Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:32 Η Luna έγραψε: #5.821 01-11-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κρόσια κ κορδέλες (όχι ταυτόχρονα) σε παπούτσια...πες μας τις σκέψεις σου κ τι σου λέει το ένστικτο του στυλίστα... Click για ανάπτυξη... κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:32 Η Luna έγραψε: #5.822 01-11-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Που να το δεις τώρα που είναι δίπλα μου και έχει κουλουριαστει..... έχει πάρει και μια στάση....παιδιά θα την ζουλήξω δεν αντέχω. Προετοιμαστείτε ν'ακούσετε νιεεεεεεεεεεε γιατί μέχρι εκεί θα ακουστεί Click για ανάπτυξη... δεν ακουσα τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Βαβελόψαρο: #5.823 01-11-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aalyah έγραψε: #5.824 01-11-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ακουσα τιποτα... Click για ανάπτυξη... Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Luna έγραψε: #5.825 01-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Κρόσια κ κορδέλες (όχι ταυτόχρονα) σε παπούτσια...πες μας τις σκέψεις σου κ τι σου λέει το ένστικτο του στυλίστα... Click για ανάπτυξη... κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:32 Η Luna έγραψε: #5.822 01-11-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Που να το δεις τώρα που είναι δίπλα μου και έχει κουλουριαστει..... έχει πάρει και μια στάση....παιδιά θα την ζουλήξω δεν αντέχω. Προετοιμαστείτε ν'ακούσετε νιεεεεεεεεεεε γιατί μέχρι εκεί θα ακουστεί Click για ανάπτυξη... δεν ακουσα τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Βαβελόψαρο: #5.823 01-11-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aalyah έγραψε: #5.824 01-11-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ακουσα τιποτα... Click για ανάπτυξη... Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Luna έγραψε: #5.825 01-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Που να το δεις τώρα που είναι δίπλα μου και έχει κουλουριαστει..... έχει πάρει και μια στάση....παιδιά θα την ζουλήξω δεν αντέχω. Προετοιμαστείτε ν'ακούσετε νιεεεεεεεεεεε γιατί μέχρι εκεί θα ακουστεί Click για ανάπτυξη... δεν ακουσα τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Βαβελόψαρο: #5.823 01-11-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aalyah έγραψε: #5.824 01-11-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ακουσα τιποτα... Click για ανάπτυξη... Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Luna έγραψε: #5.825 01-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: κροσια και κορδελες μαζι με τρομοκρατουν να σου πω την αληθεια.... εχεις τιποτα τετοιο?? Click για ανάπτυξη... Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:35 Η aalyah έγραψε: #5.824 01-11-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ακουσα τιποτα... Click για ανάπτυξη... Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Luna έγραψε: #5.825 01-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ακουσα τιποτα... Click για ανάπτυξη... Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Luna έγραψε: #5.825 01-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Όχι μαρή αφού λέω όχι ταυτόχρονα!!!!! Click για ανάπτυξη... sorry ειμαι λιγο αφηρημενη!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έφτασε μόνο μέχρι Λείβαδιά το νιεεεεεε λυπόμαστε. Παιδιά σαν κουραμπιές είναι!!! Το κουγκαρίνι μου!!! Το ζουλήξω το φάω!! Μιαμ μιαμ μιαμ!! Click για ανάπτυξη... ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:02 Η aalyah έγραψε: #5.826 01-11-09 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ξαναζουλα!!!θελω να ακουσω τον τσιριχτο σου κουραμπιε!!! Click για ανάπτυξη... Ακούστηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:06 Η Luna έγραψε: #5.827 01-11-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ακούστηκε?? Click για ανάπτυξη... κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 18:13 Η aalyah έγραψε: #5.828 01-11-09 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: κατι στον αερα...αλλα δεν ειμαι σιγουρη... Click για ανάπτυξη... Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η Luna έγραψε: #5.829 01-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αυτή ήταν πίστεψε με.... Τα δικά σου κουγκαρίνια τι κάνουν? Ο μπουλάκος σου τι κάνει? Πόσα κιλά πρέπει να είναι σ'αυτήν την ηλικία τα βρετανάκια? Εχω να την ζυγίσω απο 6 μηνών όπου ήταν ακριβώς 3 κιλά. Και τώρα έχει σίγουρα μεγαλώσει πολύ. Είναι σχεδόν 9 μηνών η δικιά μου τώρα..... Πόσο πρέπει να είναι κανονικά ξέρει κανείς? Click για ανάπτυξη... πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Η aalyah έγραψε: #5.830 01-11-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ μ'αρεσει το κουγκαρινι που λες!!!τους παει!! καλα ειναι τα χρυσουλακια μου!!!κοιμουνται ολη μερα τωρα που εχει πιασει κρυο!!η Ολια ειναι 2 βδομαδες μικροτερη απο τον Yuri!!το ξερεις?? ο Yuri ηταν 3,5 τον Ιουλιο και τωρα πρεπει να ειναι γυρω στα 5!!δεν θελω να πω παραπανω!!δεν εχω ακριβειας και ετσι τα ζυγιζω μονο στον γιατρο!! θα παμε μεσα στον Νοεμβρη αρα θα μαθουμε!!! κανονικα δεν ξερω αλλα ειναι ξερω οτι τα ενηλικα αρσενικα δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 7-8 κιλα και τα θυληκα τα 6... τωρα εμεις που θα φτασουμε...κανεις δεν ξερει.. Click για ανάπτυξη... Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η aramis έγραψε: #5.831 01-11-09 20:52 O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η aalyah έγραψε: #5.832 01-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aramis: O χοντρουλης, ο Emir, δεν δειχνει ταση ακομα προς το χαδιαρη αλλα και ο Cachemire οταν το πρωτοπηρα μου κρυφτηκε μια εβδομαδα. Προσωπικα στα μπλε εχω αδυναμια στον Εclair που ειναι πιο ζωηρος. Ο Emir ειναι πιο βολικος, οπου τον βαλεις καθεται, ενα παραδειγμα του αγαθου αρσενικου Click για ανάπτυξη... Ε είδες Πασκαλ κάτι ήξερα και μου άρεσε ο Εμιρ. Ένα αγαθό αρσενικό θέλω και εγώ. Αν μας βγει ότι αγαπάει και τις αγκαλιές θα είναι οτι καλύτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η aramis έγραψε: #5.833 01-11-09 21:04 Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα P8090523.jpg 127,1 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η aalyah έγραψε: #5.834 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aramis: Oλα τα αρσενικα μου, εννοω τα τετραποδα, αγαπουν τις αγκαλιες και να πω την αληθεια για το Cachemire, ειναι και αυτος αγαθος αλλα πιο καλο γατι εκτος τον Chou,δες την φωτογραφια, δεν βρισκεις. Click για ανάπτυξη... Καλέ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ είναι αυτο!! Και τι βλέμμα τι ματάκια!!! Αχουτο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:11 Η Luna έγραψε: #5.835 01-11-09 21:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μόνο 2 βδομάδες τ'αδερφάκια? Σοβαρά? Δεν το ξερα. Εμένα η δικιά μου 10 Φεβρουαρίου γεννήθηκε το μωρό μου Το δικό σου το yu-gi-oh πότε γεννηθηκε? Τα θηλυκά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 6? Ωχ....πρέπει να την προσέξουμε την χοντρούλα μας δηλαδή γιατί εγώ την κόβω να ξεπερνάει κατα ΠΟΛΥ τα 6 Click για ανάπτυξη... τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 21:18 Η aalyah έγραψε: #5.836 01-11-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τα δικα μου γεννηθηκαν 30 Ιανουαριου!!ο fidel ειχε ερθει να κανει την δουλεια του στην αθηνα και μολις γυρισε πισω κουτουπωσε την Raisa και βγηκαν τα δικα σας!!κανεις δεν τον πηρε πρεφα!! τα 6 κιλα ειναι ενδεικτικο!!μπορει αναλογα με τον σωματοτυπο αλλαζουν αυτα!! ο γιατρος ειναι ο καλυτερος να σου πει!! εμενα μου ειπε,αν η κοιλια του Yuri που ηδη κρεμεται,αρχιζεις να την νιωθεις σαν αυγο στην χουφτα σου,κοβε φαι... και ειμαστε σχεδον σε αυτη την φαση.... Click για ανάπτυξη... Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 08:56 Η NiaR έγραψε: #5.837 02-11-09 08:56 χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:11 Η Luna έγραψε: #5.838 02-11-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ξέρω πολύ καλά τις περιπέτειες του μπαμπά μας. Στη λούφα ο κύριος. Κανείς δεν τον παίρνει χαμπάρι Εμένα η δικιά μου καλέ έχει μια κοιλιά που όταν την πιάνω είναι σαν αυγό από τότε σχεδόν που την πήρα! Το πα εγώ θέλει δίαιτα αυτή!!! Click για ανάπτυξη... α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: χαχαχαχα ατιμος ο πατερας μας!!! εμεις δλδ ειμαστε τα μικροτερα αδερφακια Click για ανάπτυξη... ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 11:49 Η aalyah έγραψε: #5.839 02-11-09 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 290 291 292 293 294 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 292 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: α τα ξερεις εε?? μην κανεις διαιτα σε ανηλικα!!!ασε να χρονισει και οταν θα στειρωθει η θα ζευγαρωσει ή οτιδηποτε βλεπεις τι θα γινει!! ατιμος δεν λεει τιποτα!! κι εσεις εισαστε μικροτεροι!!ναι!ποτε γεννηθηκατε??δεν θυμαμαι ακριβως.. Click για ανάπτυξη... Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2009 στις 14:08 Η Luna έγραψε: #5.840 02-11-09 14:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημεραααα! Σιγά μην της κάνω δίαιτα καλέ! Το πίστεψες κιόλας! Αφού ακόμα μεγαλώνει το τουμπουρλούκι. Όταν μεγαλώσει και μετά.....βλέπουμε Καλέ πότε γεννήθηκαν αυτά? Είναι πιο μικρά και απο μάς? Click για ανάπτυξη... ειπα κι εγω!!! αυτα ειναι πιο μετα απο τα δικα μας..ξανακανε που*****ιες ο πατερας... πηγε στην Κρητη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.