evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Η evelynkar: #5.581 19-10-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... πωπω δωρα επαθα με το πρωτο εκτροφειο!!!! που βρισκεται αυτο ?? αχχ μου φαινεται οτι ειναι ψηλα στις επιλογες μου το συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:08 Η moukelis έγραψε: #5.582 19-10-09 18:08 Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:09 Η elvenstar: #5.583 19-10-09 18:09 Εμενα μου αρέσουν πολύ τα longhair Δώρα θυμάσαι κ κάτι άλλα που είχε βρει η Νικολέττα πως τα έλεγε highlands; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:10 Η elvenstar: #5.584 19-10-09 18:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η evelynkar: #5.585 19-10-09 18:12 αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... πωπω δωρα επαθα με το πρωτο εκτροφειο!!!! που βρισκεται αυτο ?? αχχ μου φαινεται οτι ειναι ψηλα στις επιλογες μου το συγκεκριμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:08 Η moukelis έγραψε: #5.582 19-10-09 18:08 Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:09 Η elvenstar: #5.583 19-10-09 18:09 Εμενα μου αρέσουν πολύ τα longhair Δώρα θυμάσαι κ κάτι άλλα που είχε βρει η Νικολέττα πως τα έλεγε highlands; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:10 Η elvenstar: #5.584 19-10-09 18:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η evelynkar: #5.585 19-10-09 18:12 αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:09 Η elvenstar: #5.583 19-10-09 18:09 Εμενα μου αρέσουν πολύ τα longhair Δώρα θυμάσαι κ κάτι άλλα που είχε βρει η Νικολέττα πως τα έλεγε highlands; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:10 Η elvenstar: #5.584 19-10-09 18:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η evelynkar: #5.585 19-10-09 18:12 αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρέσουν πολύ τα longhair Δώρα θυμάσαι κ κάτι άλλα που είχε βρει η Νικολέττα πως τα έλεγε highlands; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:10 Η elvenstar: #5.584 19-10-09 18:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η evelynkar: #5.585 19-10-09 18:12 αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ,σου λεω,κοιτα εδω,για σενα δουλευω. Το σσυγκεκριμενο νομιζω οτι ειναι Τσεχια,δε λεει στο contact; Υ.Γ.Ειναι στην Πραγα οντως. Click για ανάπτυξη... Ναι έτσι είναι Prague West γράφει στην επικοινωνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η evelynkar: #5.585 19-10-09 18:12 αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτο ειδικα μου αρεσε παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:15 Η moukelis έγραψε: #5.586 19-10-09 18:15 Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Ειναι πολυ ωραιο Εβελυν και νομιζω οτι σας καλυπτει και τους δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η evelynkar: #5.587 19-10-09 18:18 θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα της στειλω τωρα εμαιλ για πληροφοριες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #5.588 19-10-09 18:19 Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι,μπαμ μπαμ! Στειλε μου ενα ΡΜ αν θες αν εχετε εξελιξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:20 Η elvenstar: #5.589 19-10-09 18:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενακι τα ιδια ειναι,θα δεις σε καποια εκτροφεια οτι τα αναφερουν ετσι. Click για ανάπτυξη... Εννοείς οτι είναι τα longhair ; Νομίζω ότι αυτό που είχε βρει η Νικολέττα (θυμάσαι είχε κάτι ιδιαίτερο δεν το θυμάμαι κ καλά αλλά νομίζω οτι δεν ήταν το κλασικό Long Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η moukelis έγραψε: #5.590 19-10-09 18:22 Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι τα ιδια ειναι νομιζω,σε ενα απο τα λινκ που εβλεπα το πρωι τα ελεγε ετσι.Δεν ειμαι και σιγουρη βεβαια,καλυτερα ρωτησε την Πασκαλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:24 Η aalyah έγραψε: #5.591 19-10-09 20:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χωρις λογια... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???????? Να μας χαζεψεις θέλεις παιδάκι μου???? Αρχική Δημοσίευση από Luna: που εισαι ρε θενια????? δεν ειχα δει οτι μπηκες παλι!!! τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Αρχική Δημοσίευση από ria23: Θενιααααααααααααααααααααααα που εισαι παιδακι μου βαλε μας καμια φωτο να θαυμασουμε το παιδι σου!!!!!!! χαθηκες και εχασα τον ανθρωπο μου παιδακι μου..ενα θα σου πω ειδες κατι tabby που υπαρχουν πλεον και στην Ελλαδα???https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35610 ριξε μια ματια αλλα πριν παρε υπογλωσσια! Click για ανάπτυξη... Ριααααααααααααα να με πεθάνεις θέλεις??? Η Όλια είναι πάνω στην πλάτη του καναπέ δίπλα στο αυτί μου αυτήν την στιγμή και μου κάνει γεροντοκορίστικα "νιεεεεεαααα" για να της δώσω σημασία. Και μου δίνει φιλάκια. Τόσο ζήτουλα για χάδια Βρετανάκι (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΗ ΚΥΡΙΑ) πρώτη φορά βλέπω πάντως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:28 Η aalyah έγραψε: #5.592 19-10-09 20:28 Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:32 Η ria23 έγραψε: #5.593 19-10-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παρεπιπτόντως Ρία τα Βρετανακια της SvetikaR τα ξέρω....σιγα μην μου ξεφευγαν!! Περιμένω να βγει κάνα ταμπυ να το τσιμπίσω Click για ανάπτυξη... αχ και γω σελω να τσιμπισω καποιο αλλα ακομη τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν ...που θα παει ομως..ειναι ερωτας αυτα τα μωρα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 20:37 Η aalyah έγραψε: #5.594 19-10-09 20:37 Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε και εγώ τώρα δεν μπορώ. Κάααατσε ακόμα. Κάτσε μέχρι να βρω λεφτά. Έχω και κάποιες άλλες σκέψεις φυσικά για ν'αποκτήσω τάμπυ αλλά...το σκέφτομαι ακόμα και δεν είναι να το συζητάω δημόσια ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:07 Η Luna έγραψε: #5.595 19-10-09 22:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αστα Γιαννα ακομα κολλημενος με το παλιο ερωτα με την αθλητρια ειναι ο ατιμος Click για ανάπτυξη... το καλο μου...ειναι σταθερος!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: https://dlugowlose-brytyjczyki.pl/ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι αλλα δυο πολυ ωραια εκτροφεια: https://royalangel.cz/ https://www.rabizonia.pl/ Click για ανάπτυξη... (τρεχουν σαλια πολλα...) και δεν υπαρχει και smilie να δειχνω τι εννοω... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τιιιι να κααααανω εδώ είμαι Με το Ολάκι μου Έβαλα επιτέλους ίντερνετ. Εσεις τι κάνετε? Τα γατουλίνια σου? Click για ανάπτυξη... που ειναι φωτογραφιες του Ολακιου?? βαλε καλεεεεεεεεε!!!!!!!!! εμεις καλα!!παχαινουμε!!κι εμεις και τα γατια μας!! μαλλον θα κανουμε και αλλο ενα ζευγαρωμα μετα τον Νοεμβρη και να δουμε πως θα κρατηθω να μην κρατησω και απο αυτη την γεννα!! πηγαινε και στο θεμα μας να δεις ποσο λουκουμιασε ο γιοκας και fidel-ιζει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:09 Η Luna έγραψε: #5.596 19-10-09 22:09 κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:10 Η evelynkar: #5.597 19-10-09 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: κρυφη επιθυμια ειναι αυτα τα χρυσα κατουνια!!!οποτε πετυχαινω εκτοφειο με τετοια με πιανει ταχυπαλμια!!! Click για ανάπτυξη... αυτο απο πιο εκτροφειο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η evelynkar: #5.598 19-10-09 22:14 ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η Luna έγραψε: #5.599 19-10-09 22:15 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 278 279 280 281 282 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 280 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: αυτο απο πιο εκτροφειο??? Click για ανάπτυξη... απο αυτο..ειναι καινουργιο και ακομα δεν εχει κανει γεννες γιατι ειναι bebe.. δεν ειναι υπεροχο??? https://www.kiyokag.pl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Οκτωβρίου 2009 στις 22:16 Η Luna έγραψε: #5.600 19-10-09 22:16 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειπα να ψαξω για αεροπορικα για να δω τιμες που παιζουν..εψαξα κυπρο-τσεχια για τον απριλιο και το πιο φθηνο ηταν 400 ευρω Click για ανάπτυξη... κυπρο μενεις???οχι πατρα που λεει το προφιλ σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.