sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η sabi έγραψε: #2.101 02-01-09 18:20 με χαμογελο τον Χολλιβουτ θα γειρεισετε απο τον γιατρο,Ελενακι μου,και φωτο αν γεινετε παρακαλωεγω τωρα σικοθεικα,και μαλον παω πισω στο κρευατι μου γιατι δεν με κραταει η Γη σημερα καθολουθα τα πουμε αυριο,ελπιζω να ειμαι καλητερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:12 Η elvenstar: #2.102 02-01-09 19:12 Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.103 02-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Ταχυτατη αναρωση ευχομαι περαστικο να ειναι και γρηγορα παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #2.104 02-01-09 20:05 DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.105 02-01-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με χαμογελο τον Χολλιβουτ θα γειρεισετε απο τον γιατρο,Ελενακι μου,και φωτο αν γεινετε παρακαλωεγω τωρα σικοθεικα,και μαλον παω πισω στο κρευατι μου γιατι δεν με κραταει η Γη σημερα καθολουθα τα πουμε αυριο,ελπιζω να ειμαι καλητερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:12 Η elvenstar: #2.102 02-01-09 19:12 Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.103 02-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Ταχυτατη αναρωση ευχομαι περαστικο να ειναι και γρηγορα παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #2.104 02-01-09 20:05 DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.105 02-01-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 19:20 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.103 02-01-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Ταχυτατη αναρωση ευχομαι περαστικο να ειναι και γρηγορα παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #2.104 02-01-09 20:05 DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.105 02-01-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα σε ολους και καλη χρονια!οραιο,μπεικε 2009...ειμαι αροστη,εχω πηρετο,πνειγουμε απο τον βηχα....ελεγα να κατσω 4 μερες ,να παω για καφε,καμια βολτα ισος,τωρα δεν βγενω υοτε με τα σκυλια μου ....ειναι αδικο..... Click για ανάπτυξη... Ταχυτατη αναρωση ευχομαι περαστικο να ειναι και γρηγορα παλι καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Η elvenstar: #2.104 02-01-09 20:05 DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.105 02-01-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2009 στις 23:58 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.105 02-01-09 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: DAD να σε ρωτήσω κάτι; το γατάκι στην υπογραφή σου είναι αυτό που χάσατε; Click για ανάπτυξη... Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 00:04 Η elvenstar: #2.106 03-01-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.107 03-01-09 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου ζήσει είναι πανέμορφο Click για ανάπτυξη... Αχ ναι μακαρι ολα να πανε καλα και συντομα θα ειναι με τον μπαμπακα του ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:39 Η staman2 έγραψε: #2.108 03-01-09 01:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ κορίτσια θέλουμε να έχουμε τις ευχές κ την συμπαράστασή σας για αύριο καθώς κ τη θετική σας ενέργεια. Φυσικά θα σας βάλω κ φωτογραφίες με την καινούρια μας λαμπερή οδοντοστοιχία Click για ανάπτυξη... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Οχι οχι,ειναι το μπεμπακι μου που θα παρω απο την κ.Νεκταρια τελος φεβρουαριου. Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 01:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.109 03-01-09 01:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Να σου ζήσει το μικρό σου. Είναι πανέμορφο το καμάρωνα σήμερα στο σάιτ της Νεκταρίας. ¨Είναι πραγματικά ένας κούκλος. ΤΟν έχω δει κι από κοντά Click για ανάπτυξη... Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:26 Η elvenstar: #2.110 03-01-09 02:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!!! Εδώ νονά! Click για ανάπτυξη... αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 02:37 Η staman2 έγραψε: #2.111 03-01-09 02:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αγαπημένη μας νονα αύριο θα έχετε μια ολοκαίνουρια φωτογραφία με τα καινούρια μας γοβάκια... συγνώμη εννοώ δοντάκια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 08:46 Η sabi έγραψε: #2.112 03-01-09 08:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ναι ναι ναι ειναι ειναι ειναι κουκλος ευχαριστω πολυ Click για ανάπτυξη... λευκο Μαι-κουν,αρσενικο και ολας,θα ειναι ενα λεονταρις,ενας Θεως, Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #2.113 03-01-09 09:24 Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσιντσιλάκια μου σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:16 Η Lita έγραψε: #2.114 03-01-09 14:16 Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:17 Η sabi έγραψε: #2.115 03-01-09 14:17 Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Raisa εισε καταπλεκτικη με της φωτογραφιες σου!καλη χρονια να εχεις και καλη επετυχια σε οτι κεινουριο να φτιαξεις στο εκτριφιο σου ,καλες γεννες,γερα μωρα!πολους και καλους ανθροπους που θα θελεισουν να αποκτισουν ενα απο τα υπεροχα μωρα σου!!!!!! Ελενα πως πειγε ο γιατρος????εμεις τωρα γειρεισαμε,καναμε καθαριζμο στον Σεβερ,το λυκοσκυλο μου.πειγε πολυ καλα τωρα κειματε,για να συνερθει απο την ναρκοση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η sabi έγραψε: #2.116 03-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: Χρόνια πολλά και καλή χρονία σε όλους εύχομαι ότι καλύτερο και πάνω απο όλα υγεία! Click για ανάπτυξη... Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Η Lita έγραψε: #2.117 03-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Βρε καλοστα πουλακια μου!!!!αγαπες μου υλικες μου!!!!!καλη χρονια Γιοτα μου!Οτι επεφειμεις!πως μεγαλοσε η Ισιςυοαυο!!!!!!!τεριαζουνε τωσο πολυ δυο κουκλες ειναι Click για ανάπτυξη... καλη χρονία sabi και ότι καλύτερο για σένα και την οικογενεία σου !τα πάνε απο την πρώτη μέρα πάρα πολυ καλά η Ιsis βλέπει τη Μίου και τρέχει πάνω της πηδάει πάνω της και κάνουν όλο παιχνίδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η Lita έγραψε: #2.118 03-01-09 14:36 όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όντως μεγάλωσε πολύ και πάχυνε νομίζω και λίγο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 15:46 Η elvenstar: #2.119 03-01-09 15:46 Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG117.jpg 139,9 KB · Εμφανίσεις: 35 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κορίτσια γυρίσαμε από τον οδοντίατρο είμαστε μια χαρά, αν κ είναι ζαλισμένος ακόμα παρ' όλα αυτά όλα πήγαν καλά με την νάρκωση, κ τα δοντάκια μας δεν είχαν πολλές αλλοιώσεις μόνο τα δύο τελευταία να κ μία φωτογραφία μας για να δείτε τι καλά παιδιά είμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2009 στις 16:04 Η sabi έγραψε: #2.120 03-01-09 16:04 μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μπραβο Ελενακι!θα κημηθει λυγακι και να σινερθει.ο δικος μου ιδι τρεχει Γοιτα!πολυ οραια ειναι Ισις,και πολυ ανετη στο σπιτι,φενετε οτι της αρεσει σε σενα,πολυ χαιρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.