aalyah
Διάσημο μέλος
Μαλιστα!!!
Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη
αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα!
καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι![]()
Εσύ τυχερή είσαι. Εγώ έχω μόνο το στριμάδι δεν έχω άλλο. Και τρομάρα μου και το δέυτερο που θέλω να πάρω είναι βρετανάκι.

Τα θέλει και μένα ο κώλος μου μου φαίνεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο!![]()

ε είναι κ κορίτσι μην το ξεχνάς δεν έχει απλά στριγκλιά έχει κ λίγο από Beachια μέσα της
Μπορείς να πάρεις κ ένα περσάκι πιστεύω ότι σαν φυλές επειδή είναι συγγενικές θα τα βρουν εύκολα, όμως από πείρα σου λέω μην την αφήσεις να μεγαλώσει πολύ γιατί μετά μαθαίνουν μόνα τους κ δύσκολα δέχονται το δεύτερο γατάκιΕσύ τυχερή είσαι. Εγώ έχω μόνο το στριμάδι δεν έχω άλλο. Και τρομάρα μου και το δέυτερο που θέλω να πάρω είναι βρετανάκι.Τα θέλει και μένα ο κώλος μου μου φαίνεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ε είναι κ κορίτσι μην το ξεχνάς δεν έχει απλά στριγκλιά έχει κ λίγο από Beachια μέσα της
Μπορείς να πάρεις κ ένα περσάκι πιστεύω ότι σαν φυλές επειδή είναι συγγενικές θα τα βρουν εύκολα, όμως από πείρα σου λέω μην την αφήσεις να μεγαλώσει πολύ γιατί μετά μαθαίνουν μόνα τους κ δύσκολα δέχονται το δεύτερο γατάκι
Το δευτερο ενο και είται θα το πάρω. Και για τον λόγο που προανέφερες πιο πάνω θα είναι φυσικα αρσενικό αυτή τη φορά!!!

Για τα περσάκια ξέρεις την γνώμη μου. Κουκλιά αλλά.....έχω θέμα με την τρίχα τους. Άσε καλέ που ουτε αυτά θέλουν αγκαλιές. Στριμάδια όλα τους πια! Βρετανικά περσικά όλα! Αν και το θέμα με την τρίχα της περσικής άρχισα να το σκέφτομαι αλλιώς....και άρχισα να ψιλοκοιτάω exotic shorthair. Τι γνώμη έχετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Τώρα για την αγκαλιά είναι κ ανάλογα με το χαρακτήρα της γάτας πάντως τα αγοράκια είναι πολύ πιο καταδεκτικά κ θα κολλήσει κ περισσότερο μαζί σου
elvenstar
Επιφανές μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
αυτό θα σου πρώτεινα κ εγώ αν σου αρέσουν τα περσικά να πάρεις εξοτικ γιατί είναι το ίδιο γλυκά σαν χαρακτήρες κ ήρεμα κ εξαρτημένα από τον άνθρωπο που τα υιοθετεί (οι αγκαλιές είναι άλλο πράγμα) κ από την άλλη επειδή δεν έχουν την αρκουδότριχα ενδείκνυνται για τεμπέλες σαν κ εσένα
Τώρα για την αγκαλιά είναι κ ανάλογα με το χαρακτήρα της γάτας πάντως τα αγοράκια είναι πολύ πιο καταδεκτικά κ θα κολλήσει κ περισσότερο μαζί σου
Γι'αυτό ακριβώς ο στόχος μου είναι ένα αρσενικό μπουμπούκι πλέον.
Και θέλω το πιο χαδιάρικο! Αυτή θα είναι η παραγγελία μου την επόμενη φορά. Θέλω το πιο χαδιάρικο. Στην γέννα της Όλιας ήταν ένα αρσενικό λιλα.....σχεδόν μετάνιωσα που δεν πήρα εκείνο! Σου μιλάω το μικρό το έιχε από ημερών. Μέσα στην τσαχπινιά και την γλύκα. Γινόταν κουβαράκι χαιδευόταν στ'αδέρφια του, έκανε συνέχεια βαρελάκια. Το κάτι άλλο!! Αν δεν ειχα κολησει να παρω θηλυκο μόνο και μόνο για να μοιάξει στην Ραίσα θα είχα πάρει ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό!!Να κάνω κ μια υποσημείωση εδώ για το τρίχωμα, δεν έχουν όλα τα περσικά φοβερό πρόβλημα με το τρίχωμα, εξαρτάται από την ποιότητα της γούνας τους, μερικά όπως για παράδειγμα η Κάντυ (με την ασημένια γούνα που μάλλον παίζει ρόλο κ το χρώμα) δεν έχουν καλή ποιότητα γούνας με αποτέλεσμα να μπερδεύεται αμέσως κ να θέλει συχνό χτένισμα, άλλες πάλι γάτες οπως ο Μπατ αλλά κ άλλα περσικά που ξέρω δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα τον Μπατ μπορώ να τον αφήσω κ μια εβδομάδα αχτένιστο κ να μη κάνει κόμπους ή κ αν κάνει 1-2 με το που θα τους χτενίσω θα φύγουν αμέσως ενώ της Κάντυ δεν φεύγουν με τιποτα κ θέλουν κόψιμο, βέβαια όλα αυτά έρχονται σιγά σιγά με την εμπειρία που αποκτάς, όταν είχα πρωτοπάρει θυμάμαι την Κάντυ είχα πελαγώσει τώρα δεν μου φαίνεται κ τόσο βουνό, με τις κατάλληλες βούρτσες μηχανή κουρέματος κ τον σωστό τρόπο χτενίσματος όλα μου φαίνονται πιο εύκολα τώρα
Ελενα είμαι τεμπέλα. Και αν πω εγώ σε εκτροφέα "θέλω ένα περσικό που να μην θελει πολύ φροντίδα η τρίχα του" θα γελάσει και θα μου πει να πάω να πάρω καμια ράτσα που δεν εχει μακρια τριχα. Αν και τα μαλλιαρά γατιά μ'αρέσουν αρκετά. Έχουν ένα άλλο πρεστίζ πως να το κάνουμε....δεν ξέρω θα δω. Ίσως σκεφτώ για εξωτική. Η για μια ράτσα ημιμακρύτριχη....ουφ παιδιά με μπερδέυετε με μπερδέυετε! Αφού με ξέρετε είμαι επιρρεπής και τα θέλω ΟΛΑ!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
εγώ μπορεί να ξεκινάω στην αρχή με κάποια στανταρ αλλά δω κάποιο κ το ερωτευτώ δεν επιμένω στο αρχικό σχέδιο. Τώρα για την τρίχα μπορώ να σου πω σίγουρα ότι τα seal point έχουν εύκολη τρίχα όπως επίσης σε γενικές γραμμές κ τα solid έχουν εύκολη τρίχα αλλά για σιγουριά να ρωτήσεις τη Δώρα γιατί το έχει ψάξει πολύ αυτό σε σχέση με τα χρώματα κ την ποιότητα γούνας για να πάρει τα δικά τηςΑ και ένα ατου επιπλέον για τα σιλ είναι ότι όσα γατάκια ξέρω που είναι σιλ άσχετα με το τι ράτσα είναι, όλα ειναι πάρα πολύ γλυκά σαν χαρακτήρες για να μην αναφέρω κ το πανέμορφα

aalyah
Διάσημο μέλος
παντως το δικο μου χαλβαδογατο ειναι Σιαμ και στο προτεινω .. τελειος χαρακτηρας , αγαπησε τον μικρο μολις τον ειδε και τον δεχτηκε κατευθειαν ..το στριμαδι μια σταλια σκατο και του κανε κχχχχ![]()
Αααα όχι. Εχω μετανιώσει με το θέμα σιάμ. Κάποτε ήθελα να πάρω αλλά πλέον όχι. Να σου πω γιατί? Γιατί ξέρω ότι είναι ΠΟΛΥ ομιλητικά ζώα. Και αυτό δεν με πείραζε. Είπα ένα βρετανάκι που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει και ένα σιαμεζάκι που θα είναι δεμένο μαζί μου θα μου μιλάει κτλ κτλ. Ε λοιπόν εγώ κέρδισα λαχείο. Η μικρή μιλάει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! Γλώσσα δεν βάζει μέσα. Πρωί πρωί ξυπνάμε λέμε πως κοιμηθήκαμε το βράδυ, ζητάμε φαγητό, συνοδευουμε την μαμά στην τουαλέτα (ω ναι!!) της μιλάμε καθ'όλη την διάρκεια, κάνουμε τα παράπονα μας, λέμε ότι βαριόμαστε ότι θέλουμε παιχνίδια ότι θέλουμε να κοιμηθούμε όταν η μαμά είναι στον υπολογιστή μιλάμε συνέχεια στ'αυτί της και γενικώς μιλάμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! Αυτό το κορίτσι έχει πέσει σε καζάνι απο γλυστρίδες απο γεννησημιού της. Ε φαντάζεσαι ότι δεν θέλω ένα δέυτερο τέτοιο εδώ μέσα θα χαζέψω.

aalyah
Διάσημο μέλος
Κακός που δεν το πήρες ή μάλλον κακός που δεν πήρες κ τα δύο μαζίεγώ μπορεί να ξεκινάω στην αρχή με κάποια στανταρ αλλά δω κάποιο κ το ερωτευτώ δεν επιμένω στο αρχικό σχέδιο. Τώρα για την τρίχα μπορώ να σου πω σίγουρα ότι τα seal point έχουν εύκολη τρίχα όπως επίσης σε γενικές γραμμές κ τα solid έχουν εύκολη τρίχα αλλά για σιγουριά να ρωτήσεις τη Δώρα γιατί το έχει ψάξει πολύ αυτό σε σχέση με τα χρώματα κ την ποιότητα γούνας για να πάρει τα δικά της
Α και ένα ατου επιπλέον για τα σιλ είναι ότι όσα γατάκια ξέρω που είναι σιλ άσχετα με το τι ράτσα είναι, όλα ειναι πάρα πολύ γλυκά σαν χαρακτήρες για να μην αναφέρω κ το πανέμορφα![]()
Εμένα όμως τα σιλ δεν μ'αρέσαν ποτέ ιδιαιτέρως....πολύ σκούρα για τα γούστα μου. Όταν λες σόλιντ ποια ακριβώς εννοείς? Καλά σ'αυτό που λες έχεις δίκιο. 2 μαζί δεν μπορούσα να πάρω για οικονομικούς λόγους. Μου ήταν αδύνατον. Αλλά ο λόγος που πήρα την Όλια είναι γιατί ήταν η τελευταία γέννα της Ραίσας. Η Νικολέτα είχε πει (και δεν ξέρω αν άλλαξε γνώμη) ότι δεν θα κάνει άλλη γέννα. Και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να χάσω μια μικρή ραισούλα. Είναι πανέμορφη και ήθελα μια που να της μοιάζει και να έχει την γλύκα του θηλυκού. Άρα επέμενα στο αρχικό σχέδιο. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρω ένα πολύ γλυκό αρσενικό σαν εκείνο.
Αλήθεια έχουμε εκτροφέα εξωτικών στην ελλάδα?
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα.Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου.
Eμενα η δικια μου αν εχει ορεξη καθεται οση ωρα θελω στην αγκαλια μου(δεν ξερω αν θυμαστε στην εκθεση οσοι την ειδατε) και οταν τη χτενιζω γουργουριζει αλλα μονο με την απλη χτενα το furminator το φοβαται.. αναποδα γατια!

Ζουλια!!!

Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο.Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι.
Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!!![]()
1.000.000? και να τη βλεπω Σαβ/κα.. Δεχεσαι;

Κ εμενα κοριτσι ειναι Ελενα αλλα οχι bitch..ε είναι κ κορίτσι μην το ξεχνάς δεν έχει απλά στριγκλιά έχει κ λίγο από Beachια μέσα της
Μπορείς να πάρεις κ ένα περσάκι πιστεύω ότι σαν φυλές επειδή είναι συγγενικές θα τα βρουν εύκολα, όμως από πείρα σου λέω μην την αφήσεις να μεγαλώσει πολύ γιατί μετά μαθαίνουν μόνα τους κ δύσκολα δέχονται το δεύτερο γατάκι

Να κάνω κ μια υποσημείωση εδώ για το τρίχωμα, δεν έχουν όλα τα περσικά φοβερό πρόβλημα με το τρίχωμα, εξαρτάται από την ποιότητα της γούνας τους, μερικά όπως για παράδειγμα η Κάντυ (με την ασημένια γούνα που μάλλον παίζει ρόλο κ το χρώμα) δεν έχουν καλή ποιότητα γούνας με αποτέλεσμα να μπερδεύεται αμέσως κ να θέλει συχνό χτένισμα, άλλες πάλι γάτες οπως ο Μπατ αλλά κ άλλα περσικά που ξέρω δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα τον Μπατ μπορώ να τον αφήσω κ μια εβδομάδα αχτένιστο κ να μη κάνει κόμπους ή κ αν κάνει 1-2 με το που θα τους χτενίσω θα φύγουν αμέσως ενώ της Κάντυ δεν φεύγουν με τιποτα κ θέλουν κόψιμο, βέβαια όλα αυτά έρχονται σιγά σιγά με την εμπειρία που αποκτάς, όταν είχα πρωτοπάρει θυμάμαι την Κάντυ είχα πελαγώσει τώρα δεν μου φαίνεται κ τόσο βουνό, με τις κατάλληλες βούρτσες μηχανή κουρέματος κ τον σωστό τρόπο χτενίσματος όλα μου φαίνονται πιο εύκολα τώρα
Kαι εμενα η Σαλι καθε 2 μερες αμα τη χτενιζεις ειναι ενταξει και σπανια κανει κομπους το τριχωμα της..

Απο την αλλη ο Πασας που ειναι ημιαιμος κομπιαζει ευκολα ενω το κουραδι ποτε και εχει το καλυτερο τριχωμα!!

Luna
Περιβόητο μέλος
ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!!
εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι
ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε...
Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ?
αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου
καλα οχι και ντροπη!!που να το δεις!!

τα βρετανακια και τα σκωτσεζακια δυστυχως εκτος απο εξερεσεις δεν θελουν αγκαλια!!ειναι χαδιαρικα αλλα μονο πατωμα-κρεβατι κτλ!!ποτε επανω σου και ολα κανουν αυτο το χαρακτηριστικο νννιιεεεεεεεεεεεεε!!!δεν το γλυτωνεις!!

Η Luna μου ειναι πιο bitch απο τον Yuri του οποιου οτι και να του κανεις παρα το γεγονος οτι φωναζει σαν να τον σφαζουν,καθεται ο ταλαιπωρος!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Eμενα η δικια μου αν εχει ορεξη καθεται οση ωρα θελω στην αγκαλια μου(δεν ξερω αν θυμαστε στην εκθεση οσοι την ειδατε) και οταν τη χτενιζω γουργουριζει αλλα μονο με την απλη χτενα το furminator το φοβαται.. αναποδα γατια!
Ζουλια!!!![]()
θυμαμαι εγω!!!

τι καλη που ηταν...!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα οχι και ντροπη!!που να το δεις!!
τα βρετανακια και τα σκωτσεζακια δυστυχως εκτος απο εξερεσεις δεν θελουν αγκαλια!!ειναι χαδιαρικα αλλα μονο πατωμα-κρεβατι κτλ!!ποτε επανω σου και ολα κανουν αυτο το χαρακτηριστικο νννιιεεεεεεεεεεεεε!!!δεν το γλυτωνεις!!
Η Luna μου ειναι πιο bitch απο τον Yuri του οποιου οτι και να του κανεις παρα το γεγονος οτι φωναζει σαν να τον σφαζουν,καθεται ο ταλαιπωρος!!![]()
αυτο το νννιεεεεεεε ....δεν υπαρχει! τι λεπτη φωνουλα!!! γελαω οποτε τον ακουω. ειχα μαθει με τον αλλο τον κακοφωνιξ το ΜΑΟΥΥΥΥΥΥΥ

Λουνα οντως οταν ειμαι κουζινα θα τριφτει στα ποδια μου, στο κρεβατι θα ξαπλωσει διπλα και θ ακανει καμια κουτουλιτσα, αλλα μεχρι εκει!!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Aalyah να βλεπες το Περσιας που χαριζεται στη Θεσσαλονικη... ειπαν οτι δεν τα παει καλα με αλλες γατες αλλα ρε γμτ ειμαι της αποψης οτι αν δεν δοκιμασεις δεν ξερεις
πολλες φιλες μου δεν περναν 2ο για αυτο το λογο και οταν βρεθηκε ενα στο δρομο τους, κυριολεκτικα, και το μαζεψαν εμαθε το αλλο και ηταν οκ
ειναι καθαροαιμη η Κλεοπατρα απο εκτροφειο , ΘΕΑ και τα ματακια της απο οτι ειδες πολυ καθαρα! μακαρι να βρει σπιτι γρηγορα
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Κλεοπατρα!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
αυτο το νννιεεεεεεε ....δεν υπαρχει! τι λεπτη φωνουλα!!! γελαω οποτε τον ακουω. ειχα μαθει με τον αλλο τον κακοφωνιξ το ΜΑΟΥΥΥΥΥΥΥ
Λουνα οντως οταν ειμαι κουζινα θα τριφτει στα ποδια μου, στο κρεβατι θα ξαπλωσει διπλα και θ ακανει καμια κουτουλιτσα, αλλα μεχρι εκει!!!!

κακοφωνιξ κι εσυ!!!

οταν κανει κουτουλιτσες δεν κανει και κοιλιτσες και κανενα γουργουρητο???
συνηθως θελουν χαδια,(οχι οποτε θες εσυ,οποτε θελουν αυτα) αλλα απλα δεν θελουν αγκαλια και πανω σου!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
και ετσι για το καλημερα
Κλεοπατρα!!!!
![]()
χαριζεται???

κουκλα ειναι!!!γιατι??

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ασε.... προσπαθουμε να της βρουμε εδω ενα σπιτιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool