staman2
Περιβόητο μέλος
Τι κουκλίτσα είναι η Όντρεϋ!!! Οσο μεγαλώνει και πιο τσαχπινογαργαλιάρα γίνεται!Το βίντεο που όλοι περιμένατε!!! Η συνέχεια της ιστορίας μας μόλις κυκλοφόρησε στο γιουτιούμπ, τρεχάτε δαχτυλάκια μας!!!
https://www.youtube.com/watch?v=IDyLREhLnyQ

Να σας ζήσουν τα μωράκια!!! ΜΕ το καλό να μεγαλώσουν και να γίνουν γάταροι!!! Περιμένουμε φωτό!Η Cachou γεννησε χθεςαλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε
. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο.
Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SvetikaR
Νεοφερμένο μέλος
Συγχαρητήρια, Πασκάλ! Να σας ζήσουν τα μωράκια και να τα χαίρεστε!!!Η Cachou γεννησε χθες![]()
Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.
Περιμένουμε τις φωτογραφίες! Εύχομαι η μαμά να έχει πολύ γάλα και τα παιδάκια - πολύ όρεξη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi
Νεοφερμένο μέλος

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οριστε το μαυροκαπνιστο, η πιο φωνακλου της παρεας. Σορρυ για την ποιοτητα της φωτογραφιας αλλα τα ατιμα δεν καθονται.Μπραβο να ζήσουν τα γλυκα μωράκια , αυτο το black smoke θελω πολύ να το δω![]()
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσουν Πασκαλ τα νέα μωράκιαΗ Cachou γεννησε χθεςαλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε
. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο.

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Η Cachou γεννησε χθεςΤα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.

Να τα χαίρεστε!!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Τι κουκλίτσα είναι η Όντρεϋ!!! Οσο μεγαλώνει και πιο τσαχπινογαργαλιάρα γίνεται!![]()
Σ'ευχαριστώ, είναι τελείως παλαβιάρα κ πεθαίνω στα γέλια με τα καμώματά της, κάθε μέρα κ νέο ρεπερτόριο. Είμαι πολύ-πολύ-πολύ κ τρελά-τρελά-τρελά ερωτευμένη μαζί της....Χτες μας έκανε πιρουέτες

!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω.
Τι γίνεται; Έχουμε εξελίξεις; Πώς πάει;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εμ! έτσι τυχαία το πήρε το αγαλματίδιο από την ακαδημία;κάθε μέρα κ νέο ρεπερτόριο. Είμαι πολύ-πολύ-πολύ κ τρελά-τρελά-τρελά ερωτευμένη μαζί της....Χτες μας έκανε πιρουέτες!!!

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Εμ! έτσι τυχαία το πήρε το αγαλματίδιο από την ακαδημία;![]()

Εγώ την πήρα για γάτα κ εκείνη μου βγήκε Πάβλοβα (όχι τούρτα -σλουρπ, νιαμνιαμ - μπαλαρίνα)!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι καλε ειναι νωρις ακομα,ειπαμε,στο τελος της εβδομαδας.Τι γίνεται; Έχουμε εξελίξεις; Πώς πάει;

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως αν κ πήρατε βρετανάκια ένα Ρωσικό παίζει παντού
Εγώ την πήρα για γάτα κ εκείνη μου βγήκε Πάβλοβα (όχι τούρτα -σλουρπ, νιαμνιαμ - μπαλαρίνα)!!![]()

Καλημέρα Δωράκι στείλε μου λίγο πάλι το μέιλ σου με ΡΜ γιατί το έχασαΕιναι νορβηγικου δασους.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ααααα!!!άντε-άντε, με το καλό!!!Με έναν πόνο!!!!Οχι καλε ειναι νωρις ακομα,ειπαμε,στο τελος της εβδομαδας.![]()
Ειναι νορβηγικου δασους.![]()
Μποτάκια σου δείξανε ή είναι έκπληξη το σχέδιο;

Κουκλίτσα είναι πάντως η μικρή! Πότε με το καλό θα την έχεις κοντά σου;
Αλήθεια είναι αυτό κ με έχει προβληματίσει κ εμένα, αυτός ο Πούτιν τα κάνει όλα!!! Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε(;!)Πάντως αν κ πήρατε βρετανάκια ένα Ρωσικό παίζει παντού![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Θα δουμε τι θα κανω με το αρσενικο για να κανονισουμε μηπως τα παραλαβω μαζι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool