avtwvia
Διάσημο μέλος
Μπορεί ναι....μπορεί και όχι....![]()
Ελα τωρα elvenstar το δωρακι και ΣΙΑ εσυ!!

Σωστη;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Ελα τωρα elvenstar το δωρακι και ΣΙΑ εσυ!!
Σωστη;![]()
Όπως είπα...μπορεί ναι μπορεί και όχι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Όπως είπα...μπορεί ναι μπορεί και όχι...![]()
Mας κοροιδευετε μανδαμ;;

Αφου αυτο ειναι παραδεξου το!

Ηθελες μακρυτριχο αλλα με ευκολο τριχωμα να μη θελει συχνο βουρτσισμα..
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που δεν τον είπες κ Μπουρμπούλιαπουδρενιο μου μπουρμπουλι!!!!![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Mας κοροιδευετε μανδαμ;;
Αφου αυτο ειναι παραδεξου το!
Ηθελες μακρυτριχο αλλα με ευκολο τριχωμα να μη θελει συχνο βουρτσισμα..
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδια;;;![]()
Ε είδες που σου λέω ότι δεν κατάλαβες καλά?

moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς που δεν τον είπες κ Μπουρμπούλια![]()
με κοροιδευεις Ελενακι??

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ε είδες που σου λέω ότι δεν κατάλαβες καλά?![]()
Ναι εχεις δικιο Θενια μου..

Φοβηθηκα την κακιστη!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Αφηστε τη Θενια ΜΟΥ ησυχη μη γινει της κακιας εκτροφεως ενταξει;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
...το καγκελο.

Μη γελας εσυ Χουανιτα πρωτη θα σε βασανισω.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Οχι Γιαννουλάκι απλά μία σκέψη έκαναμε κοροιδευεις Ελενακι??![]()
για δες τι σου έχω εδώ https://www.plus4u.gr/showsubcat.php?Cat=136&SubCat=%C3%C1%D4%C1-%C1%CE%C5%D3%CF%D5%C1%D1
Τιμές κ παιχνιδάκια για να παραγγείλεις κ σε πάρα πολύ καλές τιμές
ααα ολα κι όλα πρώτα είπες ότι θα κάνεις εμένα ένα πιριπιπι (κάπως έτσι) κ μετά θα ανοίξεις τη πόρτα να με πετάξεις έξω μη το αλλάζεις...το καγκελο.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Εεεεετσι να μαζευομαστε,γιατι θα ερθει σε μερικες μερες η κακια εκτροφευς και θα σας κανει τ'αλατιου.Αντε...
Απλως κακια;;;;

aalyah
Διάσημο μέλος
...το καγκελο.
Ε.....συγνώμη κακιά εκτροφέα....αν εσύ είσαι κακιά εκτροφέας αυτό εμένα τι με κάνει??

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειμαι και εκμεταλλευτρια,και μαυραγοριτισσα,αλλα αυτοι ειναι τιτλοι που τους αναφερω μονο τις Κυριακες και εορτες,οχι καθημερινοι.Απλως κακια;;;;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
"Τσουτσε του Μουφασα"Ε.....συγνώμη κακιά εκτροφέα....αν εσύ είσαι κακιά εκτροφέας αυτό εμένα τι με κάνει??![]()
Lion King

aalyah
Διάσημο μέλος
"Τσουτσε του Μουφασα"
Lion King
![]()
Κάτι πιο ευκολονόητο για τους κοινούς θνητούς μαρη??? Μου έδωσες όνομα λες και είμαι queen εκτροφειου. Μήπως να γράψεις κάπου και τα χρώματα στα οποία βγαίνω?

Luna
Περιβόητο μέλος
...το καγκελο.
θα με βασανισεις??πως?να φοβαμαι???

Οχι Γιαννουλάκι απλά μία σκέψη έκαναγια δες τι σου έχω εδώ
https://www.plus4u.gr/showsubcat.php?Cat=136&SubCat=%C3%C1%D4%C1-%C1%CE%C5%D3%CF%D5%C1%D1
Τιμές κ παιχνιδάκια για να παραγγείλεις κ σε πάρα πολύ καλές τιμές
ααα ολα κι όλα πρώτα είπες ότι θα κάνεις εμένα ένα πιριπιπι (κάπως έτσι) κ μετά θα ανοίξεις τη πόρτα να με πετάξεις έξω μη το αλλάζεις
μου δειχνεις παιχνιδακια Ελενακι????καλυτερα να μην τα βλεπω γιατι ειμαι καταναλωτικη στα παντα..

Κάτι πιο ευκολονόητο για τους κοινούς θνητούς μαρη??? Μου έδωσες όνομα λες και είμαι queen εκτροφειου. Μήπως να γράψεις κάπου και τα χρώματα στα οποία βγαίνω?![]()

πεθανα στο γελιο!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευκολονοητο ειναι κι αυτο.Κάτι πιο ευκολονόητο για τους κοινούς θνητούς μαρη??? Μου έδωσες όνομα λες και είμαι queen εκτροφειου. Μήπως να γράψεις κάπου και τα χρώματα στα οποία βγαίνω?![]()
Φιρι φιρι το πας...

moukelis
Επιφανές μέλος
Με νορβηγακια.θα με βασανισεις??πως?να φοβαμαι???![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool