ΜΑ να σου πω... Πού θα βρεις τέτοια πλάσματα ξανα! Ειναι κουκλιά και μάλιστα είναι κομμάτι της γατουλας σου.! Η καλλιτερη ιδέα είναι αυτο που λες:up::up:

Σωστή!!!!! Δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!! Τώρα μου έδωσες καταπληκτική ιδέα!!! Θα φτιάξω τρελή σαγιονάρα με χαντράκια κ μαρκαδόρο!!! Καλοκαιρινή γατοβερζιόν!!!
Αντε μπρος κυρίες τεμπέλες.! Τι μαρκαδόρους και αηδίες. Να πιάσετε σακοράφες και κλωστές χρωματιστές και χάντρες και φλουράκια και να φτιάξετε όμορφες σπέσιαλ σαγιονάρες ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!;):P

Ταράν-ταράν-ταράν!!!!Τζουφ (κύμβαλα ήταν αυτό)!!!
Είχα την οριστική κ τελεσίδικη επιφοίτηση....
Κ το όνομα αυτής Audrey....με τόση γλύκα κ τσαχπινιά στο βλέμμα κ με τέτοια κομψή σιλουέτα...τι άλλο;!
Something for The Cat
Rejoice!
Audrey!!! Πολύ μου αρέσει. Να την χαίρεσαι λοιπόν την κουκλάρα σου!:up:

Και εγω κανω δίαιταααααα:cry: κ τα βλέπω κ μου πέφτουν τα σάλια:mad:
Φαντάζομαι ότι τώρα δεν θα σε λένε Ευτυχία:lol::lol:
αλλά μια κ τα διαδικτυακά γλυκά δεν μας παχαίνουν κ επειδή αυτά τα παστάκια δεν φτάνουν ούτε μέχρι το δόντι θα βάλω κάτι καλό να το ευχαριστηθούμε

Εξακολουθούν να με λένε Ευτυχία, καθαρά χαριστικά!:lol::lol::lol: Η αποχή από τη ζάχαρη δημιουργεί τρελά νευράκια, απ'ότι με ενημέρωσε ο ειδικός του σπιτιού! Βάλε-βάλε να χαρούμε!!! Εναλλακτικά, σας περιμένω για καφέ κ γλυκό του κουταλιού που επιτρέπεται, όποτε θέλετε!!!

Ωραία επιλογή πολύ σικ όνομα , το παστακι πότε θα το φάμε?:D

Ευχαριστώ πολύ!:redface::redface::redface: Τέτοιο σικ "αγριμάκι" (έπεται βίντεο), έπρεπε να στύψω το μυαλό μου μέχρι να βγάλω άκρη... Σας καλούμε για παστάκι, όποτε βρεθείτε στα μέρη μας!!!

Αντε μπρος κυρίες τεμπέλες.! Τι μαρκαδόρους και αηδίες. Να πιάσετε σακοράφες και κλωστές χρωματιστές και χάντρες και φλουράκια και να φτιάξετε όμορφες σπέσιαλ σαγιονάρες ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!;):P

:hmm::hmm::hmm:
Ε όχι κ τεμπέλες!!!Καταρχήν, η Δώρα είναι μέσα σ'όλα (κ εγώ της κλέβω τη δόξα:lol::lol::lol:)!!! Βρε λες να στήσουμε εργαστήρι χειροτεχνίας;;;

Audrey!!! Πολύ μου αρέσει. Να την χαίρεσαι λοιπόν την κουκλάρα σου!:up:

Ευχαριστούμε, παστάκια κ γλυκάκια διαίτης από Καισαριανή, όποτε δύνασαι!
Οργανωθείτε!

Να κ η τουρτα που υποσχέθηκα για να γουρουνιάσουμε προς τιμή της Οντρει:up:

Συνημμένα

• chocolate profiterole.jpg
    chocolate profiterole.jpg
    159,3 KB · Εμφανίσεις: 20
Ναι ναι θα το κανουμε διπλα στο εκτροφειο.:lol::lol::lol:

Να τη χαιρεστε την Audrey τοτε!:D

Ευχαριστωωωωωώ!!!Κατά κάποιον τρόπο είσαι κ εσύ μια πνευματική μαμά της Audrey, γιατί αν δεν σου είχα στείλει εκείνο το πρώτο πμ, μπορεί ακόμα να ήμουν στο ψάξιμο!!! Ευχαριστώ διπλά λοιπόν κ για άλλη μια φορά!!! Κ φυσικά σε περιμένουμε κ εσένα για γλυκάκι κ καφεδάκι, όποτε κάνεις πέρασμα από τας Αθήνας! :happy::happy::happy:

Να κ η τουρτα που υποσχέθηκα για να γουρουνιάσουμε προς τιμή της Οντρει:up:

Μιαμ, μιαμ, μιαμ, σλουρπ!!!!!!!!!!!! Γέμισε σάλια το keyboard!!! Super!!! Μπράβο Έλενα!!!!!!

Ναι ναι θα το κανουμε διπλα στο εκτροφειο.:lol::lol::lol:
Κ πάνω από το οικολογικό πετ σοπ με τα προϊόντα της united pets!:up::up::up: Ε, Γιάννα;!!! Τι θέλουμε; Όλα τα έχουμε, εκτός από λεφτά!!!:lol::lol::lol::lol:

Θα σας απολαυσω το καλοκαιρακι ολες!

Μιαμ, μιαμ, μιαμ, σλουρπ!!!!!!!!!!!! Γέμισε σάλια το keyboard!!! Super!!! Μπράβο Έλενα!!!!!!
Ξέρεις με το νερό χαλάνε τα πληκτρολόγια:P:P:P
Θα σας απολαυσω το καλοκαιρακι ολες!
Αχόρταγη γυναίκα:lol::P

Ξέρεις με το νερό χαλάνε τα πληκτρολόγια:P:P:P

Μπα, μην ακούς!!!Είναι μύθος!!! Χτες έριξα τον καφέ!!!:lol::lol::lol:

Το βίντεο που όλοι περιμένατε!!! Η συνέχεια της ιστορίας μας μόλις κυκλοφόρησε στο γιουτιούμπ, τρεχάτε δαχτυλάκια μας!!!:P:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=IDyLREhLnyQ

Το βίντεο που όλοι περιμένατε!!! Η συνέχεια της ιστορίας μας μόλις κυκλοφόρησε στο γιουτιούμπ, τρεχάτε δαχτυλάκια μας!!!:P:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=IDyLREhLnyQ
Καταπληκτικό το μωρό σου γέλασα πάρα πολύ όταν έφαγε σουπα μαζί με την σκηνή:lol: Και τι ωραία σκηνούλα είναι αυτή; Από που την πήρατε Ευτυχία;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back