moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιαννα εσενα σε εχω στο χερι,την εχεις βαψει.ετσι κανει παιδι μου..ξερει αυτη..βαζει πολλες φωτογραφιες στο νορβηγοθεμα, βαζει και τις καλλιτεχνικες τις και χαζευεις,σου λεει και τα διαφορα,και εκει που σου αρεσουν μονο οι κοντοτριχες κατα κυριο λογο και οι κοντοχοντρες με μαγουλα,ξαφνικα χαζευεις μακρομουρικα,μαλλιαρα,τεραστια αιλουροειδη με αυτια...(αυτο παει για μενα..)
και μετα...μολις γεννησουν με το καλο θα τρεχουμε να ζηταμε απο ενα να το σεταρουμε τα χοντρα μας...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ετσι ειναι η ρατσα...κοντη και αφρατη...ακους εκει να μιλας ετσι για το κοριτσι σου...αμα σε ξανακουσω θα ερθω απο εκει και θα την παρω..και δεν την θελω και καθολου οπως ξερεις..
ετσι κανει παιδι μου..ξερει αυτη..βαζει πολλες φωτογραφιες στο νορβηγοθεμα, βαζει και τις καλλιτεχνικες τις και χαζευεις,σου λεει και τα διαφορα,και εκει που σου αρεσουν μονο οι κοντοτριχες κατα κυριο λογο και οι κοντοχοντρες με μαγουλα,ξαφνικα χαζευεις μακρομουρικα,μαλλιαρα,τεραστια αιλουροειδη με αυτια...(αυτο παει για μενα..)
και μετα...μολις γεννησουν με το καλο θα τρεχουμε να ζηταμε απο ενα να το σεταρουμε τα χοντρα μας...![]()
Α σε έκοψα εσένα απο χθες! Μου την κολακευες απο εδω μου την κολακευες απο εκει....να την κλέψεις θέλεις! Θα σου κάνω εγώ μια επίσκεψη στο σπίτι και μετά....Γιουρι και Λούνα θα φωνάζεις αλλά τίποτα δεν θα βλέπεις!

Ναι ναι είδες την άτιμη??? Έτσι μας κάνει με τα Νορβηγάκια. Θα κολήσω και εγώ τώρα και θα καταλήξω με κάνα μικρο μου πόνυ εδώ μέσα. Και να δω πως θα χωράμε!!
Θενια αμα τα δεις απο κοντα θα κολλησεις σιγουρα,και θα αρχισεις τη ζητιανια.![]()
Με σταυρό στο χέρι και σκόρδα θα έρθω να σας δω....σατανά! Ε σατανά!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι να πεις βρε Αντωνία θέλουν μπουρλότο όλοι τα έχω πάρει τόσο πολύ που καμια φορά θα με δείτε στην τηλεόραση με αυτοσχέδια μολότοφ που λένε κ στις ειδήσεις (λες κ υπάρχουν κ από εργοστάσια μολότοφΕιναι συμβαση εργου Ελενα μου!
Αλλα θα της κοψουν και αυτες και δεν θα μετραει η προυπηρεσια μας..
Οποτε ανεργη και με τη βουλα μετα απο 1.5 χρονο..
Ετσι λεω να κανω και το ονειρο μου πραγματικοτητα ειμαι αναμεσα στο να ανοιξω πετ σοπ η εκτροφειο αναλογα το σπιτι που θα παρω θα αποφασισω..![]()
) Οσο για το όνειρό σου εγώ λεω να το κυνηγήσεις κάνε πρώτα μια έρευνα αγορά στην περιοχή σου κ κοίτα αν σε παίρνει για ένα πετ σοπ αρχικά ένα πολύ μεγάλο κατάστημα που να φαίρεις πράγματα τα οποία είναι δύσκολο να βρούμε στην Ελλάδα κ να το κάνεις κ με ον λαιν αγορές

Και εγώ πιστεύω ότι όλα τα άλλα λύνονται αλλά αυτό το τελευταίο είναι μεγάλο πρόβλημα δεν το είχα δει στην αγγελία αυτό.Και τέταρτον και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ στην αγγελία γράφει ότι δεν τα πάει καλά με τα άλλα γατιά. Άρα εδώ έχουμε πρόβλημα.
moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Και εγώ πιστεύω ότι όλα τα άλλα λύνονται αλλά αυτό το τελευταίο είναι μεγάλο πρόβλημα δεν το είχα δει στην αγγελία αυτό.
Ναι μωρέ. Θα γίνει της κακομοίρας εδώ μέσα. Και τι φταίει το καημένο το Ολάκι? Είχε την ησυχία του και αντί να έχει παρεούλα θα καταλήξει να έχει μια τρελή με μαλλιά να την κηνυγάει. (εκτός απο μένα εννοώ. άλλη τρελή με μαλλιά θα είναι αυτή). Αν δεν ήταν αυτό να σου πω πιθανό και να την έπαιρνα. Είναι και μια κούκλα στο κάτω κάτω. Και λέει ότι είναι και ήσυχη.
aalyah
Διάσημο μέλος
Μπα,δεν πιανουν αυτα σε μενα My darling,ειμαι βελτιωμενο μοντελο.![]()
Θα φέρω παπά μαζί μου για ευχέλαιο.
Παρακαλώ κυρίες admin μπορείται να απαγορέυσεται ΑΥΤΗΝΗΣ
να μπαίνει εδώ μέσα??? Γιατί μας μιλάει για Νορβηγάκια...και σε λίγο θα μας κάνει να θέλουμε όλες μας αυτά τα μικρά μου πόνυ που είναι τόσο όμορφα....:cry:Και όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας πετάξουν απο το σπίτι και μετά που θα μείνουμε τα έρμα???? :cry::cry::cry:
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα εσενα σε εχω στο χερι,την εχεις βαψει.![]()
το ξερω..ατιμηηηηηηηηηηηηη...

Α σε έκοψα εσένα απο χθες! Μου την κολακευες απο εδω μου την κολακευες απο εκει....να την κλέψεις θέλεις! Θα σου κάνω εγώ μια επίσκεψη στο σπίτι και μετά....Γιουρι και Λούνα θα φωνάζεις αλλά τίποτα δεν θα βλέπεις!
Ναι ναι είδες την άτιμη??? Έτσι μας κάνει με τα Νορβηγάκια. Θα κολήσω και εγώ τώρα και θα καταλήξω με κάνα μικρο μου πόνυ εδώ μέσα. Και να δω πως θα χωράμε!!
βρε δεν θελω να στην κλεψω μην εξαπτεσαι..αλλα λεω,απλα να προσεχουμε τι λεμε...αλλιως θα ερθω και θα παραστησω την προνοια!!!

θα σε βγαλω κακο γονεα που θες το παιδι σου να πεινασει και μετα θα το παρω..

μικρο μου πονυ??

πεθανα!!κι εγω με τετοιο θα ειμαι!!εμεις να δουμε που θα χωραμε!!
aalyah
Διάσημο μέλος
Ετσι κι αλλιως αν δεν επιτρεπεται πλεον να μιλαμε για τα μικρα μας δε θα μπορω να σας κολαζω...μονο με τα μεγαλα μας!![]()
Τι λες! Για τα μικρά μπορείς να μιλάς! Αγγελίες για πώληση δεν κάνει να βάζεις

βρε δεν θελω να στην κλεψω μην εξαπτεσαι..αλλα λεω,απλα να προσεχουμε τι λεμε...αλλιως θα ερθω και θα παραστησω την προνοια!!!
θα σε βγαλω κακο γονεα που θες το παιδι σου να πεινασει και μετα θα το παρω..
μικρο μου πονυ??πεθανα!!κι εγω με τετοιο θα ειμαι!!εμεις να δουμε που θα χωραμε!!
![]()
Ιιιιιιι κακουργααααααα!!! Καλά δεν σκάω. Μόλις την δούνε απο την πρόνοια θα μου πούνε μόνοι τους να την κάνω δίαιτα άρα θα είμαι καλυμένη.

Γιατί συγνώμη μόνο εγώ τα βλέπω σαν μικρά μου πόνυ?

Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά....βάζεις ένα πόνυ και ένα νορβηγάκι δίπλα διπλα και σκέφτεσαι..."τώρα ποιο είναι το πόνυ κα ποιο το Νορβηγάκι? Γιατί εμένα ίδια μου φαίνονται" 

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι σαφως μικροτερα απο πονυ.

aalyah
Διάσημο μέλος
Η κυρια πρασινη ειπε οτι ειναι υπο συζητηση,και η κυρια μπλε ειπε οτι απαγορευονται μονο οι αγγελιες.Και τωρα εγω θα τις βαλω να μαλωσουν και θα παρω τις θεσεις τους.Μπου χα χα χααααααααα.
Ειναι σαφως μικροτερα απο πονυ.![]()
Η κυρία κόκκινη τι είπε είναι το θέμα.
Ναι καλά έτσι πας να μας κοροιδέψεις?? Μικρά μου πόνυ πάει και τελείωσε!

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα σου τα βγαλω σημερα φωτο να δεις οτι ειναι μικροτερα απο πονυ.

aalyah
Διάσημο μέλος
Δες το θεματακι,τελικα μονο οι αγγελιες θα απαγορευονται.
Θα σου τα βγαλω σημερα φωτο να δεις οτι ειναι μικροτερα απο πονυ.![]()
Μόνο αν τα βάλεις δίπλα σε πόνυ θα με πείσεις.

Το είχα δει βρε ότι είχαν γράψει οτι μόνο αγγελίες απαγορευονται. Στο είπα και ποιο πριν

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Ε δεν εχω πονυ διαθεσιμο μαρη για να στα βγαλω διπλα διπλα!![]()
Είιιιιιιδες είδες???? Πόνυ είναι και πας να το καλύψεις!!! Μουσίτσα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε βγαινουν πονυ σε τιγρε μαρη!Είιιιιιιδες είδες???? Πόνυ είναι και πας να το καλύψεις!!! Μουσίτσα!!!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Δε βγαινουν πονυ σε τιγρε μαρη!![]()
Βγαίνουν!!!! Τα δικά σου!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
Τι λες! Για τα μικρά μπορείς να μιλάς! Αγγελίες για πώληση δεν κάνει να βάζεις
Ιιιιιιι κακουργααααααα!!! Καλά δεν σκάω. Μόλις την δούνε απο την πρόνοια θα μου πούνε μόνοι τους να την κάνω δίαιτα άρα θα είμαι καλυμένη.
Γιατί συγνώμη μόνο εγώ τα βλέπω σαν μικρά μου πόνυ?Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά....βάζεις ένα πόνυ και ένα νορβηγάκι δίπλα διπλα και σκέφτεσαι..."τώρα ποιο είναι το πόνυ κα ποιο το Νορβηγάκι? Γιατί εμένα ίδια μου φαίνονται"
![]()
δεν θελει διαιτα το ζωακι...σταματα πια!!!αν θελει η δικια σου διαιτα ο δικος μου τι θελει δηλαδη???εε??

τι λετε για τις αγγελιες??βγηκε καμια ανακοινωση και δεν το επιασα???

Δε βγαινουν πονυ σε τιγρε μαρη!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
δεν θελει διαιτα το ζωακι...σταματα πια!!!αν θελει η δικια σου διαιτα ο δικος μου τι θελει δηλαδη???εε??![]()
Λιποαναρόφηση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool