evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πωπω δωρα επαθα με το πρωτο εκτροφειο!!!! που βρισκεται αυτο ?? αχχ μου φαινεται οτι ειναι ψηλα στις επιλογες μου το συγκεκριμενο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact;
Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνίαΕμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω.
Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact;
Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαιΕλενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι.
είχε κάτι ιδιαίτερο
δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό LongΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Χωρις λογια...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ????????

Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου????
που εισαι ρε θενια?????
δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!!
τι κανεις?
Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι

Με το Ολάκι μου
Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου?Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!!
χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια!![]()
Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!!

aalyah
Διάσημο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω![]()
αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος![]()
το καλο μου...ειναι σταθερος!!

(τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω...

Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι
Με το Ολάκι μουΈβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου?
που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου??

βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!!

εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!!
μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!!

πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!!

Luna
Περιβόητο μέλος

οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!!
![]()

αυτο απο πιο εκτροφειο???
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
αυτο απο πιο εκτροφειο???
![]()
απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο???

https://www.kiyokag.pl/
Luna
Περιβόητο μέλος
ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω![]()
κυπρο μενεις???
οχι πατρα που λεει το προφιλ σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool