British - maniacs

Κρόσια κ κορδέλες (όχι ταυτόχρονα) σε παπούτσια...πες μας τις σκέψεις σου κ τι σου λέει το ένστικτο του στυλίστα...

κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια....:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
εχεις τιποτα τετοιο??:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που να το δεις τώρα που είναι δίπλα μου και έχει κουλουριαστει..... έχει πάρει και μια στάση....παιδιά θα την ζουλήξω δεν αντέχω. Προετοιμαστείτε ν'ακούσετε νιεεεεεεεεεεε γιατί μέχρι εκεί θα ακουστεί :P:lol:

δεν ακουσα τιποτα...:confused::confused::confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια....:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:
εχεις τιποτα τετοιο??:blink::blink:

Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

δεν ακουσα τιποτα...:confused::confused::confused:

Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. :P:P:P

Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! :lol::lol:

Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!!:redface::redface::redface:

Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. :P:P:P

Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! :lol::lol:

ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!!:happy::happy::happy::lol::lol:

ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!!:happy::happy::happy::lol::lol:

Ακούστηκε?? :confused::P

κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη...:confused::confused::blink::lol::lol::lol:

Αυτή ήταν πίστεψε με....:P:lol::lol:

Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς?

Αυτή ήταν πίστεψε με....:P:lol::lol:

Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς?

:lol::lol::lol:
πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!!:P:P;)
καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις??:happy:
ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!!
θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!!:D:D
κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6...
τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει..:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:
πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!!:P:P;)
καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις??:happy:
ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!!
θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!!:D:D
κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6...
τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει..:lol::lol::lol:

Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου :D Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε?

Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 :P:lol::lol:

O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου

O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου

Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο :)

Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις.

Συνημμένα

• P8090523.jpg
    P8090523.jpg
    127,1 KB · Εμφανίσεις: 28
Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις.

Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! :inlove::inlove::inlove:

Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου :D Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε?

Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 :P:lol::lol:

τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!!:up::up:
τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!!
ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!!
εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι...
και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση....:blink::blink::blink:

τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!!:up::up:
τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!!
ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!!
εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι...
και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση....:blink::blink::blink:

Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι :P

Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! :confused::confused:

Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! :P

χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!!
εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια :redface:

Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι :P

Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! :confused::confused:

Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! :P

α τα ξερεις εε??:P:P:lol:;)
μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!!:happy::happy:

χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!!
εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια :redface:

ατιμος δεν λεει τιποτα!!:blink::rolleyes:
κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??:confused:δεν θυμαμαι ακριβως..

α τα ξερεις εε??:P:P:lol:;)
μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!!:happy::happy:

ατιμος δεν λεει τιποτα!!:blink::rolleyes:
κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??:confused:δεν θυμαμαι ακριβως..

Καλημεραααα! :happy:
Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε :D

Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς?

Καλημεραααα! :happy:
Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε :D

Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς?

ειπα κι εγω!!!;);):lol::lol:
αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας...
πηγε στην Κρητη...:happy::happy::happy::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back