British - maniacs

Με νορβηγακια.:mad::mad::mad:

ΚΑΚΙΑ ΕΚΤΡΟΦΕΑ!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:
μην μου το κανεις αυτο....
(με τι χρωμα νορβηγακια??αγορακια ή κοριτσακια..???):happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με ολων των χρωματων!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι,τραβατε με κι ας κλαιω...:lol:

Κυρία κακιά εκτροφέα να βοηθήσω και εγώ στο βασανιστήριο? Μόνο αν μου δίνεται να κρατάω όμως (να ζουλάω αλλα δεν το λέμε) τα Νορβηγάκια :P

Ενα βιντεακι με Καρμεν και Σισσυ-Σαλι αφιερωμενο..:)

Nεο μελος στο σπιτι μας!!

Καλημερα σε ολους!!
εδω και μια βδομαδα αποκτησε το σπιτι μας ενα νεο μελος.:baby: Τη λένε Evelyne,ειναι british shorthair blue :greycat: και ειναι μια κουκλα!:inlove:!πολυ καθαρη, ζωηρη, και λιγο γκρινιαρα:D!!!φωτο θα βαλουμε σε λιγο καιρο!!:greycat:

οπας..συνονοματηηη μου, θελω να την δω:P

Να τη χαιρεστε!:up:
Απο που την πηρατε;Ποσο ειναι;

Την πηρα απο την aramis (κα Πασκαλ) ειναι 2 μηνων και 2 ημερων:baby:!ειμαστε νινακι ακομα!!!
Οσο για το ονομα αλλουνου ιδεα ηταν και εγω απλα το λατρεψα...:lol:φωτο θα βαλω πολυ συντομα!!!!

Να περασετε μαζι ευτυχισμενοι πολλα γατοχρονια!

Καλημερα σε ολους!!
εδω και μια βδομαδα αποκτησε το σπιτι μας ενα νεο μελος.:baby: Τη λένε Evelyne,ειναι british shorthair blue :greycat: και ειναι μια κουκλα!:inlove:!πολυ καθαρη, ζωηρη, και λιγο γκρινιαρα:D!!!φωτο θα βαλουμε σε λιγο καιρο!!:greycat:

Να την χαιρεστε και να περασετε υπεροχα μαζι της!!:up::up:ειναι υπεροχα γατακια!!!:P
τελικα βρηκατε ακρη με την Πασκαλ εε?πολυ χαρηκα!!!:happy::P:P

Ηδη περναμε πολυ ομορφα, ειναι πολυ καλη!!!:D ειναι βεβαια πολυ ανεξαρτητη και ερχεται μονο οταν κατι θελει...:confused:αλλα τι να κανουμε ολα τα παιδια ετσι ειναι...:lol::lol:ακομα και νανακια κανει μονη της!!κυνηγαει τα παντα και παιζει με τα παντα, δεν κανει ζημιες και δεν λερωνει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!:up::up:
Η Πασκαλ ειναι πολυ καλη και μωρακια της ειναι τελεια!!ο δε μπαμπας μας ειναι σκετο λιονταρακι, αμα παρουμε απο κει θα τρελανουμε πολυ κοσμο!!:lol:
Απο τη μια ανυπομονω να μεγαλωσει να δω πως θα γινει και απο την αλλη λεω μακαρι να εμενε για παντα ετσι μικρουλα...εχω χαζεψει εντελως μαζι της:redface: ειναι φυσιολογικο???:lol::lol::hmm:

Δεν ειναι ολα τα παιδια ετσι,πιστεψε με!:lol:
Τα βρετανακια γενικα ειναι πολυ τρυφερα αλλα λιγο ανεξαρτητα συνηθως.
Και ναι,ειναι απολυτως φυσιολογικο,ολοι το παθαινουμε!:lol:

Δεν ειναι ολα τα παιδια ετσι,πιστεψε με!:lol:
Τα βρετανακια γενικα ειναι πολυ τρυφερα αλλα λιγο ανεξαρτητα συνηθως.
Και ναι,ειναι απολυτως φυσιολογικο,ολοι το παθαινουμε!:lol:
ok γιατι ανησυχουσα μηπως ειμαι μονο εγω η τρελη χαχα:lol::lol:!!!
πιστευα οτι επειδη ειναι νινι:baby: θα ηταν συνεχως πανω μας αλλα φαινεται να την βρισκει που μας κρυβεται και εμεις την ψαχνουμε...:lol:μαλλον εμεις την θελουμε συνεχως πανω μας τελικα!!!:rolleyes:

Δεν εχει σημασια,ενα ισορροπημενο γατακι με αυτοπεποιθηση και δη βρετανογατο θελει και καποιες ωρες μονο του.Γενικα εχουν τη φημη πολυ σνομπ γατων,οποτε προετοιμασου.:lol:

Δεν εχει σημασια,ενα ισορροπημενο γατακι με αυτοπεποιθηση και δη βρετανογατο θελει και καποιες ωρες μονο του.Γενικα εχουν τη φημη πολυ σνομπ γατων,οποτε προετοιμασου.:lol:
δυστυχως λογω δουλειας λειπουμε πολλες ωρες και ειναι μοναχουλα της...και μας λειπει...σαν τρελη περιμενω να γυρισω στο σπιτι:redface:!!
Σνομπ ειμαστε απο τωρα...περπαταμε και με υφος κιολας...:cool: ασε ολα τα λεφτα!!!!

Τοτε να της παρετε ενα αδερφακι για να εχει παρεουλ.;)

Τοτε να της παρετε ενα αδερφακι για να εχει παρεουλ.;)
ειναι νωρις ακομα για δευτερο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back