Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:04 Η Βαβελόψαρο: #5.161 08-05-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταπληκτικό το μωρό σου γέλασα πάρα πολύ όταν έφαγε σουπα μαζί με την σκηνή Και τι ωραία σκηνούλα είναι αυτή; Από που την πήρατε Ευτυχία; Click για ανάπτυξη... Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:13 Η elvenstar: #5.162 08-05-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:34 Η Βαβελόψαρο: #5.163 08-05-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Click για ανάπτυξη... Πού βρίσκεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:04 Η moukelis έγραψε: #5.164 08-05-09 19:04 Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:22 Η elvenstar: #5.165 08-05-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καταπληκτικό το μωρό σου γέλασα πάρα πολύ όταν έφαγε σουπα μαζί με την σκηνή Και τι ωραία σκηνούλα είναι αυτή; Από που την πήρατε Ευτυχία; Click για ανάπτυξη... Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:13 Η elvenstar: #5.162 08-05-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:34 Η Βαβελόψαρο: #5.163 08-05-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Click για ανάπτυξη... Πού βρίσκεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:04 Η moukelis έγραψε: #5.164 08-05-09 19:04 Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:22 Η elvenstar: #5.165 08-05-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική! Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα! Click για ανάπτυξη... Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 18:34 Η Βαβελόψαρο: #5.163 08-05-09 18:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Click για ανάπτυξη... Πού βρίσκεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:04 Η moukelis έγραψε: #5.164 08-05-09 19:04 Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:22 Η elvenstar: #5.165 08-05-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν έχουμε ΙΚΕΑ Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς Click για ανάπτυξη... Πού βρίσκεσαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:04 Η moukelis έγραψε: #5.164 08-05-09 19:04 Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:22 Η elvenstar: #5.165 08-05-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:22 Η elvenstar: #5.165 08-05-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Πού βρίσκεσαι;;; Click για ανάπτυξη... Στα Τρίκαλα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 01:59 Η Βαβελόψαρο: #5.166 09-05-09 01:59 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες. Click για ανάπτυξη... Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα! Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Στα Τρίκαλα Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς Click για ανάπτυξη... 1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων. 2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 09:58 Η moukelis έγραψε: #5.167 09-05-09 09:58 Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 10:57 Η silvi έγραψε: #5.168 11-05-09 10:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ; Click για ανάπτυξη... τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #5.169 11-05-09 11:07 Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Τι εξελιξη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 11:58 Η silvi έγραψε: #5.170 11-05-09 11:58 Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γέννησε η γατούλα σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:13 Η moukelis έγραψε: #5.171 11-05-09 12:13 Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:28 Η silvi έγραψε: #5.172 11-05-09 12:28 αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε με το καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.173 11-05-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε. Click για ανάπτυξη... δε παιζω...να μας πεις μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.174 11-05-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Τι εξελιξη; Click για ανάπτυξη... αμαν ρε Δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:38 Η moukelis έγραψε: #5.175 11-05-09 12:38 Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.176 11-05-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω. Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:42 Η moukelis έγραψε: #5.177 11-05-09 12:42 Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.178 11-05-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω. Click για ανάπτυξη... ειναι Σιαμ απλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:36 Η aramis έγραψε: #5.179 12-05-09 10:36 Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 257 258 259 260 261 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 259 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεννησαμε χθες Η Cachou γεννησε χθες αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο. Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #5.180 12-05-09 10:56 Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να σας ζησουν Πασκαλ!Περιμενουμε φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.