Καλησπέρα, κορίτσια!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τόσο όμορφα σχόλεια!
Εγώ πριν δεν μπορούσα να φανταστώ τι ωραίο συναίσθημα είναι να έχεις μικρά στο σπίτι. Καλά, τη Ντούνια μια ζωή την αγαπούσα κι αυτή όλο και πιό πολύ μου δείχνει την αγάπη της, επίσης δεν με απογοητεύει στο ρόλο της μαμάς - τα περιποιεί σωστά, πάντα τα προσέχει και δεν φαίνεται κουρασμένη. Αλλά με τα μωρά τα'χω χάσει - δεν μπορώ να διαλέξω ένα "κανακάρη" - το καθένα έχει κάτι πολύ όμορφω και ξεχωριστό!!!

΄Ετσι δεν μπορώ να τα κρατήσω όλα, αλλά και δεν ξέρω πως να τα αποχωριστώ

.
Λοιπόν, τα δυό Black Silver Spotted θα έχουν πράσινα ματάκια, σαν τους γονείς τους (ή και καλύτερα, με λίγη τύχη). Το κοριτσάκι μέχρι στηγμής δείχνει πιό βαριά και στρογγυλή που είναι καλό για Βρεττανικά

, ενώ το αγοράκι έχει κάπως πιο γλυκό το προσωπάκι και είναι πειραχτήρης (δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά-καλά, άργησε ν'ανοίξει τα μάτια, αλλά μόλις το κατάφερε πήγε να βγει από το κουτί τους!!!):kiss:
Ενώ η Ξανθούλα είναι ξεχωριστή με το σπάνιο και γλυκό χρώμα της (
Vasiliki86 - στη σελίδα 534 εξήγησα τι είναι και από που προέρχεται) και σκέφτομαι τα γαλάζια της μάτια σε λίγο καιρό:cat:.
Όταν μεγαλώσουν λίγο ακόμα (τον Αύγουστο, δηλαδή) σας καλώ στο σπίτι μου να τα δείτε από κοντά! (
Επειδή ξέρω πως τότε θα λείπετε όλες στις διακοπές
)