Luna
Περιβόητο μέλος
Σαν τις ελληνίδες μάνες ένα πράγμα όταν πάνε τα παιδιά στρατό!
Γιάννα μου πίστεψε αρχίζω να το σκέφτομαι με τετραγωνικά. Ενα ακόμα θα πάρω ένα εκατομμύριο τα εκατό και απο εκεί και πέρα μάλλον θα είμαι....όπως το φέρει η μοίρα. Και επειδή η μοίρα φέρνει πολλά γατιά στο δρόμο μας...ε φαντάζεσαι τι θα γίνει. Κάνα 5-6 θα γίνουν σίγουρα!![]()
κανονικα!!!

ε,καλα,5-6 εννοουνται!!!απλα παραπανω δεν λεει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
κανονικα!!!
ε,καλα,5-6 εννοουνται!!!απλα παραπανω δεν λεει!!!![]()
Εγώ πάντως δεν υπόσχομαι τίποτα για το πόσα θα γίνουν......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως δεν υπόσχομαι τίποτα για το πόσα θα γίνουν......![]()

!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Και θέλω φωτό και απο τα δικά σου αρκούδια οκ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Ασε Θενια ψυχολογικο θα εχει η γατα!!
Με το μέτρο την έχεις κάθε μέρα? "Κάρμεν κάτσε σου λέω ακίνητη παιδάκι μου να σε μετρήσω. Να τους δείξω εγώ που σε είπαν κοντή!"
Ε μην νομίζεις.....αν φτιάξουν τα οικονομικά μου εγώ πως νομίζεις θα καταντήσω? Τοσα τετραγωνικά σπίτι....χωράνε πολλές γάτες!!!
Βρε εμένα αυτός μου φαίνεται απο τις φωτό πιο μαγουλής απο τον Γιούρι!Αχ είναι τέλειος πάντως!!!!

Αφου την εβγαλα και φωτο να κοιμαται στην πολυθρονα και να περισευουν τα ποδια της για να πειστω οτι ειναι 2 μετρα γυναικαρα!!
Δες μας και στο θεμα μας που εχουμε τις φωτο μας..

Η δικια μου κανει για φωτομοντελο γιατι διαθετει το προσωπο αλλα στο σωμα εχει ενα θεμα..

aalyah
Διάσημο μέλος
Ασε Θενια ψυχολογικο θα εχει η γατα!!Αφου την εβγαλα και φωτο να κοιμαται στην πολυθρονα και να περισευουν τα ποδια της για να πειστω οτι ειναι 2 μετρα γυναικαρα!!
Δες μας και στο θεμα μας που εχουμε τις φωτο μας..
Η δικια μου κανει για φωτομοντελο γιατι διαθετει το προσωπο αλλα στο σωμα εχει ενα θεμα..![]()
Βρε αστους να λένε! Γυναικάρα 2 μέτρα είναι η Κάρμεν!!! Κοπελάρα ολόκληρη!!!
Και γιατί σκας παρακαλώ?? Τα φωτομοντέλα γίνονται πασίγνωστα και βγάζουν ΤΑ λεφτά! Η Κάρμεν είναι διάσημη!

ria23
Διάσημο μέλος
Πως σας φαίνεται σαν μπιμπελό δίπλα στην του βου??![]()
θενια τι κοριτσαρα ειναι αυτη που πηρες καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω και γω και συγκεκριμενα ενα με κατω τα αυτακια κουκουβαγιομωρο!!!!!!!!!!!!ακους Γιαννααααααααααααααα

aalyah
Διάσημο μέλος
θενια τι κοριτσαρα ειναι αυτη που πηρες καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω και γω και συγκεκριμενα ενα με κατω τα αυτακια κουκουβαγιομωρο!!!!!!!!!!!!ακους Γιαννααααααααααααααα![]()
Είδες είδες το τουμπουρλούκι μου Ρία?? Μια κουκλίτσα είναι!! Αν και πολύ στριμάδι σε πληροφορώ. Μην τυχόν την πάρεις αγκαλιά.....σ'εφαγε!

Ακους Γιανναααααααααααα!!! Βάζουν παραγγελίες απο τώρα.

Ρία μου μακάρι ν'αποκτήσεις και εσύ το αρκουδάκι σου! Είναι πανέμορφα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωπ! Σας τσακωσα να κουτσομπολευετε το αγοαααακι μουδεν ξερω που το βρισκει!!!ελα μου ντε!ειχε κοψει και τον κοπαναγε η Luna για κανενα μηνα κι παραπανω,και λεω επιτελους ολα καλα!!και τον Σεπτεμβρη προς το τελος τον πιανω μια μερα να θυλαζει..και τον βουταω και τον χωριζω!ολη μερα αυτο κανω...
α εφυγε τελικα εε?μου ειχε πει οτι μπορει να φυγει αλλα δεν ηξερε ακομα και δεν της εχω ξαναμιλησει απο τοτε!!
το Βαβελοψαρο ειναι η Ευτυχια!!ειναι το καλυτερο παιδι!!δικο μας ειναι το κοριτσακι της!!εχει και ενα Καλυψω-μωρο...τον γουρουνιτσο Νιρβανα!!
δεν ειναι ενας γλυκας?αυτος ηταν ο ερωτας της μαμας μου!!και ο πρωτος που εφυγε!!το καλοκαιρι πηγα και τον ειδα!πρεπει να ηταν 7 μηνων περιπου!!
ειναι ο Lunos!!εχει ιδια φατσα και βλεμμα με την Luna!!
Εβγαλε αστερακια το κοριτσουδι μου αλλα ειχε και ωραιο αντρα...
θες κι αλλο εε?αχχχχ....μετακομισες μονη σου?η με γονεις???

να σου ζησει το κουκλι Φενια....Ραισο μωρο ειναι ε??

ria23
Διάσημο μέλος
Είδες είδες το τουμπουρλούκι μου Ρία?? Μια κουκλίτσα είναι!! Αν και πολύ στριμάδι σε πληροφορώ. Μην τυχόν την πάρεις αγκαλιά.....σ'εφαγε!
Ακους Γιανναααααααααααα!!! Βάζουν παραγγελίες απο τώρα.
Ρία μου μακάρι ν'αποκτήσεις και εσύ το αρκουδάκι σου! Είναι πανέμορφα!!!![]()
αμε,αμε να παρουμε σειρα!!!!!!!!!

σε ευχαριστω Θενια μου..μακαρι..τωρα που πηγα σε μεγαλυτερο σπιτι και δουλευω ολο και καποιο μπλε γατι θα βρεθει στο δρομο μου!!!!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Άυριο οι υπόλοιπες φωτό απο το κουγκαρίνιΚαι θέλω φωτό και απο τα δικά σου αρκούδια οκ?
σε εμενα μιλατε μανταμ???
κοιτα το θεμα μου λιγο...

θενια τι κοριτσαρα ειναι αυτη που πηρες καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω και γω και συγκεκριμενα ενα με κατω τα αυτακια κουκουβαγιομωρο!!!!!!!!!!!!ακους Γιαννααααααααααααααα![]()
μα δεν ειναι κοριτσαρα???

ακουω,ακουω αλλα μονο μπορω να μεταφερω αυτα που λες!!
παραγγελια θα τα κανω στην Luna!!!να δουμε τι θα κανει φετος!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Ωπ! Σας τσακωσα να κουτσομπολευετε το αγοαααακι μου
να σου ζησει το κουκλι Φενια....Ραισο μωρο ειναι ε??![]()
ναι,ναι!!λεμε τα χειροτερα!!

σε ευχαριστω Θενια μου..μακαρι..τωρα που πηγα σε μεγαλυτερο σπιτι και δουλευω ολο και καποιο μπλε γατι θα βρεθει στο δρομο μου!!!!!!![]()
χαζευα σημερα το θεμα της Lunas απο την αρχη και βρηκα post σου που ηθελες απο τοτε!!!

το ειχα ξεχασει!!!

ria23
Διάσημο μέλος
σε εμενα μιλατε μανταμ???
παραγγελια θα τα κανω στην Luna!!!να δουμε τι θα κανει φετος!!!![]()
οτι και να κανει θα ειναι κουκλια Γιαννα μου ,,αντε μπας και παρουμε σειρα και αποκτησουμε κουκουβαγιομωρακι ...αφου τα καταφερε η Θενια μπορω και γω να ελπιζω στο ονειρο ζωης!!!!!!!

οσο για τα μωρα τα ειδα και στο θεμα σας ΘΕΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

aalyah
Διάσημο μέλος
Ωπ! Σας τσακωσα να κουτσομπολευετε το αγοαααακι μου
να σου ζησει το κουκλι Φενια....Ραισο μωρο ειναι ε??![]()
Ναι ναι Ραισομπεμπάκι

σε ευχαριστω Θενια μου..μακαρι..τωρα που πηγα σε μεγαλυτερο σπιτι και δουλευω ολο και καποιο μπλε γατι θα βρεθει στο δρομο μου!!!!!!![]()
Καλά είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί!
Αν το θέλεις όλα γίνονται!! σε εμενα μιλατε μανταμ???
παραγγελια θα τα κανω στην Luna!!!να δουμε τι θα κανει φετος!!!![]()
Μα και φυσικά είδα το θέμα σου. Κόσκινο το έκανα. Θέλω κι άλλες! Είμαι της υπερβολής εγώ δεν μου φτάνουν μόνο αυτές!!

ναι,ναι!!λεμε τα χειροτερα!!
χαζευα σημερα το θεμα της Lunas απο την αρχη και βρηκα post σου που ηθελες απο τοτε!!!το ειχα ξεχασει!!!
![]()
Βρε Γιάννα θ'αρχίσουν να σου κάνουν παράπονα που ξεχνάς τις παραγγελίες!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
οτι και να κανει θα ειναι κουκλια Γιαννα μου ,,αντε μπας και παρουμε σειρα και αποκτησουμε κουκουβαγιομωρακι ...αφου τα καταφερε η Θενια μπορω και γω να ελπιζω στο ονειρο ζωης!!!!!!!
οσο για τα μωρα τα ειδα και στο θεμα σας ΘΕΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
μακαρι να κανει πανω απο ενα γιατι θα με φανε οσοι θελουνε!!

πολυ ζητηση βρε παιδι μου εχουν αυτα τα αυτια..

ολοι θα τα καταφερετε!!!αντε να τα καταφερω κι εγω να μετακομισω μπας και παρω και κανεναν αντρα και αλλο ενα κοριτσακι και κανουμε πιο πολλα..
γιατι και η Luna ειναι 2,5 χρονων!να προλαβει να κανει και κανενα παιδι με μονιμο αντρα!!οχι μονο με αντρες αλλων γυναικων..

Luna
Περιβόητο μέλος
Μα και φυσικά είδα το θέμα σου. Κόσκινο το έκανα. Θέλω κι άλλες! Είμαι της υπερβολής εγώ δεν μου φτάνουν μόνο αυτές!!
Βρε Γιάννα θ'αρχίσουν να σου κάνουν παράπονα που ξεχνάς τις παραγγελίες!!!
δεν μου στελνουν οι αλλοι γατογονεις πιο πολλες!!!και μελος εδω ειναι μονο η Ευτυχια!!αρα μονο Audrey και Yuri θα βλεπετε πολυ!!!τις καινουργιες τις ειδες που εβαλα?με την αδερφη σας??

παραπονα?αμα παραπονιουνται..δεν εχει γατακι...θα πω στην Luna να κανει 1 και αυτο straight..

aalyah
Διάσημο μέλος
μακαρι να κανει πανω απο ενα γιατι θα με φανε οσοι θελουνε!!
πολυ ζητηση βρε παιδι μου εχουν αυτα τα αυτια..
ολοι θα τα καταφερετε!!!αντε να τα καταφερω κι εγω να μετακομισω μπας και παρω και κανεναν αντρα και αλλο ενα κοριτσακι και κανουμε πιο πολλα..
γιατι και η Luna ειναι 2,5 χρονων!να προλαβει να κανει και κανενα παιδι με μονιμο αντρα!!οχι μονο με αντρες αλλων γυναικων..![]()
Είναι femme fatale η Luna παιδί μου! Που θα πας να μου την κλείσεις σε γάμο με μόνιμο άντρα με ποδιά και φακιόλι! Ασε την να χαρεί την ζωή της και την γοητεία της!!!!

ria23
Διάσημο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
δεν μου στελνουν οι αλλοι γατογονεις πιο πολλες!!!και μελος εδω ειναι μονο η Ευτυχια!!αρα μονο Audrey και Yuri θα βλεπετε πολυ!!!τις καινουργιες τις ειδες που εβαλα?με την αδερφη σας??
παραπονα?αμα παραπονιουνται..δεν εχει γατακι...θα πω στην Luna να κανει 1 και αυτο straight..![]()
Όχι που είναι???? Καλε στείλε μου λινκ!! Να δω την αδερφή μας! Και εγώ Γιούρι και συναφή θέλω να βλέπω!

ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ ΦΩ-ΤΟ. Θα φτιάξω πανό ε!

aalyah
Διάσημο μέλος
το ελπιζω γιατι αυτα τα αυτια ειναι ονειρο και τα σελωωωωωωωωωω!!!!!!!! παραπονα δεν κανουμε κιουρια Θενια αρκει να μην μας ξεχασουν και φετος γιατι αλλιως ...ισως καταλαθος ερθω για επισκεψη και παραπεσει κανενας yuri στην τσαντα....![]()
Ρία αν είναι να παραπέσει Γιούρι στην τσάντα δεν έχουμε πρόβλημα. Αλλά αν είναι να έρθεις σε μένα καμιά επίσκεψη πες μου να λάβουμε τα μέτρα μας....να φυγαδεύσω την Όλια πρώτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Αχ είναι τέλειος πάντως!!!!