moukelis
Επιφανές μέλος
Δε μπορεσα να κλεισω μια γατουλα που με ξετρελανε,απλα και μονο γιατι δεν εχουμε μετακομισει ακομα...Αλλα που θα μου παει,θα παω σπιτι μου και θα τσιμπησω το κοριτσακι των ονειρων μου.Νουμερο τρια,γιατι εχω ακομα δυο ονειρεμενα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θενια μη μιλας καθολου,κι εγω ζαχαρωνω μωρα και τα θελω ΟΛΑ!
Δε μπορεσα να κλεισω μια γατουλα που με ξετρελανε,απλα και μονο γιατι δεν εχουμε μετακομισει ακομα...Αλλα που θα μου παει,θα παω σπιτι μου και θα τσιμπησω το κοριτσακι των ονειρων μου.Νουμερο τρια,γιατι εχω ακομα δυο ονειρεμενα.![]()
Δώρα άσε...υποφέρουμε απο στερητικό σύνδρομο! Κι είναι και χαζό μιας και δεν στερούμαστε καθόλου τα γατιά!

Θα πάρεις κι αλλα βρε αθεόφοβη??? Μεταξύ μας ζηλέυω αφόρητα

Και εγώ θα πάρω ένα ακόμα αλλά ακόμα έχω κάποιες τεχνικές δυσκολίες και εγώ και περιμένω να φτιάξουν τα πράγματα λίγο να το πάρω. Κατά προτίμηση έναν αρσενικό μαμάκια (η δικιά μου κουκλα κουκλα αλλά είναι στριμάδι) και βρετανάκι. Γι'αυτό γλυκοκοιτάζω τον χοντρούλη της Πασκάλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα!!Καλημερα!
Τα γατακια αυτα ειναι βρετανικη κοντοτριχη,και αυτα με τα πεσμενα αυτακια ειναι scottish fold.Υπαρχει εκτροφειο ασημενιων,το εχει η κ.Φωτεινη,και κανει καποιες γεννες η Γιαννα (Luna) και η Πασκαλ (aramis) που εχουν scottish και βρετανικα μακρυτριχα αντιστοιχα.Κι επειδη προκειται για γατακια ρατσας,με τα χαρτια τους και εξετασεις των γονεων,πωλουνται,δε χαριζονται.![]()
δεν με πειραζει να πληρώσω για να παρω μια γατουλα-γατουλη

που θα μου αρεσει πολυ!!!!

πειτε μου αν υπαρχει καποιο "διαθεσιμο".....

avtwvia
Διάσημο μέλος
Πω πωωωω κατι μωρά!!! Pascal είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Ειδικά εκείνο το παχιούλικο ο Emir είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!! Για ζούληγμα!! Έχω και μια λατρεία εγώ στα χοντρούλικα πως να το κάνουμε!
Ζουυυυλια ζουυυλια εγώ έχω άδεια!Αν και θα με διώξει στο τέλος η Όλια από το σπίτι γιατί όλο στον υπολογιστή είμαι και χαζεύω άλλα γατιά!
![]()
Μπα σε βλεπει να της παιρνεις παρεα οποτε δεν σε διωχνει..

Εμενα η αγαπημενη μου σταρ εχει 2 μαυρους να της κανουν αερα η ψωναρα!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Tοτε επελεξε χρωμα και επικοινωνησε με καποια απο τις κοπελες που σου ανεφερα.Καλημέρα!!
δεν με πειραζει να πληρώσω για να παρω μια γατουλα-γατουληπου θα μου αρεσει πολυ!!!!
πειτε μου αν υπαρχει καποιο "διαθεσιμο".....![]()
ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
ΑΧ!!!ειναι πολυ ομορφα!!πες μου αν υπαρχει καποιο για το οποιο δεν εχεις βρει γονεις.....Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες.

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
Σ'ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!μακαρι να βρω καποιο συντομα και σου εγγυωμαι οτι θα ειμαι φοβερη μαμα!!!!Tοτε επελεξε χρωμα και επικοινωνησε με καποια απο τις κοπελες που σου ανεφερα.

aalyah
Διάσημο μέλος
Μπα σε βλεπει να της παιρνεις παρεα οποτε δεν σε διωχνει..
Εμενα η αγαπημενη μου σταρ εχει 2 μαυρους να της κανουν αερα η ψωναρα!!![]()
Εσυ τελικά πόσα έχεις δεν μπορώ να καταλάβω? Μου φαίνεσαι πάντως ότι έχεις πολλά γατιά και ζηλέυω και θα έρθω να στα κλέψω αρχίζοντας απο την αδερφή μας και συνεχίζοντας στους 2 μάυρους που έχουν και φήμη γενικώς μαμάκιδων. Και το μωγιό ποιανού είναι τελικα? Έχω μπερδευτεί!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρειαζομαστε ετσι κι αλλιως ενα ακομα κοριτσακι εκτροφης,και λεω να παρω μια torbie,που με εχουν ξετρελανει.Δώρα άσε...υποφέρουμε απο στερητικό σύνδρομο! Κι είναι και χαζό μιας και δεν στερούμαστε καθόλου τα γατιά!
Θα πάρεις κι αλλα βρε αθεόφοβη??? Μεταξύ μας ζηλέυω αφόρητα
Και εγώ θα πάρω ένα ακόμα αλλά ακόμα έχω κάποιες τεχνικές δυσκολίες και εγώ και περιμένω να φτιάξουν τα πράγματα λίγο να το πάρω. Κατά προτίμηση έναν αρσενικό μαμάκια (η δικιά μου κουκλα κουκλα αλλά είναι στριμάδι) και βρετανάκι. Γι'αυτό γλυκοκοιτάζω τον χοντρούλη της Πασκάλ![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Μακαρι λοιπον να βρεις συντομα το γατακι των ονειρων σου!Σ'ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!μακαρι να βρω καποιο συντομα και σου εγγυωμαι οτι θα ειμαι φοβερη μαμα!!!!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Εσυ τελικά πόσα έχεις δεν μπορώ να καταλάβω? Μου φαίνεσαι πάντως ότι έχεις πολλά γατιά και ζηλέυω και θα έρθω να στα κλέψω αρχίζοντας απο την αδερφή μας και συνεχίζοντας στους 2 μάυρους που έχουν και φήμη γενικώς μαμάκιδων. Και το μωγιό ποιανού είναι τελικα? Έχω μπερδευτεί!![]()
Εγω εχω 3 δικα μου, το Χαρη, την Καρμεν και το μωγιο Σαλι-Σισσυ και αλλα 4 η αδερφη μου(Πασα, κουραδο, Παυλο και Μαιρη) αλλα επειδη μενουμε μαζι συνυπαρχουν και τα 7 μαζι και με τα 3 κουνελακια αλλα και με τη σκυλιτσα που εχει ο παππους μου!

aalyah
Διάσημο μέλος
Χρειαζομαστε ετσι κι αλλιως ενα ακομα κοριτσακι εκτροφης,και λεω να παρω μια torbie,που με εχουν ξετρελανει.![]()
Άτιμη γυνή. Σε ζηλέυωωωωωω!!!!!
Εγω εχω 3 δικα μου, το Χαρη, την Καρμεν και το μωγιο Σαλι-Σισσυ και αλλα 4 η αδερφη μου(Πασα, κουραδο, Παυλο και Μαιρη) αλλα επειδη μενουμε μαζι συνυπαρχουν και τα 7 μαζι και με τα 3 κουνελακια αλλα και με τη σκυλιτσα που εχει ο παππους μου!![]()
Εσένα όχι απλά σε ζηλέυω.....έχω αρχίσει να σε απεχθάνομαι!!

Πω πω ζωάκιααααα!!!! Ρε αντωνία είσαι πολύ τυχερή!! Και εγώ θέλω!! Θα ξανακατεβάσεις κανένα στην έκθεση??
moukelis
Επιφανές μέλος
Εσυ ομως θα μπορεσεις να παρεις περισσοτερα τελικα,εμεις με το μεγεθος των νορβηγων θα αναγκαστουμε να βγουμε απο το σπιτι σε λιγο.Άτιμη γυνή. Σε ζηλέυωωωωωω!!!!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Εσυ ομως θα μπορεσεις να παρεις περισσοτερα τελικα,εμεις με το μεγεθος των νορβηγων θα αναγκαστουμε να βγουμε απο το σπιτι σε λιγο.![]()
Εσείς όμως έχετε και τους κατάλληλους χώρους! Μονοκατοικία. Εγώ στο διαμέρισμα πόσα να πάρω? Αλλά και εσείς Νορβηγούς θέλατε? Τι περιμένατε ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Άτιμη γυνή. Σε ζηλέυωωωωωω!!!!!
Πω πω ζωάκιααααα!!!! Ρε αντωνία είσαι πολύ τυχερή!! Και εγώ θέλω!! Θα ξανακατεβάσεις κανένα στην έκθεση??
Γιατι τι εκανα;;; :cry::cry::cry:Και επειδη σε λιγο καιρο θα ειμαι ανεργη λεω να κανω και ενα εκτροφειο περσικων και εξοτικ στην Ελλαδα.. Σε 2 χρονια θα ξερω..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βρε Θένια γιατί δεν παίρνεις την περσούλα που δίνουν κ που είναι κ Θεσσαλονίκη; Ειναι κ ήρεμη ράτσα κ περίπου στην ίδια ηλίκια με τη δική σου κ θα κάνουν καλή παρεούλαΆτιμη γυνή. Σε ζηλέυωωωωωω!!!!!
Τελειώνει η σύμβαση Αντωνία ή είναι αυτή η μπινιά που κάνουν τώρα με τα στειτζ;Και επειδη σε λιγο καιρο θα ειμαι ανεργη λεω να κανω και ενα εκτροφειο περσικων και εξοτικ στην Ελλαδα.. Σε 2 χρονια θα ξερω..![]()
Ναιιιιιιιι εκτροφείο περσακίωωωωωωωωωων γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι

avtwvia
Διάσημο μέλος
Βρε Θένια γιατί δεν παίρνεις την περσούλα που δίνουν κ που είναι κ Θεσσαλονίκη; Ειναι κ ήρεμη ράτσα κ περίπου στην ίδια ηλίκια με τη δική σου κ θα κάνουν καλή παρεούλα
Τελειώνει η σύμβαση Αντωνία ή είναι αυτή η μπινιά που κάνουν τώρα με τα στειτζ;
Ναιιιιιιιι εκτροφείο περσακίωωωωωωωωωων γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
Ειναι συμβαση εργου Ελενα μου!

Αλλα θα της κοψουν και αυτες και δεν θα μετραει η προυπηρεσια μας..
Οποτε ανεργη και με τη βουλα μετα απο 1.5 χρονο..

Ετσι λεω να κανω και το ονειρο μου πραγματικοτητα ειμαι αναμεσα στο να ανοιξω πετ σοπ η εκτροφειο αναλογα το σπιτι που θα παρω θα αποφασισω..

aalyah
Διάσημο μέλος
Το νεο μας σπιτι δεν ειναι μονοκατοικια,αλλα θα εχουμε χωρο εξω για τις βολτες τους και για να ξεσκανε,θα ειναι ολος δικος τους.Ξερεις ομως βρε Φενια,ειναι μαγικες γατες,τοσο αγερωχες,βλεπεις να φυσαει και να στεκονται καμαρωτα στο πιο ψηλο σημειο χωρις να κλεινουν ουτε καν τα ματια τους.Αλλο πραγμα σου λεω...Και την επομενη στιγμη μπορει να ειναι μεσα στο προσωπο σου και να σε πλενουν ή να τριβουν τη μουσουδα τους πανω σου γουργουριζοντας.
Ε τώρα πως θα το κάνουμε δηλαδή? Θα με κάνεις να κολήσω και με κάνα Νορβηγικό να σου ζητιανέυω Νορβηγάκι? Αφου με ξέρετε ότι είμαι επιρρεπής. Γιατί μου το κάνετε αυτο??
Γιατι τι εκανα;;; :cry::cry::cry:Και επειδη σε λιγο καιρο θα ειμαι ανεργη λεω να κανω και ενα εκτροφειο περσικων και εξοτικ στην Ελλαδα.. Σε 2 χρονια θα ξερω..![]()
Να κάνεις παιδι μου να κάνεις. Να έρθω να τα κλέψω όλα μαζί. Μην μπαίνω στον κόπο και δέυτερη φορά.

Βρε Θένια γιατί δεν παίρνεις την περσούλα που δίνουν κ που είναι κ Θεσσαλονίκη; Ειναι κ ήρεμη ράτσα κ περίπου στην ίδια ηλίκια με τη δική σου κ θα κάνουν καλή παρεούλα
Τελειώνει η σύμβαση Αντωνία ή είναι αυτή η μπινιά που κάνουν τώρα με τα στειτζ;
Ναιιιιιιιι εκτροφείο περσακίωωωωωωωωωων γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι![]()
Έλενα το σκέφτηκα πολύ ξέρεις αλλά ξέρεις ποιο είναι το θέμα? Πρώτον μου είπες ότι γενικώς τα περσάκια (κρίνοντας τουλάχιστον απο τα δικά σου) δεν θέλουν αγκαλιές. Εγώ θέλω να θέλει αγκαλιές γιατί το δικό μου το στριμάδι έτσι και το σηκώσεις αγκαλιά αρχιζει τα γεροντοκορίστικα νιεεεεεεεεε σαν χαλασμένη υπόκωφη σειρήνα. Δέυτερον είναι θηλυκό και ήθελα αρσενικό που είναι πιο μαμάκιδες. Τρίτον ρε συ τα φοβάμαι τα περσάκια απο θέμα τρίχας. Φοβάμαι οτι θα ξεχνιέμαι να την χτενίζω και δεν θέλω να γεμίσει κόμπους η μπέμπα. Και τέταρτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ στην αγγελία γράφει ότι δεν τα πάει καλά με τα άλλα γατιά. Άρα εδώ έχουμε πρόβλημα.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σας παρουσιαςω τα απροοπτα του Cachemire και της Cachou.Τα μαυρα ειναι η Ella και ο Εdfou, το μπλε χοντρουλη ειναι ο Emir, και το τελευταιο ειναι ο Εclair. Tα μπλε κοριτσια ειναι η Εtoile και η Ecume στις 2 τελευταιες εικονες.
ΕΕλα ρεε!!!!ειναι τοσο διαολεμενα ομορφα που μου ερχεται να ερθω νυχτα να τα παρω!!!απροοπτο,απροοπτο αλλα 6 εκανε!!δεν τσιγκουνευτηκε καθολου!!

Καλημέρα Γιάννα μου. Καλέ τι να αναπτυχθεί!! Αυτή έχει ξεχάσει τι εστί ύψος μου φαίνεται και οι μόνες έννοιες που αναγνωρίζει πλέον είναι πλάτος, εμβαδό και διάμετρο (της κοιλιάς της)![]()
ετσι ειναι η ρατσα...κοντη και αφρατη...ακους εκει να μιλας ετσι για το κοριτσι σου...

αμα σε ξανακουσω θα ερθω απο εκει και θα την παρω..και δεν την θελω και καθολου οπως ξερεις..

Ε τώρα πως θα το κάνουμε δηλαδή? Θα με κάνεις να κολήσω και με κάνα Νορβηγικό να σου ζητιανέυω Νορβηγάκι? Αφου με ξέρετε ότι είμαι επιρρεπής. Γιατί μου το κάνετε αυτο??
ετσι κανει παιδι μου..ξερει αυτη..
βαζει πολλες φωτογραφιες στο νορβηγοθεμα, βαζει και τις καλλιτεχνικες τις και χαζευεις,σου λεει και τα διαφορα,και εκει που σου αρεσουν μονο οι κοντοτριχες κατα κυριο λογο και οι κοντοχοντρες με μαγουλα,ξαφνικα χαζευεις μακρομουρικα,μαλλιαρα,τεραστια αιλουροειδη με αυτια...(αυτο παει για μενα..)

και μετα...μολις γεννησουν με το καλο θα τρεχουμε να ζηταμε απο ενα να το σεταρουμε τα χοντρα μας...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool