niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:11 Η niaourini2_2: #101 20-05-08 00:11 το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η ruko έγραψε: #102 20-05-08 00:16 Για το κάτνιπ είναι. Απλώς το αναφέρει ως "γαλεόφιλο" (καμιά φορά το βρίσκεις κι έτσι: νεπέτα η γαλεόφιλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:18 Η niaourini2_2: #103 20-05-08 00:18 thanks ruko για διευκρινιση!!δεν ειναι για ζουληγμα ετσι οπως στριφογυριζουν???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η ruko έγραψε: #104 20-05-08 00:23 Έχουν μεγάλη πλάκα πράγματι! Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι αυτό το παρανοϊκό βλέμμα που παίρνουν τα δικά μου όταν τους δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Ο drf έγραψε: #105 06-06-08 16:42 χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:16 Η ruko έγραψε: #102 20-05-08 00:16 Για το κάτνιπ είναι. Απλώς το αναφέρει ως "γαλεόφιλο" (καμιά φορά το βρίσκεις κι έτσι: νεπέτα η γαλεόφιλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:18 Η niaourini2_2: #103 20-05-08 00:18 thanks ruko για διευκρινιση!!δεν ειναι για ζουληγμα ετσι οπως στριφογυριζουν???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η ruko έγραψε: #104 20-05-08 00:23 Έχουν μεγάλη πλάκα πράγματι! Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι αυτό το παρανοϊκό βλέμμα που παίρνουν τα δικά μου όταν τους δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Ο drf έγραψε: #105 06-06-08 16:42 χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το κάτνιπ είναι. Απλώς το αναφέρει ως "γαλεόφιλο" (καμιά φορά το βρίσκεις κι έτσι: νεπέτα η γαλεόφιλος). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2 Εκκολαπτόμενο μέλος Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:18 Η niaourini2_2: #103 20-05-08 00:18 thanks ruko για διευκρινιση!!δεν ειναι για ζουληγμα ετσι οπως στριφογυριζουν???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η ruko έγραψε: #104 20-05-08 00:23 Έχουν μεγάλη πλάκα πράγματι! Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι αυτό το παρανοϊκό βλέμμα που παίρνουν τα δικά μου όταν τους δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Ο drf έγραψε: #105 06-06-08 16:42 χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thanks ruko για διευκρινιση!!δεν ειναι για ζουληγμα ετσι οπως στριφογυριζουν???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 00:23 Η ruko έγραψε: #104 20-05-08 00:23 Έχουν μεγάλη πλάκα πράγματι! Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι αυτό το παρανοϊκό βλέμμα που παίρνουν τα δικά μου όταν τους δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Ο drf έγραψε: #105 06-06-08 16:42 χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχουν μεγάλη πλάκα πράγματι! Αυτό που λατρεύω περισσότερο είναι αυτό το παρανοϊκό βλέμμα που παίρνουν τα δικά μου όταν τους δίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Ο drf έγραψε: #105 06-06-08 16:42 χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαίρεστε! είχα περάσει χθες από ένα petshop και βρήκα catnip σε μορφή σακουλάκι-τριμμένο αλλά και σε σπρεϋ , πήρα που λέτε ένα σακουλάκι για να το δοκιμάσω.. πηγαίνω σπίτι και είχα αφήσει τη σακούλα με τα ψώνια σε ένα χαμηλό τραπέζι καθιστικού... και πριν προλάβω να γυρίσω βρίσκω πάνω στο τραπέζι τη Δώρα να μυρίζει τη σακούλα και να τρίβεται ανάσκελα το μαγαζί που το προμηθεύτικα είναι το CosmoZoo και βρίσκεται επί της Ηρ.Πολυτεχνείου στο Πειραιά στο ύψος της Τερψιθέας. (όλοι οι γατόφιλοι Πειραιώτες θα το γνωρίζουν άλλωστε) σας στο συνιστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #106 06-06-08 16:50 Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:52 Ο calli έγραψε: #107 06-06-08 16:52 Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 16:57 Η julia έγραψε: #108 06-06-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από calli: Η Μάγκυ εμφανίζει όλα αυτά τα συμπτώματα ευφορίας μόλις της δώσω ένα κλαράκι σέληνο! Χαϊδεύεται πάνω του, κάνει τούμπες και μπορεί να ασχολείται μ΄αυτό ώρες! Η Λούσυ πάντως δεν εμφανίζει τέτοια συμπτώματα με το σέληνο. Αδιαφορεί. Click για ανάπτυξη... ΝΑΙ και εμείς γουστάρουμε Σέλινο!!!! ΟΧΙ Μαϊντανό όμως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 17:25 Η gatouni έγραψε: #109 06-06-08 17:25 Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:16 Η NiaR έγραψε: #110 06-06-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Η δική μου πάντως τριβότανε, έκανε τούμπες και γενικά έκανε σαν σεληνιασμένη σε ένα κλαδάκι από άνηθο. Φαντάσου να δοκιμάσω και το σέληνο. Click για ανάπτυξη... μηηη προς Θεου!!! θα την δεις να μαζευει τις γατες της γειτονιας κ να κανει παρτυ με...... οτι ζαρζαβατικο εχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Ιουνίου 2008 στις 19:21 Η moukelis έγραψε: #111 06-06-08 19:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγω σας έχω πιό απλή και οικονομική λύση..... ΑΝΔΡΙΚΗ ναϋλον αθλητική ΙΔΡΩΜΕΝΗ μπλούζα ή t-shirt..... Την βουτάει από τις μασχάλες... και τρέχει να κρυφτεί και να ηδονιστεί με την ησυχία του.... Σαν θηλυκό γατί σε οίστρο κάνει!!! Έχω αφήσει μία άπλυτη τώρα.... να παίζει.. μάλλον θα του την κάνω δώρο!!! Click για ανάπτυξη... Εμάς το έκανε ο Έκτορας αυτό,και η κτηνίατρος μας είχε πει ότι το έκανε επειδή μύριζε άλλο αρσενικό στο χώρο του,και ήθελε να απλώσει τη δική του μυρωδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
calli Νεοφερμένο μέλος Ο calli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2008 στις 09:32 Ο calli έγραψε: #112 07-06-08 09:32 Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πάω να πάρω και κατνιπ όμως γιατί έχει κι η Λούσυ δικαίωμα στην ευφορία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitra22 Νεοφερμένο μέλος Ο dimitra22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Ο dimitra22: #113 16-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από niaourini2_2: το βιντεακι που ακολουθει δεν πρεπει να αναφερεται στο catnip αλλα πιστευω αυτο το φυτο εχει παρομοια επιδραση στα γατουλινια..οταν τις βλεπω να κανουν ετσι με πιανει τρελα!!!μου ερχεται να τις βουτηξω!!!!(ειναι απο ενα ντοκιμαντερ του bbc) https://www.youtube.com/watch?v=zivj1_IjiQc Click για ανάπτυξη... Ρε παιδια εμενα ετσι κανει το γατι μου απο μονο του χωρις να παρει τπτ αν το χαιδεψεις 1-2 λεπτουλια......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω Δραστήριο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 16:43 Η Γωγω έγραψε: #114 26-08-08 16:43 λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
λοιπον αγορασα σπορους catnip, θα ασχοληθω αυτο το σβκ να τους φυτεψω. Εχει καποιος απο εδω μεσα? θελουν καποια ιδιαιτερη φροντιδα? πρεπει να προσεξω κατι? να εχω τη γλαστρα στον ηλιο? θελουν πολυ νερο? για πειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 17:33 Η StrangeEmily: #115 26-08-08 17:33 Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχουμε βάλει εμείς πολλές φορές "γατόχορτο" (έτσι το ζητάω στο ανθοπωλείο) και ο Μπόρχες τρελλαίνεται πραγματικά. Βάλε τους σπόρους (πολλούς μαζί) σε βάθος 3-4 εκατοστά. Θέλει πότισμα και τον πρώτο καιρό μακριά από τη γάτα γιατί θα τα φάει όλα πριν μεγαλώσουν. Η συμβουλή μας: να φυτέψεις μπόλικο γιατί δεν φτάνει ποτέ... Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 20:02 Η ria23 έγραψε: #116 26-08-08 20:02 σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 21:32 Η ruko έγραψε: #117 26-08-08 21:32 Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό είναι catnip ή το απλό χορταράκι που δίνουν στις γάτες για τις τριχόμπαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 22:51 Η StrangeEmily: #118 26-08-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kasper1996 litsaki73 jiyongie Waterlily Fofaki1601 flora22 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: σε ποιο ανθοπωλείο το ζήτησες και γω Καλλιθέα μένω..θυμάσαι διεύθυνση...θέλουμε και μεις γατοχορτο τι μόνο οι άλλες γάτες θα χαίρονται??????? Click για ανάπτυξη... Είναι το μεγάλο ανθοπωλείο που είναι στην οδό Πλάτωνος απέναντι σχεδόν από την κλειστή αγορά της Καλλιθέας, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τη Δαβάκη. Προχτές που πέρασα και ζήτησα ξανά δεν είχαν και είπαν πως θα ξαναφέρουν. Αντί γι αυτό μπορείς να φυτέψεις κριθάρι ή σιτάρι, είναι παρόμοιο. Ελπίζω να αρέσει το ίδιο και στη δικιά σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2008 στις 23:05 Η ruko έγραψε: #119 26-08-08 23:05 Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StrangeEmily Νεοφερμένο μέλος Η StrangeEmily αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2008 στις 10:19 Η StrangeEmily: #120 27-08-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Αν είναι έτσι, δεν είναι catnip, αλλά το κοινό γατόχορτο. Πάντως, κι εγώ ξέρω ότι τους αρέσει πολύ, αν κι εμείς δεν έχουμε φυτέψει (γιατί είμαστε άσχετες από κηπουρική). Click για ανάπτυξη... A! Εγώ νόμιζα πως το catnip είναι το "γατόχορτο"! Λάθος λοιπόν, το γατόχορτο που λέω εγώ είναι ένα "σπαθόχορτο", παρόμοιο με τ;αφύλλα της βρώμης ή του σιταριού. Μόλις ανακάλυψα πως το catnip είναι ένα είδος μέντας που περιέχει μάλιστα μια ουσία παρεμφερή με τα παραισθησιογόνα, αλλα ακίνδυνη, σύμφωνα με ένα άρθρο που βρήκα στο internet: https://www.answerbag.com/q_view/8924 Εδώ είναι και μια φωτογραφία του λουλουδιού του, που όντως μοιάζει με μέντα ή δυόσμο: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-blossom.jpg Και εδώ μια φωτογραφία με τις επιδράσεις του catnip στη γάτα: https://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Catnip-effects.jpg Πάντως η προηγούμενη γατούλα που είχα δεν είχε καμία αντίδραση στο catnip (το είχα σε ξηρή μορφή). Όπως έμαθα όμως δεν λειτουργεί σε όλες τις γάτες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.