avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 08:14 Η avtwvia έγραψε: #6.061 16-12-09 08:14 Αυτο το γατι ειδα και πηρα την Καρμεν.. Ο Βασιλης ειχε τρελαθει μαζι του και του λεω να παρουμε ενα ιδιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:09 Η Luna έγραψε: #6.062 16-12-09 10:09 πως να μην τρελαθεις? εγω το χαζευα πριν καν αποκτησω γατα,και ελεγα...αμαν και ποτε να μετακομισω να παρω ενα τετοιο..βεβαια,ουτε μτακομισα και κατεληξα με 2.... αλλα ακομα θελω και ενα απο εκεινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.063 16-12-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ{Ο ΑΥΤΟ ΤΟ SITEEEE!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι Γιουλη,ο,τι θες αλλα οχι αυτο το site... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:56 Η avtwvia έγραψε: #6.064 16-12-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #6.065 16-12-09 12:01 Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο το γατι ειδα και πηρα την Καρμεν.. Ο Βασιλης ειχε τρελαθει μαζι του και του λεω να παρουμε ενα ιδιο;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:09 Η Luna έγραψε: #6.062 16-12-09 10:09 πως να μην τρελαθεις? εγω το χαζευα πριν καν αποκτησω γατα,και ελεγα...αμαν και ποτε να μετακομισω να παρω ενα τετοιο..βεβαια,ουτε μτακομισα και κατεληξα με 2.... αλλα ακομα θελω και ενα απο εκεινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.063 16-12-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ{Ο ΑΥΤΟ ΤΟ SITEEEE!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι Γιουλη,ο,τι θες αλλα οχι αυτο το site... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:56 Η avtwvia έγραψε: #6.064 16-12-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #6.065 16-12-09 12:01 Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως να μην τρελαθεις? εγω το χαζευα πριν καν αποκτησω γατα,και ελεγα...αμαν και ποτε να μετακομισω να παρω ενα τετοιο..βεβαια,ουτε μτακομισα και κατεληξα με 2.... αλλα ακομα θελω και ενα απο εκεινα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.063 16-12-09 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ{Ο ΑΥΤΟ ΤΟ SITEEEE!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι Γιουλη,ο,τι θες αλλα οχι αυτο το site... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:56 Η avtwvia έγραψε: #6.064 16-12-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #6.065 16-12-09 12:01 Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ{Ο ΑΥΤΟ ΤΟ SITEEEE!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ ναι Γιουλη,ο,τι θες αλλα οχι αυτο το site... Click για ανάπτυξη... Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:56 Η avtwvia έγραψε: #6.064 16-12-09 11:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #6.065 16-12-09 12:01 Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η moukelis έγραψε: #6.065 16-12-09 12:01 Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.066 16-12-09 12:04 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... βρηκα αυτες τις φωτο απο cats wallpapers Enjoy! https://animals.desktopnexus.com/cat/cats/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:50 Η Luna έγραψε: #6.067 16-12-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδη απο ποιο site Νομιζετε οτι ειναι? δεν ειναι απο εκτροφειο....απο ενα site με καρτες με γατες ειναι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Aυτες οι φωτο ειναι απο το καλυτερο εκτροφειο βρετανικων.. Ειναι τελεια ολα τα γατακια τους.. Γραψε στο Youtube little joe(αν δεν κανω λαθος..) Και θα δεις τον κουκλο.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eιναι απο εκτροφειο,απλα η εκτροφεας τους ηταν και φωτογραφος και εκανε καρτουλες ευχετηριες. Click για ανάπτυξη... και εκανε και ημερολογια και διαφορα αλλα!!και αν δεν κανω λαθος το σταματησε και κανει μονο φωτογραφια τωρα!! αν δεις και στα link της εχει πολλα εκτροφεια υπεροχα στα οποια κανει αυτη τις φωτογραφησεις και εχει δωσει και γατες της!! ειναι το πρωτο εκτροφειο που ειχα κολλησει οταν ακομα απλα ηξερα οτι ηθελα τετοια γατακια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabius Νεοφερμένο μέλος Ο fabius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Ο fabius έγραψε: #6.068 18-12-09 20:44 Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υποψήφιος British maniac Καλησπέρα, Είμαι καινούργιος στην παρέα σας και ενδιαφέρομαι να γίνω και εγώ «British maniac» Απευθύνομαι στους ειδικούς και περιμένω από σας πληροφορίες και φωτογραφίες για διαθέσιμα γατάκια… στο fabius@fabius.gr Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.069 22-12-09 13:18 Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευτυχισμενα Χριστουγεννα Βρετανακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Hello_Kitty: #6.070 24-12-09 16:45 British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
British-maniacs! Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ! Λοιπόν, μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.071 05-01-10 12:56 Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε; Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε... https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:56 Η moukelis έγραψε: #6.072 05-01-10 12:56 Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους: https://www.spiban.com/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:00 Η moukelis έγραψε: #6.073 05-01-10 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #6.074 05-01-10 13:02 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:03 Η moukelis έγραψε: #6.075 05-01-10 13:03 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:04 Η moukelis έγραψε: #6.076 05-01-10 13:04 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 13:05 Η moukelis έγραψε: #6.077 05-01-10 13:05 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:17 Η indianos έγραψε: #6.078 05-01-10 16:17 Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλειες οι φωτό σας.Όλα τους είναι κουκλιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
indianos Νεοφερμένο μέλος Η Κυριακή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 16:52 Η indianos έγραψε: #6.079 05-01-10 16:52 Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 302 303 304 305 306 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 304 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:16 Η moukelis έγραψε: #6.080 05-01-10 17:16 Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα και καλωσηρθατε.Δεν ειναι δικα μου τα γατακια,ειναι γατακια απο ενα εκτροφειο που βρηκα στο δικτυο.Υπαρχει εκτροφειο βρετανικων στην Ελλαδα,με ασημενια βρετανικα,αν σας ενδιαφερει.Αλλιως μπορειτε να υιοθετησετε ενα γατακι απο αυτα που χαριζονται,και να μοιζει με βρετανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.